Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nelel12 píše:
Bereš to moc rázně….
Ona s nim jen prostě přátelsky kecala a co? To, že trouba si to vyloží jinak, za to nemůže, když jsou to kamarádi, co se vídají každej víkend. My máme taky partu lidí, co se scházíme u jedněch z nás, všichni máme děti.. všichni na sebe čísla a když chcem tak si zavoláme, pošleme vtipný fotky, videa různý typy na budoucí výlet, dovolenou … jsme parta mladých rodičů a jednoduše se máme rádi…a nikoho z nás by nenapadlo, že začne jeden deuhýho balit pouhým voláním..Uznávám jediný, kecat spolu dvě hodiny …je za mě dost, ale s kamoškama jsme schopny hodinu prožvanit
ani nevíme jak
![]()
A jestli je zakladatelka ukecaná, většinou je v partě vždycky jeden, co dokáže kecat naprosto s každým a o všem, tak bych se vůbec nedivila, že jí to zprvu nepřišlo zvláštní, proč taky?
Někdo takovej prostě je..a proč si nenechat polichotit..když to doma neslyší.
Ji bych nic neříkala. A troubovi bych řekla, ať za telefonáty nehledá smysl života, novou lásku a hodí se do klidupopřípadě dá hodně studenou sprchu a nejančí, že bys nerada řešila nešťastný lásky s jeho přítelkyní
![]()
Osel jeden, kape mu na maják a cloumaj s nim hormony …
Hele, párkrát za život se mi stalo, že po mně vyjel manžel, partner nějaké kamarádky.
NIKDY by mě nenapadlo, jít jí to slepičit. Normálně jsem mu nastavila hranice, že toto ne a dál to nerozmazávala. Jako že bych s ním hodiny flirtovala a pak jí to šla žalovat, to by mě ani ve snu nenapadlo. Pokud začala cítit, že ty telefony nejsou v pořádku, tak to měla okamžitě stopnout. S jestli se jí něco nelíbí, tak ať to řeší s ním. Co s tím má dělat ta těhotná holka? Ona s ním po telefonu neflirtovala.
Kriste pane, hlavne to neříkej tehuli pred porodem. Milému chlapci řekni, at hodi zpatecku a zamysli se, co vyvádí matce sveho dítěte a na vykecavani si pořiď kámošku.
@bigl píše:
Hele, párkrát za život se mi stalo, že po mně vyjel manžel, partner nějaké kamarádky.
NIKDY by mě nenapadlo, jít jí to slepičit. Normálně jsem mu nastavila hranice, že toto ne a dál to nerozmazávala. Jako že bych s ním hodiny flirtovala a pak jí to šla žalovat, to by mě ani ve snu nenapadlo. Pokud začala cítit, že ty telefony nejsou v pořádku, tak to měla okamžitě stopnout. S jestli se jí něco nelíbí, tak ať to řeší s ním. Co s tím má dělat ta těhotná holka? Ona s ním po telefonu neflirtovala.
Presne tak. Posledni, co by mela delat, je bezet kamaradce nasadit pred porodem brouka do hlavy, podelat si kamaradstvi, kvuli blbovi, co ma mokry sny. Proste nebrat telefon, pripadne jasne poslat do patricnych mezi a nazdar.
Taky po me vyjel kamaradky chlap. A jel jak namydlenej blesk. Ji jsem nic nerekla, nejsem padla na hlavu. On je rad tipuju, ze to tak dopadlo, nam to mohlo dost nahlodat pratelstvi.
@OpportunityNox píše:
Bude nějaká reakce od zakladatelky? Jsem zvědavá.
Dala jsem dotaz s prosbou o radu, napsala jsem vše důležité a vic k tomu psat nemusím.
Nicméně na základě reakci bude asi nejlepší když ten telefon zvedni dnes jen jednou, s tím že mě to neprijde v pořádku, ze je mě to lito a naše volání ukončuju. Budem se dal vídat všichni jako doposud.
Co jí chceš říkat? Nic se nestalo, chudák holka, nic jí neříkej. A tomu jejímu blbečkovi jasně a stručně řekni, ať přestane fantazírovat o tvých nohách a stará se o svou těhotnou partnerku.
@Anonymní píše:
Dala jsem dotaz s prosbou o radu, napsala jsem vše důležité a vic k tomu psat nemusím.
