Kdy dává muž pusu na čelo?

10.10.23 14:39

Kdy dává muž pusu na čelo?

Ahoj všem,

Nedávno jsem řešila s kamarádkou pusu na čelo od muže :D chci se zeptat i vás.. myslíte si, že v tom lze hledat nějaký větší význam? Četla jsem, že muži toto dělají většinou, když k té ženě opravdu něco cítí a mají ji skutečně rádi..
Mě přišla pusa na čelo vždy tak nějak automatická, ale prý je to znak opravdové lásky 🤷‍♀️ 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
360
10.10.23 14:49

Nebo když je slečna nachrchlaná a nechci to chytit. Pak dostane pusu na čelíčko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
10.10.23 14:51

A nebo taky poslední sbohem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
10.10.23 14:51

Kdyz je holka mala a mu se nechce ohybat hrbet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.23 14:53

@mamule42 jo to mě taky napadlo 😀 😀 mě třeba pusu na čelo dal ex, když odcházel 😀
Ona to ale řeší proto, že ji dal pusu na čelo její,,kamarád" se kterým občas spává😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.10.23 14:56

@Sandra88412 Musí nejdřív vyloučit všechny jiné možnosti. Chybí jí zuby, táhne z úst, viry, poslední sbohem, měla v puse ní příliš mnoho masitých mužských částí. Když to všechno vyloučí, dá se mluvit o láskyplných projevech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.10.23 15:08

Pusa na celo mi prijde ochranitelske gesto, to bych cekala od taty a ne random chlapka. Vetsinou kdyz uz, tak se dava pusa na tvar ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.23 15:08

@sandum 😀 😀 prý to bylo po již několikátém sexu mezi nimi tak předpokládám, že zápach z úst nebyl ten důvod 😀 jen říkala, že ji to zarazilo, protože to nikdy před tím neudělal tak jí zajímalo, jestli to muži dělají obvykle nebo většinou z nějakého důvodu.. normálně pak byl prý další sex takže mu asi nesmrdí😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
10.10.23 15:09

Tak osobně bych to jako projev lásky teda nepovažoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.10.23 15:10
@Sandra88412 píše:
@sandum 😀 😀 prý to bylo po již několikátém sexu mezi nimi tak předpokládám, že zápach z úst nebyl ten důvod 😀 jen říkala, že ji to zarazilo, protože to nikdy před tím neudělal tak jí zajímalo, jestli to muži dělají obvykle nebo většinou z nějakého důvodu.. normálně pak byl prý další sex takže mu asi nesmrdí😀

Tak jí tu pusu dal třeba chvilku po tom co jí… no… do pusy… Víš co… :P

Ok, vtipy stranou. Je to milé, ale asi bych za tím moc neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.23 15:11

@unuděná já sama nevím, mě můj ex pusy na čelo dával neříkám, že běžně, ale dával sem tam.. no a pak když odcházel a rozcházeli jsme se, tak jsme se objimali brečeli a dostala jsem pusu na čelo..
Ale po sexu teda nikdy 😀 jo a ještě na nos a rameno jí prý políbil po sexu 🤷‍♀️ ale o nic víc než o sex mezi nimi jít prý nemá si řekli.. tak se na jednu stranu nedivím, že je zmatená 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.10.23 15:11
@Sandra88412 píše:

Tak jestli mel jeji celo bliz k puse nez jinou cast tela, tak proc ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
10.10.23 15:12

Mam mnohalety fajn vztah a pusu na celo jsem nikdy nedostala a nijak mi nechybi.
Dovedu si jeste predstavit pusu od partnera na tvar, pusa na celo ve mne vyvolava predstavu libajici rodic x dite

• Citovat
  • Upravit
6216
10.10.23 15:16
@Sandra88412 píše:
@unuděná já sama nevím, mě můj ex pusy na čelo dával neříkám, že běžně, ale dával sem tam.. no a pak když odcházel a rozcházeli jsme se, tak jsme se objimali brečeli a dostala jsem pusu na čelo..
Ale po sexu teda nikdy 😀 jo a ještě na nos a rameno jí prý políbil po sexu 🤷‍♀️ ale o nic víc než o sex mezi nimi jít prý nemá si řekli..tak se na jednu stranu nedivím, že je zmatená 😀

tak by sa asi zase mali porozpravat, pretoze kamaratka je zmatena, ako si napisala a potrebovala by si asi nieco vyjasnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
10.10.23 15:22

Pusu na celo mi vzdycky daval muj deda, kdyz jsem byla mala :D pravda, mel me rad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí