Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Nosíte kraťasy z džín? dá se říct, že od určitého věku se na ženu nehodí? nebo je to hloupost?
@GabinkaCh Nehodí se až od určitých rozměrů, věk podle mě nevadí. ![]()
@Martina D. píše:
@GabinkaCh Nehodí se až od určitých rozměrů, věk podle mě nevadí.
Tak od určitého věku se nehodí bez ohledu na rozměry, na mé 97 leté babičce by myslím vypadaly divně, přestože postavu má lepší jak mnohá 20 ![]()
Záleží na střihu kraťasu a postavě nositelky. Když z nich nelezou půlky, tak klidně v 60.
@j.a.n.i1 píše:
Tak od určitého věku se nehodí bez ohledu na rozměry, na mé 97 leté babičce by myslím vypadaly divně, přestože postavu má lepší jak mnohá 20
Myslím, že kdyby měla normální délku nohavic a ne ty zarizly v zadku, tak by nevypadaly divně ani na ní ![]()
Záleží na postavě. Na sedmdesátnici si je moc představit nedokážu. Zvlášť ty do půlky půlek. Neustřihla bych je ze starých džín jako ve 20, koupila bych si extra.
Spis na delce zalezi, ja mam celkem stehna a ty kratke mit nemuzu. Tak treba do pulky stehen nosim
Nelíbí se mi, takže je nenosím. Ale spíš záleží na postavě, střihu a postavě než na věku.
Mne nesedeli ani v 16ti. Takze je nenosim, navic treba na turistiku mi je ta predstava dost nepohodlna. Ale zalezi hlavne na postave, strihu a taky prilezitosti kdy si je dotycna oblece.