Nicméně na základě reakci bude asi nejlepší když ten telefon zvedni dnes jen jednou, s tím že mě to neprijde v pořádku, ze je mě to lito a naše volání ukončuju. Budem se dal vídat všichni jako doposud.
A on tě začne přesvědčovat, že to je v pořádku.. ![]()
Představ si, že bys byla ty na jejím místě..
Tak ty s nim “ kvákáš” dvě hodiny po telefonu a pak chceš něco kamarádce žalovat? ![]()
Taky se mi stalo, že mi po jednom společném setkání začal vypisovat přítel kamarádky. Nejdřív jsem v tom nic neviděla, ale celkem brzy mi došlo, že i když v tom já vidím jen čistě kamarádské plkání, on si píše s cílem to na mě zkoušet. Docela mě to urazilo i za tu kamarádku, takže jsem kontakt ukončila hned, i když mi to taky bylo nepříjemné, protože jsem na takové situace nebyla zvyklá. Rozdíl byl ale ten, že ona nebyla těhotná a zároveň o něm věděla, že je kur. vník. Chápu tu chuť jí vyslepičit, že si na prsou hřeje hada (že tohle přijde ostatním jako něco co přejdou mě nikdy nepřestane zarážet), ale fakt jí teď nepřitěžuj a s ním to ukonči. Po tomhle už bych já osobně ani neměla zájem se s ním stýkat.
NIC JÍ NEŘÍKEJ a jemu napis že už se s ním vybavovat nebudes že ti to nepřijde vhodné.
@WhiteCrow Přesně takhle to cítím i já. Nic ji rikat nebudu. A kdyby se to nahodou dozvěděla, nechtěla jsem ji pritizit?
![]()
@Anonymní píše:
@WhiteCrow Přesně takhle to cítím i já. Nic ji rikat nebudu. A kdyby se to nahodou dozvěděla, nechtěla jsem ji pritizit?![]()
A jak by se to dozvěděla? Když jí to nepráskneš ty, tak se to nemá jak dozvědět, on jí to asi žalovat nebude.
Přestaň ho v tom podporovat, neber mu telefony a pak nebudeš mít nutkání chodit práskat, že denně hodiny vykecáváš s tím jejím.
No tak to je jasný. Jeho žena mu rodí, ví, že teď si v sexu moc neužije, tak hledá náhradu pro svůj penis ![]()
Ji bych (zatím) neříkala nic. Nestresuj zbytečně kamarádku před porodem. Ale ho bych poslala do patřičných mezí a připomněla mu, že jeho žena čeká jeho dítě, tak ať se vzpamatuje a hodně rychle. A měla bych se na pozoru. Do jejich vztahu bych víc nezasahovala, ale pokud by si on nedal pokoj, promluvila bych si časem s kamarádkou.
@WhiteCrow píše:
Taky se mi stalo, že mi po jednom společném setkání začal vypisovat přítel kamarádky. Nejdřív jsem v tom nic neviděla, ale celkem brzy mi došlo, že i když v tom já vidím jen čistě kamarádské plkání, on si píše s cílem to na mě zkoušet. Docela mě to urazilo i za tu kamarádku, takže jsem kontakt ukončila hned, i když mi to taky bylo nepříjemné, protože jsem na takové situace nebyla zvyklá. Rozdíl byl ale ten, že ona nebyla těhotná a zároveň o něm věděla, že je kur. vník. Chápu tu chuť jí vyslepičit, že si na prsou hřeje hada (že tohle přijde ostatním jako něco co přejdou mě nikdy nepřestane zarážet), ale fakt jí teď nepřitěžuj a s ním to ukonči. Po tomhle už bych já osobně ani neměla zájem se s ním stýkat.
Vnímám to stejně. Minimálně by se můj pohled na něj hooodně změnil
A jinak jak píšeš ty… Taky jsem za to to říct. ALE! Každý má právo na chybu. Ok, on nejedná správně, tak mu to dám rázně znát. Pokud by si nedal pokoj ani na podruhé, řekla bych to. V tomhle případě samozřejmě až po porodu a nejlépe až po šestinedělí. Opravdu ale doufám, že mu to docvakne a začne se chovat tak, jak má.
Prostě to s ním utni, řekni mu to, že s timhle prestavate a at se venuje rodine. A nic nerikej. A hod zpatecku a venuj se svemu vztahu nebo si najdi jiny.