Existuje vůbec jiskra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
12.10.23 09:20
@Venetia píše:
to bych neřekla, kdyz mu jde o pracovitou zenu, tak tim trpí i vlasy.

Ne tolik jako nehty. Utíráš nádobí vlasy? Okopáváš záhonky copem? Děláš si drdol abys s ním mohla dělat důlky do těsta? Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
12.10.23 09:23
@Venetia píše:
to bych neřekla, kdyz mu jde o pracovitou zenu, tak tim trpí i vlasy.

Tihle pánové totiž chtějí vše v jednom - parádnici která zároveň dře jak mezek, a pannu která zároveň shuká jak k.rva. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106294
12.10.23 09:24
@sandum píše:
Vlasy pracovitostí netrpí, ukazují spíš na to jak se daná žena umí vyparádit a že se o sebe stará. Obyčejné nehty pak značí že žena nemá důvod si je fintit když si je za chvilku zase poničí.Nevím jak koho, mě drápy že by s nimi ženská podřízla jehně odpuzují. Ty co jsem znal a nosili je běžně byly většinou jen namyšlené fifleny.

takže vyparádit se co se tyka vlasu muže, ale nehty mit nemůže…to uz se vyparádit nesmí…zajimava úvaha.
Co na tech vlasech tak vyparádis, kromě různých ucesu? A pracovita žena na takové blbinky nemá čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.10.23 09:25
@Venetia píše:
takže vyparádit se co se tyka vlasu muže, ale nehty mit nemůže…to uz se vyparádit nesmí…zajimava úvaha.
Co na tech vlasech tak vyparádis, kromě různých ucesu? A pracovita žena na takové blbinky nemá čas.

Může, co by nesměla? Si dělejte co chcete. Já jen drápy vnímám jako znak fifleny, obyčejná nehty mě ale baví.

@WhiteCrow píše:
Tihle pánové totiž chtějí vše v jednom - parádnici která zároveň dře jak mezek, a pannu která zároveň shuká jak k.rva. :palec:

Shukat jako kurva nemusí, to podstatné ji naučíme.

Příspěvek upraven 12.10.23 v 09:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106294
12.10.23 09:26
@WhiteCrow píše:
Tihle pánové totiž chtějí vše v jednom - parádnici která zároveň dře jak mezek, a pannu která zároveň shuká jak k.rva. :palec:

no o te druhé casti bych mela dost pochybnost…myslim, ze vůbec nechápou o cem je řec…takze to fyzicno bude u nich dost vaznout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
12.10.23 09:26
@WhiteCrow píše:

Tzv 3D - Dáma ve společnosti, Dříč v domacnosti a Děv. ka v posteli - leč bohužel to má řada žen posunuté, o jedno doleva :jazyk: :lol: :dance:

• Citovat
  • Upravit
75753
12.10.23 09:27
@sandum píše:
Vlasy pracovitostí netrpí, ukazují spíš na to jak se daná žena umí vyparádit a že se o sebe stará. Obyčejné nehty pak značí že žena nemá důvod si je fintit když si je za chvilku zase poničí.Nevím jak koho, mě drápy že by s nimi ženská podřízla jehně odpuzují. Ty co jsem znal a nosili je běžně byly většinou jen namyšlené fifleny.

Ono existuje mnoho stupňů mezi neupravenými nehty bez doteku pilníku a drápy na podřezávaní jehňat.
Tohle je moje aktuálka (nerada dlouhé, blbě se s tím pracuje na počítači i jinde).
Chci krátké, upravené, a takhle to vydrží obvykle tak 3 týdny.
Pak to nechám zkrátit, doplnit odrost a zas 3 týdny řeším jen hygienu. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.10.23 09:27
@sirikit píše:
Ono existuje mnoho stupňů mezi neupravenými nehty bez doteku pilníku a drápy na podřezávaní jehňat.
Tohle je moje aktuálka (nerada dlouhé, blbě se s tím pracuje na počítači i jinde).
Pak to nechám zkrátit, doplnit odrost a zas 3 týdny řeším jen hygienu. :andel:

Pěkné nehtíky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
12.10.23 09:28
@sirikit píše:
Pak to nechám zkrátit, doplnit odrost a zas 3 týdny řeším jen hygienu. :andel:

Tohle je v pohodě :palec:

• Citovat
  • Upravit
106294
12.10.23 09:28
@sandum píše:
Ne tolik jako nehty. Utíráš nádobí vlasy? Okopáváš záhonky copem? Děláš si drdol abys s ním mohla dělat důlky do těsta? Ne.

ani jedno nedělám…takze mi tim netrpí nic :D A nehty mam normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106294
12.10.23 09:29
@Kutil Tom píše:
Tzv 3D - Dáma ve společnosti, Dříč v domacnosti a Děv. ka v posteli - leč bohužel to má řada žen posunuté, o jedno doleva :jazyk: :lol: :dance:

no proto ty jejich úvahy…asi se jim nedari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
12.10.23 09:29
@Kutil Tom píše:
Tzv 3D - Dáma ve společnosti, Dříč v domacnosti a Děv. ka v posteli - leč bohužel to má řada žen posunuté, o jedno doleva :jazyk: :lol: :dance:
:pankac: Jojo, tak jest. A dostane se jí za to takové klasické 3D od chlapa - Diktátor, Deb. l a Despota. :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
12.10.23 09:30
@Kutil Tom píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
12.10.23 09:38
@Kutil Tom píše:
Tohle je v pohodě :palec:

Díky, mně to vyhovuje.
Na zimu třeba tmavší barvu, na léto zářivější, teď jůžovoučká (na tý fotce to vynikne, real je ještě decentnější), manikérka je opečuje, vizuálně to vypadá fajn a dá se s tím dělat cokoli. Žiju na vsi a dělám většinu „holčičích“ prací, které s tím souvisí.
Což ale neznamená, že musím mít okousané nehty a za jejich zbytky vzorky zeminy. :roll:
Podle mě se ženská buď udržuje, nebo neudržuje.
Na nějaký „vlasy jo, nehty ne, lesk na pusu dobrý a linky už jsou moc“ se nehraje.
Každý má svůj styl a míru a působí na okolí jako celek, si myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
12.10.23 09:55
@sirikit píše:
Díky, mně to vyhovuje.
Na zimu třeba tmavší barvu, na léto zářivější, teď jůžovoučká (na tý fotce to vynikne, real je ještě decentnější), manikérka je opečuje, vizuálně to vypadá fajn a dá se s tím dělat cokoli. Žiju na vsi a dělám většinu „holčičích“ prací, které s tím souvisí.
Což ale neznamená, že musím mít okousané nehty a za jejich zbytky vzorky zeminy. :roll:
Podle mě se ženská buď udržuje, nebo neudržuje.
Na nějaký „vlasy jo, nehty ne, lesk na pusu dobrý a linky už jsou moc“ se nehraje.
Každý má svůj styl a míru a působí na okolí jako celek, si myslím.

Mě odpuzují ty nalepovací hrůzy, s kterýma pak nejde ani vzít pořádně do ruky… to :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky