Existuje vůbec jiskra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
985
12.10.23 09:58
@Anonymní píše:
@sandum

„Já ti nic říkat nebudu“ ale zatím jsi stihnul okomentovat každý komentář negativně, co se mě tady nesnaží shodit :lol:

Kritiku nesnáším dobře, to je fakt, proto jsem čekala, že mi tu budou odpovídat holky, co tohle taky třeba někdy řešily, ne od chlapů (zřejmě) to, že dělám vlastně všechno úplně blbě, protože nechci snižovat nároky, nebo že mi bohužel ne každý sedne.

Prosimte vubec naroky nesnizuj. Si mlada, casu dost. Samozrejme to prijde, kdyz to nejmin cekas. To je klasicky klise, ale je to tak. A to s tema penezma, pokud by to mel byt vrstevnik nebo o neco malo starsi, tak treba jeste nebyl cas, aby se vypracoval. Ale potencial prece poznas.
Ja potkala toho sveho na vejsce, a nejdriv me stval, jak byl arogantni a proste no fakt „rostak se zlym kukucem.“ :lol: :mrgreen: Ale byl sexy a ta jiskra tam zacala preskakovat cim vic jsem ho poznavala. Predtim ty vztahy nikdy nebyly ono, az tenhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Varlam
12.10.23 16:09
@Arturie píše:
Ty jsou nejlepsi cílová skupina, kdyz se v 38 vrati po materske do prace. A zjisti, ze si jeste nic neuzila.

Cudná = cudná za mlada i později :nevim:

Užila si partnerského sexu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17960
12.10.23 16:43
@Sonarka píše:
Taky se mi libi, jak tu jsou chlapi deleni zasadne jen do dvou kategorii :lol: Pritom vetsina je neco mezi. Navic on i ten na prvni pohled trouba, muze bejt peknej grazl a kluk se zlym kukucem, docela normalni :nevim: :think:

Ano, lemrovita, ticha trouba muze byt hajzl. A chlap, ktery ma mozek, charakter a umi milovat zenu, muze byt desne pritazlivy. A rostakovity debilek se zlym kukucem muze byt totalne antisexy.
:) A abychom to jeste vic zkomplikovali, tak jak pro koho. Pro blbku muze byt debilek genius, protoze ona nema rozumovou kapacitu na to, aby rozumela tomu, jak je on blbej, pro ni muze byt debilek mega sexy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
12.10.23 17:01
@sandum píše:
To je taky důvod nechtít takovou co si myslí, že neojetím fotbalového mužstva jí cosi ujelo a že si nic neužila. ;)

Doporucuju si precist neco o zenske sexualite. Vyborna je knizka Women’s Infidelity od Michelle Langley.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.10.23 17:07
@Arturie píše:
Doporucuju si precist neco o zenske sexualite. Vyborna je knizka Women’s Infidelity od Michelle Langley.

Snaha vysvětlit potíže žen s manželstvím a dlouhodobou věrností.

Ne, díky. Stačila synopse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
12.10.23 17:30
@My Melody píše:
Ano, lemrovita, ticha trouba muze byt hajzl. A chlap, ktery ma mozek, charakter a umi milovat zenu, muze byt desne pritazlivy. A rostakovity debilek se zlym kukucem muze byt totalne antisexy. :) A abychom to jeste vic zkomplikovali, tak jak pro koho. Pro blbku muze byt debilek genius, protoze ona nema rozumovou kapacitu na to, aby rozumela tomu, jak je on blbej, pro ni muze byt debilek mega sexy.

Ano, presne… a prave proto, se neda nic na svete pausalizovat :D Protoze ticha voda brehy mele a pes, co steka nekouse :D Nic neni, jak vypada a aby toho nebyla malo, na vse lze pohlizet z mnoha ruznych uhlu…zalezi jen, z jake pozice se divame, s jakymi zkusenostmi a s jakymi predsudky… 8)

• Citovat
  • Upravit
23987
12.10.23 18:34
@sandum píše:
Snaha vysvětlit potíže žen s manželstvím a dlouhodobou věrností.Ne, díky. Stačila synopse.

Priroda je kruta. Hormonalni smrst, kterou kluci prozivaji ve 20, na zensky prijde v 35. Je to fakt ctiva knizka napsana psycholozkou formou dopisu kamaradovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí