říhání a spaní na bříšku

550
18.10.08 11:03

říhání a spaní na bříšku

Zajímalo by mě v jaké poloze říhají vaše mimča. My jsme zkoušeli přes rameno, u mě na bříšku a tygříka a říhne si občas na tom bříšku. Jinak ale ne. A pak v postýle většinou škytá,nebo se jí vrací to mlíčko a blinká.
Malá má 1 měsíc a občas ji přetáčím na bříško-dle knihy Něžná náruč rodičů, ale vřeští a nelíbí se jí to. Dnes jsem ji prvně dala spát na bříško po kojení a je spokojená. Jen nevím jestli ji mám vždycky přetáčet v té postýlce, nebo to jde i jinak? Že bych ji už rovnou ukládala jakoby na bříško?Snad je to srozumitelné, díky. Jo a nevadí to příliš, když tak bude občas spávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
18.10.08 11:48

Ada neříhala vůbec, Pepi se to naučila až jako větší a říhala občas po jídle, Elu jsem musela nechat odříhnout i během jídla a i po něm :) Každé dítě je úplně jiné - a říhání není povinné ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
18.10.08 12:14

A ještě spaní, Ada spala jen na zádech, Pepi a Ela jen na bříšku.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
18.10.08 12:26

my dávali říhat ze začátku při jídle a po jídle, teď už jenom po jídle (páč si jídlo nenechá vzít hladovec :) )
ze začátku jsme spinkali na boku potom na zádech a teď zase na boku :D
je pravda že každý miminko není říhací..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
18.10.08 21:32

S říháním ti neporadím, protože naše sluníčko si říhne vždycky tak do minuty.
K tomu pokládání na bříško - jestli máš ještě pořád tu knížku od Kiedroňový, tak tam je poloha „klokánek“, z který malou bez problémů na bříško položíš. Já osobně bych se ale bála nechat tak malýho spát. Prý by se mimi mohlo při blinkání začít dusit a to nehodlám riskovat. Mám to ale jednoduchý, protože malýmu se na bříšku stejně nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí