Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sandum píše:
Od ledna? Jo, je to fofr, ale já se na to dívám optikou průměrného mužského. Já tady vidím klasický případ slečny která přebírá, přebírá až zjistí, že je přebráno. Ovšem, přeju jí vše dobré, třeba najde.
15 schůzek od ledna je fofr?
To jsou s bídou dvě měsíčně… Já se na to dívám asi optikou mužského neprůměrného, ale když jsem hledal ženskou, 15 schůzek jsem zvládl tak za dva měsíce
a jo, jsem vybíravý, a vyplatilo se ![]()
@Kutil Tom píše:
15 schůzek od ledna je fofr?To jsou s bídou dvě měsíčně… Já se na to dívám asi optikou mužského neprůměrného, ale když jsem hledal ženskou, 15 schůzek jsem zvládl tak za dva měsíce
a jo, jsem vybíravý, a vyplatilo se
Chápu, někdo jde přes kvantitu. Probrat se hromadou hnoje až pak nalezne růži. ![]()
@Kutil Tom píše:
15 schůzek od ledna je fofr?To jsou s bídou dvě měsíčně… Já se na to dívám asi optikou mužského neprůměrného, ale když jsem hledal ženskou, 15 schůzek jsem zvládl tak za dva měsíce
Ale tak zase chápu, když se na to jde přes internet. To to asi lítá. Hlava sem, hlava tam. Já zval vždycky ty které jsem už znal a zajímali mě. ![]()
@sandum píše:
Ale tak zase chápu, když se na to jde přes internet. To to asi lítá. Hlava sem, hlava tam. Já zval vždycky ty které jsem už znal a zajímali mě.
No tak abych musel vybírat JENOM z těch, co znám, to by byla hodně smutná písnička, zvlášť v dnešní době spousty možností ![]()
@sandum píše:
Já bych rád věděl jak ta rande probíhala. Vzhledem k tomu jak tazatelka zdůraznila jakou má dobře placenou práci tak to muselo vypadat spíš jako pohovor. Rád bych znal její nároky a vypočetl z toho jak mimo je.JISKRU samozřejmě do výpočtu zahrnu.
Tady nejde o práci, jenom jsem psala, co bych od druhého očekávala. Když už koukám do budoucna, abych si někoho spolehlivého našla, tak aspoň tak, že jsme na stejné rovině. Myslela jsem to ve smyslu, že nechci po druhém něco, co JÁ nemám, co nemohu sama nabídnout a po druhém požaduji, proto jsem to tak s tou prací napsala. ![]()
@Kutil Tom píše:
No tak abych musel vybírat JENOM z těch, co znám, to by byla hodně smutná písnička, zvlášť v dnešní době spousty možností
Choď víc ven.
Ony jsou ty baby všude. V obchodě, v kavárně, kamarádky kamarádů. Jsou jak trpaslíci.
Tím že je znám samozřejmě nemyslím nijak důvěrně.
V takovém tempu člověku zůstanou skryté vady i přednosti. To se člověk rozhoduje pouze pudově.
@Kutil Tom píše:
@Anonymní píše:
Tady nejde o práci, jenom jsem psala, co bych od druhého očekávala. Když už koukám do budoucna, abych si někoho spolehlivého našla, tak aspoň tak, že jsme na stejné rovině. Myslela jsem to ve smyslu, že nechci po druhém něco, co JÁ nemám, co nemohu sama nabídnout a po druhém požaduji, proto jsem to tak s tou prací napsala.
Chápu, ale musím tě informovat o zajímavých skutečnostech. Nás na ženách nezajímá to co zajímá vás na nás. Třeba když dobře vyděláváš, mimochodem gratuluji, nám je to fuk. Chceš tedy někoho kdo vydělává alespoň tolik jako ty. Proč ne. Kolik máš? 50 čistého? Hned odřízneš asi 85% populace (neověřeno).
Vůbec nijak tě nechci srážet. Jen by mě zajímaly tvé požadavky. Čistě jen abych mohl odhadnout tvé šance. Protože tobě jde o šance potkat toho pravého.
@sandum píše:
Chápu, ale musím tě informovat o zajímavých skutečnostech. Nás na ženách nezajímá to co zajímá vás na nás. Třeba když dobře vyděláváš, mimochodem gratuluji, nám je to fuk. Chceš tedy někoho kdo vydělává alespoň tolik jako ty. Proč ne. Kolik máš? 50 čistého? Hned odřízneš asi 85% populace (neověřeno).Vůbec nijak tě nechci srážet. Jen vy mě zajímaly tvé požadavky.
Já to nerozděluji asi ani podle výplaty ale spíš podle jeho gramotnosti, může byt chlap, co má super auto ale žije u rodičů, kteří mu musí platit pojistku, protože nemá peníze
Spíš bych chtěla vidět, že se dokáže sám zajistit do budoucna, kterému nebudu muset ke konci měsíce půjčovat, protože vše utratil (takhle fungují moje kamarádky s přítelem, proto to nechci).
Ale ano i pragmatické vztahy mohou být, ale u takových to jiskření většinou není, neboť ta pragmatičnost jej sfoukne jako svíčku. Ale není vyloučeno, že se může objevit po zjištění, že po pragmatické stránce je všechno v pořádku.
@Anonymní píše:
Tady nejde o práci, jenom jsem psala, co bych od druhého očekávala. Když už koukám do budoucna, abych si někoho spolehlivého našla, tak aspoň tak, že jsme na stejné rovině. Myslela jsem to ve smyslu, že nechci po druhém něco, co JÁ nemám, co nemohu sama nabídnout a po druhém požaduji, proto jsem to tak s tou prací napsala.
@Anonymní píše:
Já to nerozděluji asi ani podle výplaty ale spíš podle jeho gramotnosti, může byt chlap, co má super auto ale žije u rodičů, kteří mu musí platit pojistku, protože nemá penízeSpíš bych chtěla vidět, že se dokáže sám zajistit do budoucna, kterému nebudu muset ke konci měsíce půjčovat, protože vše utratil (takhle fungují moje kamarádky s přítelem, proto to nechci).
Chlap co si pořídí super auto aby pak bydlel u rodičů kteří mu platí pojistku je chlap který není schopný zajistit budoucnost nikomu.
Ale odhalila si trochu své preference, děkuji.
@sandum
Doufám, že to, že jsem dala příklad super auto, neznamená nějakou moji preferenci ![]()
(na to co člověk řídí, nekoukám)
@Anonymní píše:
@sandum
Doufám, že to, že jsem dala příklad super auto, neznamená nějakou moji preferenci
(na to co člověk řídí, nekoukám)
Řekla jsi že jsi schopná tolerovat chlapa co má super auto, ale žije u rodičů kteří mu platí pojistku. To je takříkajíc finančně negramotný, neschopný kripl a přesně tomu se chceš podle posledních slov vyvarovat. Musíš si to urovnat.
Podléhám dojmu, že nevíš co chceš. Pak bych se vysoké frekvenci schůzek nedivil. ![]()
@Prostě Vodnář píše:
V takovém tempu člověku zůstanou skryté vady i přednosti. To se člověk rozhoduje pouze pudově.
Samozřejmě. Pokud tam nejsou pudy, nemá cenu pokračovat. Teprve u té, která mě přitahuje, má cenu zkoušet něco dalšího. Easy.
Já bych se spíše ptal, kde je nějaká rozvážnost, tady to vypadá na mladou nerozvážnost. Ale co, každý je strůjcem svého štěstí. A cose týká jiskry, tak ta většinou nepřichází na potkání, ale po poznání.
Příspěvek upraven 11.10.23 v 10:55