Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a je třeba ve 22 takto usilovně hledat někoho solidního? Já naopak hledala neustále hlavně někoho s tou jiskrou, nějaká solidnost mi byla fakt jedno a prostě když jsme se za chvíli rozešli, což se stávalo pořád, páč jsem byla furt někde v luftu po světě, tak jsem to nějak extra neřešila. Netlačila bych tak na pilu.
Nehtová kosmetika je spíše pro dobrý pocit ženy. Mě spíše upozorní, abych si všiml rukou, jestli jsou pracovité, anebo mají nosit jen ty nehty. Mnohem více pro mě znamená péče o vlasy.
@Sedmnactnulajedna píše:
Tak bez počáteční jiskry je ten případný vztah mizerný hned, s počáteční jiskrou se zkazí až později.
Vydrží to páru, který má dobrou vztahovou (= emoční a sociální) inteligenci. Ty auta, výplaty, košile a hra/nehra na hudební nástroj hrají roli jen v případě nějakého extrému, jinak je to fuk.
Vlastně to píšu zakladatelce - přitažlivost + dobrá povaha + absence extrémů, to je základ kvalitního vztahu. Klidně si můžeš najít středoškoláka, co nechodí na nehty (mmch může mi aspoň jeden muž potvrdit, že chození na nehty zvyšuje atraktivitu ženy?), s průměrnou výplatou.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,letošní rok jsem si tak nějak rekla, ze zkusím randit. Hodne jsem se tomu vyhýbala, nesnesla jsem poznávat nove lidi, chodit někde na večeře atd.
Ale tak nějak v klubu, mezi kamarádkami si někoho určitě nenajdu, tak jsem to vzala do svých rukou.Od ledna bylo cca 15 radnicek, z toho jenom asi 5 kluku, se kterými jsem se třeba ještě sesla.. Ale, proste s nikým to netuklo. Necitila jsem ten pocit, to je on. Bud postrádal co ja sama „pozaduji“ - práci (sama mám dobře placenou), hezký úsměv, dobře oblečený, povahou samozřejmě ten klidnější typ, zdrženlivý. Nebo jsme si jednoduše nerozuměli.
Momentalne je zde jeden, se kterým travim čas, hrozne moc si rozumíme ale postrádá tam ta fyzická přitažlivost, snažím se to k němu nějak vybudovat ale proste nic.
Pak tu byl jeden, pres „postel“ ale nerozuměli jsme si.Tak si rikam, mam v tomhle pokračovat? Jestli to není tak nucené, ze mi to karma vrací tak, ze mi není nikdo dobrý. Nebo jsem opravdu vybírava? Na vzhled ani moc tak nekoukám, proste me musí zaujmout, sama se udržuju, fotko, kadeřník, nehty..
Nebo ta jiskra, je jenom takový blud, na který se nemám vůbec dívat?
Podotýkám ze je mi 22, možná jsem ještě i mladá na nebo takového ale nikdy jsem nemela ani vazny vztah, tak si rikam co je
Ano, existuje.!
Ale vzdyt neni
tva obcanska povinnost byt s nekym. Proc bys mela byt s chlapem, z ktereho nejsi „na mol“? Protoze se to tak patri? Protoze neumis byt sama? Protoze co? Neni co k reseni, az se ten, ktery k tobe patri a z ktereho pujdes do kolen, zjevi, nebudes mit zadne otazky, vsechno bude jasny.
Nac se krecovite drzat predstav, do kterych chces ohejbat realitu? Ze nejsi zamilovana do muzu, s kterymi randis, je jasny signal tveho mozku /duse, ze k sobe nepatrite a ze to smysl nema. Ztracis cas tvuj, i ten jejich.
Ja rozlisuji kamarady a partnery, s kamaradem se nespi, s kamaradem se kamaradi.
v mem svete, vim, ze nektere to maji jinak.
Uvolni se z toho krecu, abys nasilu s nekym byla, jen abys proboha nebyla sama, nech to bezet vlastni cestou, nech veci volne, az ho potkas, Az „TO“ mezi vami bude, budes to citit, vedet okamzite.
Zaujala me ale ve tvem popisu veta, ze by mel mit dobre placenou praci. Muzu se zeptat, co si myslis, ze bys udelala, kdyby se zjevil krasnej chlap, pritazlivej, zajimavej, vyrazna osobnost, ale s mimoradne blbym platem, protoze treba pracuje jako vedec, nebo ucitel, bavi ho to, je talentovany pedagog, ale plat ma krpatej. Co v takovem pripadu?
Příspěvek upraven 11.10.23 v 16:57
@Anonymní píše:
Ahoj holky,letošní rok jsem si tak nějak rekla, ze zkusím randit. Hodne jsem se tomu vyhýbala, nesnesla jsem poznávat nove lidi, chodit někde na večeře atd.
Ale tak nějak v klubu, mezi kamarádkami si někoho určitě nenajdu, tak jsem to vzala do svých rukou.Od ledna bylo cca 15 radnicek, z toho jenom asi 5 kluku, se kterými jsem se třeba ještě sesla.. Ale, proste s nikým to netuklo. Necitila jsem ten pocit, to je on. Bud postrádal co ja sama „pozaduji“ - práci (sama mám dobře placenou), hezký úsměv, dobře oblečený, povahou samozřejmě ten klidnější typ, zdrženlivý. Nebo jsme si jednoduše nerozuměli.
Momentalne je zde jeden, se kterým travim čas, hrozne moc si rozumíme ale postrádá tam ta fyzická přitažlivost, snažím se to k němu nějak vybudovat ale proste nic.
Pak tu byl jeden, pres „postel“ ale nerozuměli jsme si.Tak si rikam, mam v tomhle pokračovat? Jestli to není tak nucené, ze mi to karma vrací tak, ze mi není nikdo dobrý. Nebo jsem opravdu vybírava? Na vzhled ani moc tak nekoukám, proste me musí zaujmout, sama se udržuju, fotko, kadeřník, nehty..
Podotýkám ze je mi 22, možná jsem ještě i mladá na nebo takového ale nikdy jsem nemela ani vazny vztah, tak si rikam co je
Musim te zklamat, ale to, zda to tukne, ci ne, vubec nezavisi na tom, zda bude mit stejne dobre placenou praci, jako ty
Muze ti to „tuknout“ s nekym, kdo bude vydelavat mene, bude zamraceny a nezdrzenlivy
Lasku si nevybirame my, laska si vybira nas…jen holt nechodi kazdy den…rika se, ze kdo hleda, ten najde…ja vzdy nasla, kdyz jsem nehledala
Muzes hledat, ale tohle je stejne vicemene o nahode, o stesti, ze zrovna narazis na to prave…a ano, jiskra existuje, ale nejde vynutit, bud je, nebo neni…nemusi se objevit, ani s nekym, koho povazues za atraktivniho…casto se mi to stavalo s muzi, ktere jsem uz nejaky patek znala, ale nevsimala jsem si jich…a pak najednou bum
Clovek nikdy nevi
Na seznamce jsem osobne nikdy nenasla, pro me je to takovy nezajimavy zpusob seznamovani
A vzdy jsem nakonec potkala „live“ a naprosto necekane ![]()
@Kutil Tom píše:
Chyba! Takoví chlapci jsou sice možná spolehliví, ale nudní, s těmi se nejiskří. Jiskří se zásadně s rošťáky se zlým kukučem![]()
![]()
To je zdejsi popularni, blbe, otrepane cliche
. Jakoby existovali jen 2 typy muzu : nepritazlivy, neinvecni, poslusny mamlasovity trouba, anebo haj*zl se zlym kukucem. A nic vic uz neni, zadne jine moznosti? ![]()
Ne, nejiskri mi to s tupcem, s omezencem, s hajzlem, s vychcanou sfini, s prizemnym typem, s bezcitnym psychopatem a ani s rostakem, ci se sucharem se zlym pohledem trestajici ucitelky.
Iskri mi to se zajimavymi, pritazlivymi muzi, kteri maji mozek a charakter.
@Sonarka píše:
Musim te zklamat, ale to, zda to tukne, ci ne, vubec nezavisi na tom, zda bude mit stejne dobre placenou praci, jako tyMuze ti to „tuknout“ s nekym, kdo bude vydelavat mene, bude zamraceny a nezdrzenlivy
Lasku si nevybirame my, laska si vybira nas…jen holt nechodi kazdy den…rika se, ze kdo hleda, ten najde…ja vzdy nasla, kdyz jsem nehledala
Muzes hledat, ale tohle je stejne vicemene o nahode, o stesti, ze zrovna narazis na to prave…a ano, jiskra existuje, ale nejde vynutit, bud je, nebo neni…nemusi se objevit, ani s nekym, koho povazues za atraktivniho…casto se mi to stavalo s muzi, ktere jsem uz nejaky patek znala, ale nevsimala jsem si jich…a pak najednou bum
Clovek nikdy nevi
Na seznamce jsem osobne nikdy nenasla, pro me je to takovy nezajimavy zpusob seznamovani
A vzdy jsem nakonec potkala „live“ a naprosto necekane
Ano, ta prace me taky zaujala.
Predstav si takovy ilustrujici obraz, kdyz uz mluvime o tom vydelavani: na jedne strane nejaky do zeme zatluceny, konformicticky financnik, ktereho dusevni obzor saha od prehazovani penez z jedne kopy na druhou.
A na druhe strane zajimavy, talentovany pedagog, nebo genialni umelec, ktery vsechno vrazil do sveho talentu a po vecerech dela nekde v baru, takze moc nevydela, anebo bohemsky, uleteny, intelektualni dobrodruh, ktery studuje filozofy pod sirakem pod palmami, tak je jasny, ktery typ by me zaujal ![]()
Příspěvek upraven 11.10.23 v 17:11
@Sonarka pro mě je práce dost důležitá, z toho poznám sociální bublinu a tak. Chtěla bych, aby chlap dělal přiblížně to samé, co já. Vždy jsem to tak chtěla mít. Ale já prostě zastávám dlouhodobě názor, že ti dva musí si nabídnout přibližně adekvátní věci.
@Mango_Lassi píše:
@Sonarka pro mě je práce dost důležitá, z toho poznám sociální bublinu a tak. Chtěla bych, aby chlap dělal přiblížně to samé, co já. Vždy jsem to tak chtěla mít. Ale já prostě zastávám dlouhodobě názor, že ti dva musí si nabídnout přibližně adekvátní věci.
Uprimne jsem o tom asi nikdy tolik nepremyslela…
Je jasne, ze clovek nejvic potkava lidi, ve sve socialni bubline, tedy ma i nejvic sanci na seznameni, s nekym, kdo je na podobne urovni, co se prace tyce…nikdy jsem asi nebyla zamilovana do nekoho, kdo by byl uplne mimo me moznosti…pac se s takovymi ani nepotkavam
Vesmes to byla ta ma stredni trida.
@Sonarka píše:Úplně mimo moje možnosti jsou taky lidi, se kterými se nikdy nepotkám
Uprimne jsem o tom asi nikdy tolik nepremyslela…Je jasne, ze clovek nejvic potkava lidi, ve sve socialni bubline, tedy ma i nejvic sanci na seznameni, s nekym, kdo je na podobne urovni, co se prace tyce…nikdy jsem asi nebyla zamilovana do nekoho, kdo by byl uplne mimo me moznosti…pac se s takovymi ani nepotkavam
Vesmes to byla ta ma stredni trida.
@Mango_Lassi píše: Úplně mimo moje možnosti jsou taky lidi, se kterými se nikdy nepotkámlogicky
Ale stejně si myslím, že kdyby byl až moc mimo mojí bublinu, neměli bychom si co říct.
To je pravda a proto by ani nepreskocila jiskra
Ale zase je pravda, ze neco jineho, to muze byt na seznamce…tam se mohou potkavat lide z ruznych bublin
A proto je asi o dost tezsi, si tam s nekym padnout do noty…myslim, ze nejvetsi sance ma clovek v praci, skrz kamarady, nebo pres spolecneho konicka.
