Existuje vůbec jiskra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Prostě Vodnář
11.10.23 10:13

Ano četli.

@WhiteCrow píše:
Promiskuitní? Protože napsala, že má jednoho chlapa přes postel? Četli jsme stejný text?
  • Citovat
  • Upravit
3726
11.10.23 10:15
@Prostě Vodnář píše:
Ano četli.

Tak to jsi hodně vtipnej v tom případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.23 10:15

@Prostě Vodnář

Asi ne :lol:

Pod pojmem randění, je myšleno mezi lidmi, ne v posteli. Ale děkuju za názor, asi tipuji, že jsem Vás něčím urazila, což stačí uklidnit se a říct, ze každý ma své preference co se mu líbí a co ne :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
11.10.23 10:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

letošní rok jsem si tak nějak rekla, ze zkusím randit. Hodne jsem se tomu vyhýbala, nesnesla jsem poznávat nove lidi, chodit někde na večeře atd.
Ale tak nějak v klubu, mezi kamarádkami si někoho určitě nenajdu, tak jsem to vzala do svých rukou.

Od ledna bylo cca 15 radnicek, z toho jenom asi 5 kluku, se kterými jsem se třeba ještě sesla.. Ale, proste s nikým to netuklo. Necitila jsem ten pocit, to je on. Bud postrádal co ja sama „pozaduji“ - práci (sama mám dobře placenou), hezký úsměv, dobře oblečený, povahou samozřejmě ten klidnější typ, zdrženlivý. Nebo jsme si jednoduše nerozuměli.

Momentalne je zde jeden, se kterým travim čas, hrozne moc si rozumíme ale postrádá tam ta fyzická přitažlivost, snažím se to k němu nějak vybudovat ale proste nic.
Pak tu byl jeden, pres „postel“ ale nerozuměli jsme si.

Tak si rikam, mam v tomhle pokračovat? Jestli to není tak nucené, ze mi to karma vrací tak, ze mi není nikdo dobrý. Nebo jsem opravdu vybírava? Na vzhled ani moc tak nekoukám, proste me musí zaujmout, sama se udržuju, fotko, kadeřník, nehty..
Podotýkám ze je mi 22, možná jsem ještě i mladá na nebo takového ale nikdy jsem nemela ani vazny vztah, tak si rikam co je :lol:

Nebo ta jiskra, je jenom takový blud, na který se nemám vůbec dívat?

Chyba! Takoví chlapci jsou sice možná spolehliví, ale nudní, s těmi se nejiskří. Jiskří se zásadně s rošťáky se zlým kukučem :lol: :andel: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
360
11.10.23 10:21

Ty to teda bereš fofrem. Nemáš ani čas někoho poznat. Jestli v tom máš pokračovat? To ti neporadím, ale asi ano pokud hledáš pana dokonalého bez jediné vady a se všemi atributy které požaduješ. 8) Jo a ještě ta bájná jiskra! TA JISKRA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106325
11.10.23 10:23
@Prostě Vodnář píše:
Blbou, promiskuitní a sobeckou. Ale nemusí vás to nikterak trápit. Klubovky jsou takové běžně a já bych stejně jen prošel. Každý pod tou jiskrou máme jinou představu. Proto to s tím jiskřením není tak jednoduché.

To tedy nevím na jakém základě jste vydedukoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.10.23 10:24
@Kutil Tom píše:
Chyba! Takoví chlapci jsou sice možná spolehliví, ale nudní, s těmi se nejiskří. Jiskří se zásadně s rošťáky se zlým kukučem :lol: :andel: :pankac:

Ale no tak, třeba je tazatelka výjimka. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
11.10.23 10:25

Jasně jsem psal, že jí to nemusí nikterak trápit. Možná by nebylo marné, kdyby váš příspěvek neopakoval napsané a přidal nějakou hodnotu.

@sirikit píše: :lol:
S pravděpodobností hraničící s jistotou o nic nepřichází. ;)
Zkrátka talší tuctový kousek, který prošel kolem a s nímž to nezajiskřilo, nulová ztráta.
Mimochodem, ani z tvých textů zde nemám pocit jiskřivě zajímavého muže, a přesto jsem doposud jsem neměla potřebu dopouštět se amatérské on-line psychoanalýzy. :roll:
Na rozdíl od tebe, že?
  • Citovat
  • Upravit
360
11.10.23 10:32

Já bych rád věděl jak ta rande probíhala. Vzhledem k tomu jak tazatelka zdůraznila jakou má dobře placenou práci tak to muselo vypadat spíš jako pohovor. Rád bych znal její nároky a vypočetl z toho jak mimo je. :) JISKRU samozřejmě do výpočtu zahrnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
11.10.23 10:33

Nejsem nikterak urážlivý. Napsal jsem to diskrétně, ovšem chtěla jse znát detaily té diskrétosti, tak jsem je upřímně napsal. Nic jiného v tom nehledejte. Někomu upřímnost pomáhá otevřít další dveře a někdo ji odsoudí hned v zárodku. Nic neobvyklého. Stejně jako to, co se tu bude objevovat na mou adresu.

@Anonymní píše:
@Prostě Vodnář

Asi ne :lol:

Pod pojmem randění, je myšleno mezi lidmi, ne v posteli. Ale děkuju za názor, asi tipuji, že jsem Vás něčím urazila, což stačí uklidnit se a říct, ze každý ma své preference co se mu líbí a co ne :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
3855
11.10.23 10:35
@Anonymní píše:
Holky díky za názory :mavam:@Prostě Vodnář
Aha. Jakou mám povahu teda?

Nejsem holka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
11.10.23 10:40

Jinak teda zkušenost nemám, klubům se vyhýbám, ale tak nějak pocitově bych čekal, že „povahou samozřejmě ten klidnější typ, zdrženlivý“ se najde spíš někde jinde než v klubu, ale třeba se mýlím, no… :andel:

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
11.10.23 10:41

A jste si tím jist v dnešní době? Rozmýšlejte pomalu.

@Veselej kluk píše:
Nejsem holka :lol:
  • Citovat
  • Upravit
106325
11.10.23 10:43
@sandum píše:
Ty to teda bereš fofrem. Nemáš ani čas někoho poznat. Jestli v tom máš pokračovat? To ti neporadím, ale asi ano pokud hledáš pana dokonalého bez jediné vady a se všemi atributy které požaduješ. 8) Jo a ještě ta bájná jiskra! TA JISKRA!

Jak fofrem?
15 schůzek z toho 5,kdy se sešli znovu, ale nedopadlo to…kde je ten fofr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.10.23 10:49
@Venetia píše:
Jak fofrem?
15 schůzek z toho 5,kdy se sešli znovu, ale nedopadlo to…kde je ten fofr?

Od ledna? Jo, je to fofr, ale já se na to dívám optikou průměrného mužského. Já tady vidím klasický případ slečny která přebírá, přebírá až zjistí, že je přebráno. Ovšem, přeju jí vše dobré, třeba najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí