Matka jako přítelkyně

Anonymní
11.10.23 20:09

Matka jako přítelkyně

Zdravím všechny,
mám docela obavy, jestli je tohle normální, nebo je můj partner až moc velký mamánek.
Jeho matka měla narozeniny a on ji napsal veřejné vyznání na soc. sítě, jak ji s bratrem milují, je jedinečná, nejlepší apod.
Už to mi přišlo až moc. Já mám svoji mamku taky moc ráda, ale nikdy bych neřekla, že ji miluju (kor jako dospělý chlap a ještě veřejně).
„Korunu“ tomu dal jeho taky dospělý bratr, který mamce koupil dort, na který nechal napsat její jméno zdrobnělinou a se srdíčkem 8o :dance:

Jsem divná já, nebo vám to taky přijde moc?!

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.10.23 20:13
@tess50 píše:
A kolik ti je?

Nemyslím si, že je to podstatné. Nerada bych pak směřovala diskuzi jiným směrem. Držme se tématu.

• Upravit
60142
11.10.23 20:14
@Anonymní píše:
Zdravím všechny,
mám docela obavy, jestli je tohle normální, nebo je můj partner až moc velký mamánek.
Jeho matka měla narozeniny a on ji napsal veřejné vyznání na soc. sítě, jak ji s bratrem milují, je jedinečná, nejlepší apod.
Už to mi přišlo až moc. Já mám svoji mamku taky moc ráda, ale nikdy bych neřekla, že ji miluju (kor jako dospělý chlap a ještě veřejně).
„Korunu“ tomu dal jeho taky dospělý bratr, který mamce koupil dort, na který nechal napsat její jméno zdrobnělinou a se srdíčkem 8o :dance:Jsem divná já, nebo vám to taky přijde moc?!

Divne je vyznavat lasku na soc. siti komukoli.

Jinak cajk

• načítám...
Mango_Lassi
11.10.23 20:15
@Anonymní píše:
Zdravím všechny,
„Korunu“ tomu dal jeho taky dospělý bratr, který mamce koupil dort, na který nechal napsat její jméno zdrobnělinou a se srdíčkem 8o :dance:Jsem divná já, nebo vám to taky přijde moc?!

Z toho jednoho projevu se nedá nic vyvestit. Pokud by to byl ojedinělý „divný“ projev, tak je to v pohodě.

• Upravit
5075
11.10.23 20:20
@Baba píše:
Divne je vyznavat lasku na soc. siti komukoli.Jinak cajk

Ano, ale je to časté. Např. několikrát jsem viděl v Poště pro tebe, že si někdo objednal osobu blízkou (se kterou byl ve styku) a tam ji (v televizi) sdělil, že ji miluje.

• načítám...
Mango_Lassi
11.10.23 20:21

Mně osobně se patos dost příčí, nesnáším třeba Celine Dion a různé ty cajdaky :mrgreen: pro mě by bylo důležité, jak se ten chlap chová jinak v životě, jestli ty zdrobněliny a srdíčka používají běžně v životě a tak :)

• Upravit
Parninas
11.10.23 20:24

Přijde mi to v pohodě pokud v jiných aspektech života je samostatný a není maman. Ale předpokládám, že kdyby tam něco patologického bylo, tak bys to zmínila. Mají mámu rádi, vždyť je to hezké. Není nějaký mustr na to jak projevovat lásku, každý to má jinak.

Nežárli tak na tchyni. ;) Není tvoje konkurence.

• Upravit
360
11.10.23 20:25

Jsi divná? Ani ne. Oni? Ani ne.

• načítám...
Stará známá
11.10.23 20:26

To verejne prani je ponekud okazale, tomu nefandim, ale nekdo si na to potrpi.
Pod pojmem mamanek si ale predstavuju neco jineho - muze zavisleho na sve matce i v dospelosti.
Jinak pokud dospeli synove- sourozenci rikaji matce ze ji miluji a je jedinecna, tak si myslim, ze je jedinecna

• Upravit
14614
11.10.23 20:27

Proč by se dospělý chlap měl stydět za to, že miluje svou mámu? Mně to přijde jako hezké gesto od obou a čistě kvůli tomu bych je fakt neoznačila za mamánky.

• načítám...
14614
11.10.23 20:29

Teď jsem se zarazila ještě nad tím nadpisem - matka jako přítelkyně, to myslíš jak? Ty se s ní porovnáváš? Nebo že synové ji berou jako svou kamarádku?

• načítám...
Beruska97
11.10.23 20:30

Pokud není z maminky nezdravě poprděnej a u nedělního oběda nepronáší: víš ale maminka to dělá takhle… Apod tak mi to naopak přijde moc milé, jsou asi odmala zvyklí si projevit lásku a to je fajn ne? Mají zdravý vztah k tomu vyjádřit emoce a náklonnost druhému, asi jim to maminka v dětství ráda říkala, že je miluje, a nebylo to jen a pouze „dej mi pokoj a padej si hrát do pokoje“ ;)

Příspěvek upraven 11.10.23 v 21:43

• Upravit
Anonymní
11.10.23 20:34
@Michelle_M píše:
Proč by se dospělý chlap měl stydět za to, že miluje svou mámu? Mně to přijde jako hezké gesto od obou a čistě kvůli tomu bych je fakt neoznačila za mamánky.

Já mám svoji mamku taky rada, ale že ji miluju bych neřekla, natož o tátovi jako holka.
Miluju tě se říká jen partnerovi.

• Upravit
360
@Anonymní píše:
Já mám svoji mamku taky rada, ale že ji miluju bych neřekla, natož o tátovi jako holka.
Miluju tě se říká jen partnerovi.

Omyl.

• načítám...
Anonymní
@Michelle_M píše:
Teď jsem se zarazila ještě nad tím nadpisem - matka jako přítelkyně, to myslíš jak? Ty se s ní porovnáváš? Nebo že synové ji berou jako svou kamarádku?
Že ji neberou moc jako mámu, ale něco víc. Slova miluju tě patří partnerovi.
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová