Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj, potřebovala bych poradit, jestli s tím někdo nemáte zkušenosti. Můj 2 letý syn mívá často řídkou stolici, skoro jako průjem, ale ne až tak moc a třeba jenom 1× denně .Občas proteče až na kalhoty. Už mně na to upozornili i ve školce.
Mléka a ml. výrobků má tak do 400-500 ml. denně, jinak jí normálně, nijak nezdravě, ale zbaští toho celkem dost.. mám zkusit vynechat mléko a ml. výrobky na pár dní a co místo toho, nebude mu to chybět?
dík
tak pokud by to bylo mlékem, tak by to mohla být něco jako forma nesnášenlivosti? Zkus vy:,–(it, na pár dní se vůbec nic nestane.
U dr jste byli?
Co zkusit nějaké laktobacily nebo probiotika?
ahoj, dik za odpoved. Jj. zkusim par dni vynechat, ale je fakt, ze, kdyz mel rymu, tak jsem mu tech ml. vyrobku moc nedavala a bylo to sice o trochu lepsi, ale ne o moc, zase se to pricitalo zubum, lezlo mu jich nekolik najednou..
u Dr. jsme zatim nebyli, protoze to bylo nepravidelne, jsem myslela, ze to je UM, a ze to je normalni a probiotica mne teda nenapadli davat, to mi tady predepisuji na zacpu ![]()
nejsou na zácpu, ale na úpravu střevní flory nebo jak ta definice je:)
Nicméně pokud by to mělo být, že mu to protéká a to i ve školce, asi bych se s dr poradila…