Muž byl přede mnou s mužem

Anonymní
11.10.23 12:43

Muž byl přede mnou s mužem

Ahoj holky, anonym z důvodu blízké rodiny zde, nechci s tím jít ven oficiálně-citlivé údaje potenciálního partnera, o kterém zatím okolí neví.

Poznala jsem moc fajn muže (věk do 30 let), známe se a scházíme už nějakého půl roku. Je jiný než všichni muži, které jsem doteď poznala, citlivý vůči mně, ale ochranitelský a morální, chytrý, gentleman, vzhledově trošku alternativní - dlouhé vlasy, stará se o sebe, v chladnějším období kabáty, vesty a košile, takový trošku prototyp „viktoriánského upíra“, nevím jak jinak to popsat. Rozumíme si opravdu hluboce, trávíme spolu spoustu času, jako milenec je hodně pozorný a extrémně vnímavý, intuitivní. Občas submisivnější (masáž prostaty také proběhla). Když jsme se naposledy viděli, dostala se řeč na minulé vztahy a on se mi svěřil, že měl jen jeden vztah přede mnou, a to s mužem. Vysvětlil mi, že u protějšku neřeší pohlaví (ať by to byla žena, muž nebo trans) ale to, jaký ten člověk je a jak si s ním rozumí. S každým dalším setkáním jsem zamilovaná čím dál tím víc, ale tady jsem nějak znejistěla. Pořád mě přitahuje stejně, ale přesto je tam takový ten „červíček“. Jak byste se k tomu postavily vy, holky? Setkala jste se s tím někdy nějaká? Asi si o tom potřebuji prostě jen popovídat a dostat to ven… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
360
11.10.23 12:46

Nic špatného na tom nevidím a k červíčku není důvod. Je prostě BI. Samozřejmě, budeš muset žárlit na mnohem širší okolí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.10.23 12:46

Každý to cítí jinak, ale vypadá, že seš s tím ok, tak bych neřešila dál a užívala si vztah. :srdce: Já bych to osobně teda nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14606
11.10.23 12:51

Já bych se obávala HIV a jiných přenosných chorob. U gayů ne zas tak vzácná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
11.10.23 13:03

Bisexualita jednoznačně zvyšuje pravděpodobnost nemonogamního chování, s možností homosexuálních úletů je třeba počítat, takže si v sobě zpracuj, do jaké míry jsi schopná se s takovým vývojem vyrovnat. Na druhou stranu při troše šikovnosti se podobná dobrodružství dají dobře utajit. Pozor ale, nemusí jít o bisexuála, nýbrž o gaye, který touží po dětech a klasické rodině a myslí si, že vztah s tebou zvládne. Nějaký čas to fungovat může, jenže časem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.23 13:05

@Semtex To už jsme otestovali na začátku, dělám to tak se všemi sexuálními partnery které jsem měla, ale z toho co říkal, tak měl sex a vztah pouze s tím jedním mužem, prý spolu byli hodně dlouho, ale zjistili, že každý chce od života něco trochu jiného a partner mu odjel do zahraničí, on zůstal tady a začíná znovu. Mohl lhát, samozřejmě do jeho hlavy nevidím, ale vzhledem k tomu jak upřímný je ve všem ostatním, nemyslím si, že by si tohle vymýšlel…

• Citovat
  • Upravit
9918
11.10.23 13:06

Pro me by to byla okamzita stopka. Proste to tak citim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.23 13:14
@angelina99 píše:
Každý to cítí jinak, ale vypadá, že seš s tím ok, tak bych neřešila dál a užívala si vztah. :srdce: Já bych to osobně teda nezvládla.

Mně je ten jeden vztah s mužem asi i sympatičtější než kdyby měl hromadu „zářezů“ u žen, ale jak říkám, je to dost nezvyklé tak mě to trochu rozhodilo… :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.23 13:17
@Jana525 píše:
Pro me by to byla okamzita stopka. Proste to tak citim.

Naprosto rozumím, jaký by k tomu byl konkrétní důvod u tebe?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.23 13:18

Je zkrátka bi. Jinak já jsem byla zamilovaného do podobného kluka, jako je tvůj partner. On dokonce o sobě tvrdil, že je spíš na kluky, akorát gayů je méně než heterosexuálních holek, tak v nouzi mu to stačí i s holkou, ale v sexu upřednostňuje kluky. Dokonce mi jednou po sexu, když jsem se ho zeptala, jak se mu to líbilo, tak odpověděl, že dobrý, ale s klukem by se mu to líbilo víc. A teď je už rok a půl šťastný se slečnou, prý by neměnil.

• Citovat
  • Upravit
59394
11.10.23 13:22

Bud Tě to vadí nebo ne. pro mne by tohle nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14606
11.10.23 13:25

Hele nevím. To ale člověk nikdy neví :lol: nicméně u bi nemáš vlastně nikdy moc jistotu, že se nerozhodne stát se gayem. Takže kromě zenskejch aby byl člověk obezretny i u mužských kamarádů? 😂 to by teda na mě nebylo. Neumím si představit, že bych byla úplně vklidu, kdyby mi bisexuální partner oznámil, že jede s partou kamarádů na nějakou akci s prespanim. Porad bych videla to HIV a ze má na začátku negativní test, přece vůbec nic neznamená. Ja bych vlastně s takovým člověkem nemohla vklidu spát, ani kdyby si test nechal dělat denně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
11.10.23 13:30

Mě osobně by to nevadilo. :andel:
Pokud máš červíčka, ale máš ho ráda a chceš s ním zůstat, tak si o tom zkuste otevřeně promluvit, srovnej si to v hlavě. Minulost už on nezmění, takže teď je to na tobě. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.23 13:36
@Semtex píše:
Hele nevím. To ale člověk nikdy neví :lol: nicméně u bi nemáš vlastně nikdy moc jistotu, že se nerozhodne stát se gayem. Takže kromě zenskejch aby byl člověk obezretny i u mužských kamarádů? 😂 to by teda na mě nebylo. Neumím si představit, že bych byla úplně vklidu, kdyby mi bisexuální partner oznámil, že jede s partou kamarádů na nějakou akci s prespanim. Porad bych videla to HIV a ze má na začátku negativní test, přece vůbec nic neznamená. Ja bych vlastně s takovým člověkem nemohla vklidu spát, ani kdyby si test nechal dělat denně :lol:

Vím jak to myslíš, takže bys mu vůbec nedokázala důvěřovat? On teda na takové akce nejezdí, má pár kamarádů a kamarádek, ale ti ho prý nepřitahují…prý může spát jen s někým s kým cítí něco „hlubšího“, je teda pravda, že my se spolu vyspali až někdy po 5 měsících, kdy už vyprchala taková ta prvotní „poblázněnost“, šel na to hodně pomalu.

@Parninas Asi to tak udělám, já ho mám opravdu moc ráda a nikdy mi s nikým nebylo tak hezky, on je takový kouzelný svým způsobem, hodně nevšední a jako z jiného světa, propadla jsem mu… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Parninas
11.10.23 13:41
@Anonymní píše:
Vím jak to myslíš, takže bys mu vůbec nedokázala důvěřovat? On teda na takové akce nejezdí, má pár kamarádů a kamarádek, ale ti ho prý nepřitahují…prý může spát jen s někým s kým cítí něco „hlubšího“, je teda pravda, že my se spolu vyspali až někdy po 5 měsících, kdy už vyprchala taková ta prvotní „poblázněnost“, šel na to hodně pomalu.@Parninas Asi to tak udělám, já ho mám opravdu moc ráda a nikdy mi s nikým nebylo tak hezky, on je takový kouzelný svým způsobem, hodně nevšední a jako z jiného světa, propadla jsem mu… :oops:

No vidíš, podle toho co píšeš, tak ani k promiskuitě pravděpodobně netíhne. I když já teda nemám ráda když se bisexualita/pansexualita spojuje s promiskuitou, přijde mi to jako blbost, ale někteří tu o tom psali.
Jestli cítíš, že je ten pravý, tak si nenech tu šanci utéct kvůli červíčkům. Přeju hodně štěstí. :kytka:

Příspěvek upraven 11.10.23 v 13:41

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí