Milenku podvádí s ex

10.10.23 23:45

Milenku podvádí s ex

Holky stalo se vám někdy, že od vás odešel chlap kvůli jiný ženský a po pár měsících jí začal podvádět s vámi? 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
604
11.10.23 00:00

Nestalo, ale myslím, ze je to celkem běžné…ex to tak delaji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
11.10.23 00:58

Mně se to teda nikdy nestalo, ale v mém okolí hned několikrát. Někteří se k sobě nakonec i vrátili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
11.10.23 01:10

Můj ex milenec to měl v plánu, ale byl na to sám, já už ho zpět nechtěla :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.23 05:30

Ano, stalo, a cítila sem při tom velké zadostiučinění, kdyz si ta mrcha, co odtáhla tátu od rodiny uvedomila, ze nezískala nic jiného než proutníka a lháře, kterého to stejně víc táhlo ke mě než k ní… dobře jí tak.
Stejně sem to pak po pár schůzkách ukončila, já uz ho zpět nechtěla. Ale pocit k nezaplacení.
S čím kdo zachází, s tim taky schází.

• Citovat
  • Upravit
53190
11.10.23 06:57
@Sandra88412 píše:
Holky stalo se vám někdy, že od vás odešel chlap kvůli jiný ženský a po pár měsících jí začal podvádět s vámi? 😀

Nedovedu si představit, že znovu nastavím chlapovi, který mě podváděl a odešel ode mě za jinou. Nemohla bych se na sebe podívat do zrcadla. Fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
11.10.23 07:01
@unuděná píše:
Nedovedu si představit, že znovu nastavím chlapovi, který mě podváděl a odešel ode mě za jinou. Nemohla bych se na sebe podívat do zrcadla. Fuj.

Ja myslim, ze posledni veta je trosku prehnana. Nedovedes si to predstavit, ale kdyby se takova situace naskytla, tak sama nevis, jak bys reagovala. Ja si taky rikala, ze bych spoustu veci neakceptovala, ale nakonec jsem se rozhodla uplne jinak, kdyz ta situace prisla.(Nemyslim ted tuhle konkretni.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
11.10.23 07:12
@Sandra88412 píše:

To se může stát, když si neváží sama sebe a místo aby si našla nového chlapa, dělá milenku exovi, který ji opustil :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5928
11.10.23 07:35

A to zase řešíš kamarádku nebo sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
11.10.23 07:51
@Sandra88412 píše:

Nestalo, ale kdybych byla na ex milejší „kvůli dětem“ jak navrhuje :lol: tak by to tak klidně bylo…ovšem by mi hrdost a sebeúcta nedovolila nechat ho na sebe vlézt. Tohle doma snad nikdo nechce a sex bych taky hledala raději jinde.
@unuděná úplně souhlasím. Na tohle není výmluva, to je od těch žen zoufalství. Láska a další kecy jsou jen výmluvy na jejich slabost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
11.10.23 08:04

Nestalo, nedala bych mu, ale rozhodně bych si ten pocit užila a chvíli ho napínala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.10.23 08:05
@Cullenova píše:
Ja myslim, ze posledni veta je trosku prehnana. Nedovedes si to predstavit, ale kdyby se takova situace naskytla, tak sama nevis, jak bys reagovala. Ja si taky rikala, ze bych spoustu veci neakceptovala, ale nakonec jsem se rozhodla uplne jinak, kdyz ta situace prisla.(Nemyslim ted tuhle konkretni.)

Promiň, ale mám nějaké morální zásady a hodnoty, přes které nejede vlak. Sebeúcta je jedna z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.10.23 08:07
@Lucy75 píše:
Nestalo, nedala bych mu, ale rozhodně bych si ten pocit užila a chvíli ho napínala :mrgreen:

To je fakt, možná bych ho taky trochu potýrala. Ideálně ho nechala myslet si, že to proběhne a pak ho blejskla na smartfoun a vykopla za dveře v trenkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3027
11.10.23 08:23

V určitém bodě končícího vztahu, jsem měla období, kdy jsem se vyloženě opájela představou, že by to tak bylo.
Vlastně jsem měla jako osobní cíl, aby se se mnou aspoň jednou vyspal, až bude oficiálně s tou druhou.
Naštěstí jsem dost rychle přišla k sobě a tyhle pocity nahradilo mnohem příhodnější „ať mně dá ten chcípák do konce života svatý pokoj a řeší si svůj hnůj s někym jinym“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
11.10.23 08:40

…ale pokud chlap podvádí svou novou s ex, tak to především ubližuje té nové ženě, nikoli tomu muži :mrgreen: ten je stále spokojený, že je žádaný a současná i minulá žena ho chtějí. Jeho ex celá nažhavená, že se vrátil a poskytuje mu sex a pohodlí, stejně tak doma s novou…
By se více vyplatilo, spojit se s tou novou a připravit pánovi nějaké nečekané překvápko. Navnadit a pak kufry za dveřma apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí