Existuje vůbec jiskra?

Anonymní
10.10.23 23:42

Existuje vůbec jiskra?

Ahoj holky,

letošní rok jsem si tak nějak rekla, ze zkusím randit. Hodne jsem se tomu vyhýbala, nesnesla jsem poznávat nove lidi, chodit někde na večeře atd.
Ale tak nějak v klubu, mezi kamarádkami si někoho určitě nenajdu, tak jsem to vzala do svých rukou.

Od ledna bylo cca 15 radnicek, z toho jenom asi 5 kluku, se kterými jsem se třeba ještě sesla.. Ale, proste s nikým to netuklo. Necitila jsem ten pocit, to je on. Bud postrádal co ja sama „pozaduji“ - práci (sama mám dobře placenou), hezký úsměv, dobře oblečený, povahou samozřejmě ten klidnější typ, zdrženlivý. Nebo jsme si jednoduše nerozuměli.

Momentalne je zde jeden, se kterým travim čas, hrozne moc si rozumíme ale postrádá tam ta fyzická přitažlivost, snažím se to k němu nějak vybudovat ale proste nic.
Pak tu byl jeden, pres „postel“ ale nerozuměli jsme si.

Tak si rikam, mam v tomhle pokračovat? Jestli to není tak nucené, ze mi to karma vrací tak, ze mi není nikdo dobrý. Nebo jsem opravdu vybírava? Na vzhled ani moc tak nekoukám, proste me musí zaujmout, sama se udržuju, fotko, kadeřník, nehty..
Podotýkám ze je mi 22, možná jsem ještě i mladá na nebo takového ale nikdy jsem nemela ani vazny vztah, tak si rikam co je :lol:

Nebo ta jiskra, je jenom takový blud, na který se nemám vůbec dívat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
414
11.10.23 01:13
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

letošní rok jsem si tak nějak rekla, ze zkusím randit. Hodne jsem se tomu vyhýbala, nesnesla jsem poznávat nove lidi, chodit někde na večeře atd.
Ale tak nějak v klubu, mezi kamarádkami si někoho určitě nenajdu, tak jsem to vzala do svých rukou.

Od ledna bylo cca 15 radnicek, z toho jenom asi 5 kluku, se kterými jsem se třeba ještě sesla.. Ale, proste s nikým to netuklo. Necitila jsem ten pocit, to je on. Bud postrádal co ja sama „pozaduji“ - práci (sama mám dobře placenou), hezký úsměv, dobře oblečený, povahou samozřejmě ten klidnější typ, zdrženlivý. Nebo jsme si jednoduše nerozuměli.

Momentalne je zde jeden, se kterým travim čas, hrozne moc si rozumíme ale postrádá tam ta fyzická přitažlivost, snažím se to k němu nějak vybudovat ale proste nic.

Tak si rikam, mam v tomhle pokračovat? Jestli to není tak nucené, ze mi to karma vrací tak, ze mi není nikdo dobrý. Nebo jsem opravdu vybírava? Na vzhled ani moc tak nekoukám, proste me musí zaujmout, sama se udržuju, fotko, kadeřník, nehty..
Podotýkám ze je mi 22, možná jsem ještě i mladá na nebo takového ale nikdy jsem nemela ani vazny vztah, tak si rikam co je :lol:

Nebo ta jiskra, je jenom takový blud, na který se nemám vůbec dívat?

Jiskra určitě existuje, zažila jsem ji v každém věku, jen prostě ne s každým. A měla jsem i určité období, kdy se nějak scházeli samí blbí kandidáti. A já byla z toho frustrovaná a tak jsem si řekla, že potřebuju pauzu, restart. Ze asi potřebuju být ještě chvíli sama, když to nějak nefunguje. A ono prd, v tu chvíli přišel báječnej chlap, se kterým to kliklo. Nečekán, nehledán, nezván, ale přivítán s otevřenou náručí. Prostě předtím jen (pro mě) špatní chlapi. A jestli jedeš seznamku, tak tam je to ještě umocněno, musíš absolvovat větší množství neúspěšných pokusů. Je to prostě jiné, než se seznamovat přirozeně „tam venku“, kde tu jiskru vidíš třeba hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
11.10.23 02:09

Na seznamce jdete oba na rande s cilem se seznamit, tam se jakakoliv jiskra daleko hur prosazuje.

A jo, existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42481
11.10.23 04:41

Mezi mnou a mými chlapy to vždycky jiskřilo tak, že to jiskření bylo téměř hmatatelné a bylo vnímáno i jinými lidmi. Takže existuje.
Ale může se stát, že než toho s jiskrou pro tebe potkáš, tak se načekáš. Většinou vstupují do života v okamžiku, kdy to nejmíň očekáváš.
Hlavně se nesmíš spokojit s někým, se kterým to necítíš.

Příspěvek upraven 11.10.23 v 06:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
11.10.23 05:39

Po dlouholetem vztahu jsem si taky uzila období nezávazného randění, i par online seznameni bylo.
No a pak jsem narazila na meho nyní uz manžela a jiskrilo to tak, az v nasi přítomnosti někteří přátelé nebyli schopni vydržet :mrgreen: :mrgreen:
Takze jo, existuje. Ze to neni s každým je jedine v pořádku a stoji za to si pockat.
Ja cekala asi pul roku. Jinak samozřejmě zalezi na tvych nárocích a na tom, jak tvrde za nimi jdeš. Muj muz nebyl minimalne z financniho pohledu zrovna top kandidát a kdybych koukaka jen na tohle, nejspis by z toho bylo jen pár vášnivých večerů. Jenže ja citila ten potenciál a s trochou podpory a zázemí se i on pracovně vysvihnul ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3855
11.10.23 06:56

Samozřejmě, že jiskra existuje. Jenom není s každým. Ale když přijde bouráte každou noc ložnici a většinou okolí ve vaší přítomnosti klopí zrak k zemi :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 11.10.23 v 10:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
11.10.23 07:06

Soulas s tím, že na seznamce potkat jiskru je velká náhoda, chybí tam už to přirozené navázání kontaktu, které je často tou jiskrou podmíněno. :nevim: Jinak jiskra vůbec vzácná není, blesk z čistého nebe už tak častý není, ale o to lepší. Takže na tvém místě si užívám mládí a klidně bych čekala, že to přijde samo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.23 07:52

Jiskra existuje, největší jsem zažila s ex, tam js to do teď. Jakmile jsme se vždycky viděli (po hádce, po rozchodu apod.), tak jsme se i tak na sebe vrhli :oops: a mohla jsem si tisíckrát říkat, že už to neudělám.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
11.10.23 09:05

Já potkat ženu s vaší povahou, tak kolem ní jen rychle projdu.

@Anonymní píše:
Ahoj holky,

Nebo ta jiskra, je jenom takový blud, na který se nemám vůbec dívat?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.23 09:12

Holky díky za názory :mavam:

@Prostě Vodnář
Aha. Jakou mám povahu teda?

• Citovat
  • Upravit
Sandra.B1
11.10.23 09:17

Zkoušej dál. Tohle ještě není ono. Držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
11.10.23 09:19

Jsem typ, kterému to nejiskri. Orientuju se dle jiných kategorií, ale každý to má jinak. Podle mě je důležité se znát a vědět, jak funguju uvnitř.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
11.10.23 09:35

Blbou, promiskuitní a sobeckou. Ale nemusí vás to nikterak trápit. Klubovky jsou takové běžně a já bych stejně jen prošel. Každý pod tou jiskrou máme jinou představu. Proto to s tím jiskřením není tak jednoduché.

@Anonymní píše:@Prostě Vodnář
Aha. Jakou mám povahu teda?
  • Citovat
  • Upravit
3722
11.10.23 09:44
@Prostě Vodnář píše:
Blbou, promiskuitní a sobeckou. Ale nemusí vás to nikterak trápit. Klubovky jsou takové běžně a já bych stejně jen prošel. Každý pod tou jiskrou máme jinou představu. Proto to s tím jiskřením není tak jednoduché.

Promiskuitní? Protože napsala, že má jednoho chlapa přes postel? Četli jsme stejný text?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75746
11.10.23 09:56
@Prostě Vodnář píše:
:lol:
S pravděpodobností hraničící s jistotou o nic nepřichází. ;)
Zkrátka talší tuctový kousek, který prošel kolem a s nímž to nezajiskřilo, nulová ztráta.
Mimochodem, ani z tvých textů zde nemám pocit jiskřivě zajímavého muže, a přesto jsem doposud jsem neměla potřebu dopouštět se amatérské on-line psychoanalýzy. :roll:
Na rozdíl od tebe, že?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria