Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nic špatného na tom nevidím a k červíčku není důvod. Je prostě BI. Samozřejmě, budeš muset žárlit na mnohem širší okolí. ![]()
Každý to cítí jinak, ale vypadá, že seš s tím ok, tak bych neřešila dál a užívala si vztah.
Já bych to osobně teda nezvládla.
Já bych se obávala HIV a jiných přenosných chorob. U gayů ne zas tak vzácná věc.
Bisexualita jednoznačně zvyšuje pravděpodobnost nemonogamního chování, s možností homosexuálních úletů je třeba počítat, takže si v sobě zpracuj, do jaké míry jsi schopná se s takovým vývojem vyrovnat. Na druhou stranu při troše šikovnosti se podobná dobrodružství dají dobře utajit. Pozor ale, nemusí jít o bisexuála, nýbrž o gaye, který touží po dětech a klasické rodině a myslí si, že vztah s tebou zvládne. Nějaký čas to fungovat může, jenže časem…
@Semtex To už jsme otestovali na začátku, dělám to tak se všemi sexuálními partnery které jsem měla, ale z toho co říkal, tak měl sex a vztah pouze s tím jedním mužem, prý spolu byli hodně dlouho, ale zjistili, že každý chce od života něco trochu jiného a partner mu odjel do zahraničí, on zůstal tady a začíná znovu. Mohl lhát, samozřejmě do jeho hlavy nevidím, ale vzhledem k tomu jak upřímný je ve všem ostatním, nemyslím si, že by si tohle vymýšlel…
@angelina99 píše:
Každý to cítí jinak, ale vypadá, že seš s tím ok, tak bych neřešila dál a užívala si vztah.Já bych to osobně teda nezvládla.
Mně je ten jeden vztah s mužem asi i sympatičtější než kdyby měl hromadu „zářezů“ u žen, ale jak říkám, je to dost nezvyklé tak mě to trochu rozhodilo… ![]()
@Jana525 píše:
Pro me by to byla okamzita stopka. Proste to tak citim.
Naprosto rozumím, jaký by k tomu byl konkrétní důvod u tebe?
Je zkrátka bi. Jinak já jsem byla zamilovaného do podobného kluka, jako je tvůj partner. On dokonce o sobě tvrdil, že je spíš na kluky, akorát gayů je méně než heterosexuálních holek, tak v nouzi mu to stačí i s holkou, ale v sexu upřednostňuje kluky. Dokonce mi jednou po sexu, když jsem se ho zeptala, jak se mu to líbilo, tak odpověděl, že dobrý, ale s klukem by se mu to líbilo víc. A teď je už rok a půl šťastný se slečnou, prý by neměnil.
Hele nevím. To ale člověk nikdy neví
nicméně u bi nemáš vlastně nikdy moc jistotu, že se nerozhodne stát se gayem. Takže kromě zenskejch aby byl člověk obezretny i u mužských kamarádů? 😂 to by teda na mě nebylo. Neumím si představit, že bych byla úplně vklidu, kdyby mi bisexuální partner oznámil, že jede s partou kamarádů na nějakou akci s prespanim. Porad bych videla to HIV a ze má na začátku negativní test, přece vůbec nic neznamená. Ja bych vlastně s takovým člověkem nemohla vklidu spát, ani kdyby si test nechal dělat denně ![]()
Mě osobně by to nevadilo. ![]()
Pokud máš červíčka, ale máš ho ráda a chceš s ním zůstat, tak si o tom zkuste otevřeně promluvit, srovnej si to v hlavě. Minulost už on nezmění, takže teď je to na tobě. ![]()
@Semtex píše:
Hele nevím. To ale člověk nikdy nevínicméně u bi nemáš vlastně nikdy moc jistotu, že se nerozhodne stát se gayem. Takže kromě zenskejch aby byl člověk obezretny i u mužských kamarádů? 😂 to by teda na mě nebylo. Neumím si představit, že bych byla úplně vklidu, kdyby mi bisexuální partner oznámil, že jede s partou kamarádů na nějakou akci s prespanim. Porad bych videla to HIV a ze má na začátku negativní test, přece vůbec nic neznamená. Ja bych vlastně s takovým člověkem nemohla vklidu spát, ani kdyby si test nechal dělat denně
Vím jak to myslíš, takže bys mu vůbec nedokázala důvěřovat? On teda na takové akce nejezdí, má pár kamarádů a kamarádek, ale ti ho prý nepřitahují…prý může spát jen s někým s kým cítí něco „hlubšího“, je teda pravda, že my se spolu vyspali až někdy po 5 měsících, kdy už vyprchala taková ta prvotní „poblázněnost“, šel na to hodně pomalu.
@Parninas Asi to tak udělám, já ho mám opravdu moc ráda a nikdy mi s nikým nebylo tak hezky, on je takový kouzelný svým způsobem, hodně nevšední a jako z jiného světa, propadla jsem mu… ![]()
@Anonymní píše:
Vím jak to myslíš, takže bys mu vůbec nedokázala důvěřovat? On teda na takové akce nejezdí, má pár kamarádů a kamarádek, ale ti ho prý nepřitahují…prý může spát jen s někým s kým cítí něco „hlubšího“, je teda pravda, že my se spolu vyspali až někdy po 5 měsících, kdy už vyprchala taková ta prvotní „poblázněnost“, šel na to hodně pomalu.@Parninas Asi to tak udělám, já ho mám opravdu moc ráda a nikdy mi s nikým nebylo tak hezky, on je takový kouzelný svým způsobem, hodně nevšední a jako z jiného světa, propadla jsem mu…
No vidíš, podle toho co píšeš, tak ani k promiskuitě pravděpodobně netíhne. I když já teda nemám ráda když se bisexualita/pansexualita spojuje s promiskuitou, přijde mi to jako blbost, ale někteří tu o tom psali.
Jestli cítíš, že je ten pravý, tak si nenech tu šanci utéct kvůli červíčkům. Přeju hodně štěstí. ![]()
Příspěvek upraven 11.10.23 v 13:41
Ahoj holky, anonym z důvodu blízké rodiny zde, nechci s tím jít ven oficiálně-citlivé údaje potenciálního partnera, o kterém zatím okolí neví.
Poznala jsem moc fajn muže (věk do 30 let), známe se a scházíme už nějakého půl roku. Je jiný než všichni muži, které jsem doteď poznala, citlivý vůči mně, ale ochranitelský a morální, chytrý, gentleman, vzhledově trošku alternativní - dlouhé vlasy, stará se o sebe, v chladnějším období kabáty, vesty a košile, takový trošku prototyp „viktoriánského upíra“, nevím jak jinak to popsat. Rozumíme si opravdu hluboce, trávíme spolu spoustu času, jako milenec je hodně pozorný a extrémně vnímavý, intuitivní. Občas submisivnější (masáž prostaty také proběhla). Když jsme se naposledy viděli, dostala se řeč na minulé vztahy a on se mi svěřil, že měl jen jeden vztah přede mnou, a to s mužem. Vysvětlil mi, že u protějšku neřeší pohlaví (ať by to byla žena, muž nebo trans) ale to, jaký ten člověk je a jak si s ním rozumí. S každým dalším setkáním jsem zamilovaná čím dál tím víc, ale tady jsem nějak znejistěla. Pořád mě přitahuje stejně, ale přesto je tam takový ten „červíček“. Jak byste se k tomu postavily vy, holky? Setkala jste se s tím někdy nějaká? Asi si o tom potřebuji prostě jen popovídat a dostat to ven…