Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, ráda bych se poradila, pokud máte někdo podobnou zkušenost..
4-letý syn už má asi týden řídkou stolici - neřekla bych průjem, jde jen jednou denně, ale je prostě řídká. Hodně prdí a fakt děsně smrdí
Źádnou změnu ve stravování neměl. Včera jsem koupila probiotika a zašla dávat, zavedla trochu dietu..Je to normální??Co víc můžu pro něj udělat? Neměla bych raději jít hned k Mudr.? Děkuji
Zkusila bych na tyden vysadit mlecne vyrobky. Ma bolesti briska? A jakou barvu ma stolice?
Můj syn také míval řidší stolici, u nás to bylo červíky. Odčervovala jsem ho dvakrát a ted to zatím drží tak uvidíme tak za dva měsíce jestli tam něco zbylo (přežilo) ![]()
Oživuji diskuzi. Chtěla bych se zeptat, zda s tím některá nemáte zkušenost. Dcerka 20 měsíců má asi týden řídkou stolici. Jednou za den. Sem tam 2×. Ale to tak mívala vždy. Včera byla stolice normální. Úplně průjem to není, ale průjmově zapáchá. Ve stravování žádná změna neproběhla a jinak na ni nic jinak nepozoruju. Děkuju
Dcera to tak kolem roku mela taky. Obcas i ted ma jednou denne ridkou stolici. Vzdycky je to zpusobene dietni chybou, ma holt citlivejsi zazivani. Skvele se nam osvedcil Enterol jedna tableta denne plus laktobacily a dieta. Ale je to beh na dlouhou trat.