Řidič PPL

27.10.21 05:16

Řidič PPL

Dobrý den, je tu prosím nějaký řidič Ppl, nebo bývalý zaměstnanec? Chtěla bych vědět jak to tam chodí. Slibují plat min.25tis. „čistého“. Četla jsem staré diskuze a tam psali, že řidiči stále dostávají nějaké pokuty od zaměstnavatelů za to, že nerozvezou všechny balíky, že dojdou pozdě do práce…Ve výsledku plat katastrofa. Jaké máte zkušenosti. Doporučili by jste tuto práci? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20899
27.10.21 05:25

Slibovat můžou co chtějí, důležitá je smlouva atd. Ale koho znám co tam dělal/dělá. Tak pokud člověk vyloženě nevadí ta práce a frmol, tak je to placený dobře.

A je jasný, že pokud bude chodit pozdě a bude flákat práci, tak kromě toho, že nedostane nic navíc, tak určitě může dostat i finanční postih. Na tom nevidím nic divného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
27.10.21 06:20

No hlavně si nemysli, že to je od 7do 3.. je to fakt někdy o dost dýl, navíc pokud jsou Vánoce, jezdí i v sobotu, když bude zase uzavírka obchodů, tak to taky bude zase mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
27.10.21 06:23

Tak samozřejmě, když nebudeš plnit pracovní povinnosti, tak můžeš dostat finanční postih. Ale 25 čistého není moc, na to jaké mají šichty. Jezdil s nima ex a musel tam být v 6 ráno, aby si napipal balíky a v 7 mohl odjet a vracel se klidně v 10 večer, protože do 8 rozváželi a pak musel zpět na depo a napipat balíky co nezastihl lidi doma, odevzdat peníze atd. Jako asi jsou dny, dny co se dostanes domu i dřív, ale před Vánoci a v Corona době, kdy každý radši nakupuje online, tomu moc nevěřím. Ty lidi tou prací žijou, musí si to umět hodně dobře zorganizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
27.10.21 07:26

@Lenčí 12345 ty se divíš pokutě za to, že nedojdou včas do práce??? :zed: :zed: :zed:
bože, to je snad normální chodit do práce včas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
27.10.21 07:27

Syn pro ne jezdil, 25 tisic mel. Jednou byl doma o pul druhe odpoledne, jednou v sedm vecer. Jak pisou vyse, vamoce jsou hrozne narocne.
A lidi maji super pozadavky ve stylu doneste mi to az do bytu, spi mi dite, nebo pockejte, az si vyfoukam vlasy.. a jsou sprosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15858
27.10.21 07:55
@Lenčí 12345 píše:
Dobrý den, je tu prosím nějaký řidič Ppl, nebo bývalý zaměstnanec? Chtěla bych vědět jak to tam chodí. Slibují plat min.25tis. „čistého“. Četla jsem staré diskuze a tam psali, že řidiči stále dostávají nějaké pokuty od zaměstnavatelů za to, že nerozvezou všechny balíky, že dojdou pozdě do práce…Ve výsledku plat katastrofa. Jaké máte zkušenosti. Doporučili by jste tuto práci? Díky moc

Za prvé, pokud někde slibují plat v čistém, tak se jedná vždy o nesolidního zaměstnavatele.
Za druhé, ano, řidiči jsou motivovaní podle množství udaných zásilek.
Za třetí, pokud má někdo pokutu za pozdní příchod do práce, tak v tom nevidím nic špatného, naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
27.10.21 08:28

@Lenčí 12345
Příjezd do práce je na 6 h raní. Končíš až máš rozvezeno a vyzvedle svozy, takže záleží na množství balíků, rychlosti a šikovnosti.

Řidiči dorucuji jen k prvním uzamykatelným dveřím, takže tahání do patra odpadá.

Mzda závisí na nabídce přepravce.

Práce je to stereotypní, ale pokud člověk rád řídí, tak to může bavit.

Na depu dělám, ale nejsem řidička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.23 16:04

@Jindriska88 @Jindriska88 dobrý den, prosím chci se zeptat děláte ještě na Depu PPL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.11.23 16:06

Nevím jak to je běžně, ale minulý rok jsem mluvila s řidičem PPL a říkal, že jsou tam i dlouho do noci/brzy ráno a že absolutně nestíhá. Bylo to teda v prosinci, tak jen s tím počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.26 13:42

Řidič PPL v roce 2026

Zdravím, jdu sem s dotazem… Jistě je tu mezi námi spoustu řidičů nebo řidiček, co rozváží balíky u PPL. Chci se zeptat, jak je to letos? Změnilo se to nějak? Nebo je to stále stejné? Záleží na daném depu? nebo jsou podmínky všude stejné? Na kolik si kurýr cca přijde měsíčně? Děkuji. Mám možnost jít jezdit, tak se rozhoduji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat