Říct kamarádce nebo ne?

Anonymní
11.10.23 20:38

Říct kamarádce nebo ne?

Ahoj. Potrebuju radu z neutrální půdy, bohužel nemám komu tohle cele říci.
Minuly měsíc jsme měli s kamaradkou a jejím partnerem jako každý vikend posezení u nás doma, dali si pivo a tak. Druhy den mi její kamarád vola jak nám je- tyhle telefonáty byli běžné, volali jsme si všichni a často. Od té doby mi ale začal volat každý den a hovory se prodlužovali. Aktuálně to dosáhlo i 2 hodin denně.
Jsem člověk co se dokáže bavit o všem a se vsema. S chlapama, s detma, s ženskýma, jsem proste více komunikativní. Doma mám chlapa co se mnou prohodí denně 4 věty denně takže když mě někdo vola do práce kde jsem sama, strašně rada si pokecam. Celkem po tydnu(ano vim, celkem pozde) mi začlo docházet ze tohle nnei v pořádku, z mě strany to bylo naprosto čisté a přátelské, jenže jsem tim asi (zcela urcite) dávala kamarádovi najevo něco, co si vyložil po svém. Neustále mě přesvědčoval ze si spolu jen volame, ze se nic neděje. Začal mít takové ty narážky na telo jak mám krásný nohy a nevím co ještě, což mě jsko ženskou polichotí, mě tohle chlap doma neříká tak si to rada vyslechnu jinde, jenže proste vim ze je to špatně. V sobotu se mám s kamaradkou sejit a já z 80% bych ji to rada řekla, jenže mám strach ze by to narušilo nebo ještě hůř zničilo jejich už tak narušeny vztah. Čekají spolu dite a proste mě mezi ze to tak dopadlo. Mám oba dva ráda stejně, jako své kamarady a chci je mít tak i dal. Jenže proste mám špatný svedomi a nedokážu s nima chodit ven a tvářit se ze se nic neděje. Mám v planu ji říct ze pochopim když s nama přátelství ukončí ale ze bych byla rada kdyby to bylo jako při starym. Také nevím jesrli by nebyla lepší možnost si promluvit nejdrive s tím kamarádem, vysverlit mu ze bych byla rada kdyby to bylo jako při starym a dal se všichni videli jako doposud, to bych ale zase tajila kamarádce to co on delal. Jsem fakt v pr…. S černým svědomím a není mě z toho dva dny dobře. Pozornost super, telefonáty dobry ale takhle to fakt nejde, nezachovala jsem se správně, ani jako partnerka ani jako nejlepší kamaradka. Za chvili bude rodit a já mám strach ze to nedopadne dobře.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
360
11.10.23 20:43

Vysvětlil bych mu, rázně, ať tě do svých fantasií netahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
11.10.23 20:46

Přestaň mu brát telefon. Holt konverzace s ním budeš muset oželet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
11.10.23 20:50

Já bych zatím nic neříkala, ale určitě bych to utnula. Třeba bych mu ten telefon zvedla jen v přítomnosti partnera a ještě to dala nahlas. " Slyšíme tě, Milane, Petr tě zdraví". Aby to milýho zlatýho kamaráda nejen trklo, ale i přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
11.10.23 20:52

Jestli ta kamarádka nic netuší, tak jí nic neříkej. V první řadě dej raznou stopku jejímu přítelovi, přestaňte s těmi dlouhými telefonáty. A pokud kamarádka něco tuší, tak ji řekni, že z tvé strany to bylo jen přátelské pokecani, ale že už ty hovory dal provozovat nebudete, že uznávás ze se to nehodí.

• Citovat
  • Upravit
7221
11.10.23 21:06

PROČ mu to bereš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4467
11.10.23 21:10

Lepsi bude rict kamaradovi, aby ti uz nevolal, ze ti to neprijde vhodne kvuli kamaradce a necitis se dobre. Kdyz bude porad otravovat, tak znovu mu zopakovat, ze nemas o ty hovory zajem. Kamaradku do toho netahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.10.23 21:14

Nic ji neříkej, jemu řekni ze si to blbě vyložil a ze končíš, ale ji do toho netahej, těhotná těsně před porodem, ma toho už až až sama se sebou a ještě ji přidej starosti ne? :roll: Dyt se vlastně nic nestalo, zbytečně ji zkazis vztah, rodinu, přátelství, to teď asi úplně nepotrebuje. Holt musíte žít s tim, ze vás bude zrat svědomí, pokud nechceš kamaradce před porodem obrátit život naruby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
11.10.23 21:18
@Atisia píše:
PROČ mu to bereš? 8o