@Anonymní píše:
Ano, jiskra existuje a až přijde ten on, tak slevíš možná i z některých požadavků, protože pro tebe v tu chvíli bude dokonalý jaký je. Možná si náročná, ale brát každého taky není ideál. Jen ty vztahy přes postel bych na tvém místě vynechala. A když tě někdo nepřitahuje, tak s ním nerandi. Můžeš mu tím dost ublížit, když ho necháš. Nehledej pořád cíleně rande. Až to přijde, tak to bude o to lepší.
@My Melody píše:
To je zdejsi popularni, blbe, otrepane cliche. Jakoby existovali jen 2 typy muzu : nepritazlivy, neinvecni, poslusny mamlasovity trouba, anebo haj*zl se zlym kukucem. A nic vic uz neni, zadne jine moznosti?
Ne, nejiskri mi to s tupcem, s omezencem, s hajzlem, s vychcanou sfini, s prizemnym typem, s bezcitnym psychopatem a ani s rostakem, ci se sucharem se zlym pohledem trestajici ucitelky.
Iskri mi to se zajimavymi, pritazlivymi muzi, kteri maji mozek a charakter.
Taky se mi libi, jak tu jsou chlapi deleni zasadne jen do dvou kategorii
Pritom vetsina je neco mezi. Navic on i ten na prvni pohled trouba, muze bejt peknej grazl a kluk se zlym kukucem, docela normalni
![]()
@Sonarka píše:
To je pravda a proto by ani nepreskocila jiskraAle zase je pravda, ze neco jineho, to muze byt na seznamce…tam se mohou potkavat lide z ruznych bublin
A proto je asi o dost tezsi, si tam s nekym padnout do noty…myslim, ze nejvetsi sance ma clovek v praci, skrz kamarady, nebo pres spolecneho konicka.
V práci se mi nepodařilo nikoho sbalit, ačkoli pokusy byly. Myslím, že něco dělám špatně a naživo to moc neumím. Nejsem v tom dobrá, protože moje score ve spontánním balení je mizerné.
Na seznamce to ale jde filtrovat, poznáš spoustu věcí z toho, jak se člověk vyjadřuje, jaké používá obraty, a vůbec jak komunikuje.
Každopádně se svým současným jsme se seznámili přes odborné fórum. Takže taky online, ale nikoli na seznamce, ale přes zájmy. Platí tedy částečně co píšeš, že přes společného koníčka.
Jak tady není aspoň jeden den zmínka o zlém kukuči, špatně se mi spí.
Takze zlý kukuč dnes ✅
Kde je rozumprdka? A kde je vůbec Ontar?
@Mango_Lassi píše:
V práci se mi nepodařilo nikoho sbalit, ačkoli pokusy byly. Myslím, že něco dělám špatně a naživo to moc neumím. Nejsem v tom dobrá, protože moje score ve spontánním balení je mizerné.
Na seznamce to ale jde filtrovat, poznáš spoustu věcí z toho, jak se člověk vyjadřuje, jaké používá obraty, a vůbec jak komunikuje.
Každopádně se svým současným jsme se seznámili přes odborné fórum. Takže taky online, ale nikoli na seznamce, ale přes zájmy. Platí tedy částečně co píšeš, že přes společného koníčka.
Tak ja kdybych mela nekoho balit, tak se obavam, ze jsem do smrti sama
Zvladnu tak max se na dotycneho usmat a obcas prohodit nejaky vtipek, ale nejake vyslovene baleni, to jsem nikdy nezkousela
Vetsinou ale ten usmev a prijemna komunikace, staci…teda pokud mel dotycny zajem…pak se ozval sam. Ja mam problem, ze kdyz se mi nekdo libi, tak jsem hrozne nervozni a radeji moc nemluvim…takze si pak ti, co o ne mam zajem, spis mysli, ze je ignoruju
Ted se mi zacal libit u nas v praci jeden…nepracuje primo u nas, vozi nam zbozi…
Znam ho uz 6 let a vzdycky jsme si fajn pokecali, sranda byla a ted, jak ho mam trochu vic v hlave, tak je to uz takove jine a rozpacite…no je to se mnou komedie
Ale zrejme to nejak vycitil a nejak se ke mne vic ma…tak uvidime…
Ale ja jsem na tohle taky tragicka, na me se hlavne musi pomalu.