Protože nemá s kým si promluvit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2389
11.10.23 21:21

A co teda řešíte? Jako jestli plkáte o blbinách, a řekne ti, že jsi kočka, tak jako nevím, čemu to vadí… Posílá ti květiny? Kupuje drahé věci? Zve tě na víkend do Paříže? Ne? Tak to nepovažuju za nějaký velký zájem z jeho strany - plně by teda mělo stačit, že lichotky stopneš (pokud ti vadí), třeba když chválí nohy - řekneš, že víš, že jsou krásný, ale jsou i zadaný a tím je to jasný. Stočíš komunikaci na jeho rodinu a je to. :nevim: Nedělala bych z toho kovbojku. Samozřejmě pokud tam jsou nějaké oplzlosti, je to jiná věc - tam bych klidně poslala chlapa, ať to vyřídí, ale pochvala nohou mi přijde normální… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18145
11.10.23 21:25

A co jí chceš žalovat? Jakože jsi s jejím partnerem denně hodiny plkala po telefonu? A ty jsi čistá jak lilie a on je fuj? Jste v tom oba. jestli nemáš čisté svědomí, vyřeš si to s ním a ji do toho netahej. Nic se nestalo, tak nedělej zbytečně peklo. Nech ji v klidu, kor když je těhotná.
A když tě balí někdo zadaný, řeš to s ním a ne s jeho ženou. A úplně nejlepší je nenechat se balit, když jsi taková čistá neposkvrněná duše.
Jako, ty v tom jedeš s ním a ještě na něho pudeš žalovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4467
11.10.23 21:27
@Mango_Lassi píše:
Protože nemá s kým si promluvit :mrgreen:

Brandon Walsh: “A nechces si o tom popovidat?” :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
11.10.23 21:44

Telefony bych přestala brát a hotovo. Na kecání s cizím zadaným chlapem bych si preventivně čas neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
11.10.23 21:58
@bigl píše:
A co jí chceš žalovat? Jakože jsi s jejím partnerem denně hodiny plkala po telefonu? A ty jsi čistá jak lilie a on je fuj? Jste v tom oba. jestli nemáš čisté svědomí, vyřeš si to s ním a ji do toho netahej. Nic se nestalo, tak nedělej zbytečně peklo. Nech ji v klidu, kor když je těhotná.
A když tě balí někdo zadaný, řeš to s ním a ne s jeho ženou. A úplně nejlepší je nenechat se balit, když jsi taková čistá neposkvrněná duše.
Jako, ty v tom jedeš s ním a ještě na něho pudeš žalovat. :roll:

Bereš to moc rázně….
Ona s nim jen prostě přátelsky kecala a co? To, že trouba si to vyloží jinak, za to nemůže, když jsou to kamarádi, co se vídají každej víkend. My máme taky partu lidí, co se scházíme u jedněch z nás, všichni máme děti.. všichni na sebe čísla a když chcem tak si zavoláme, pošleme vtipný fotky, videa různý typy na budoucí výlet, dovolenou … jsme parta mladých rodičů a jednoduše se máme rádi…a nikoho z nás by nenapadlo, že začne jeden deuhýho balit pouhým voláním..

Uznávám jediný, kecat spolu dvě hodiny …je za mě dost, ale s kamoškama jsme schopny hodinu prožvanit :mrgreen: ani nevíme jak :nevim: :mrgreen:

A jestli je zakladatelka ukecaná, většinou je v partě vždycky jeden, co dokáže kecat naprosto s každým a o všem, tak bych se vůbec nedivila, že jí to zprvu nepřišlo zvláštní, proč taky?

Někdo takovej prostě je..a proč si nenechat polichotit..když to doma neslyší.

Ji bych nic neříkala. A troubovi bych řekla, ať za telefonáty nehledá smysl života, novou lásku a hodí se do klidu :palec: popřípadě dá hodně studenou sprchu a nejančí, že bys nerada řešila nešťastný lásky s jeho přítelkyní :mrgreen: :mrgreen:
Osel jeden, kape mu na maják a cloumaj s nim hormony …

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky