Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy, neřešily jste už náhodou podobný problém - mám fleecovou zavinovačku do autosedačky a naše autosedačka má pětibodový systém pásů. Ať dělám co dělám, nedaří se mi tam tu zavinovačku pořádně dostat. Je mi jasné, že tam musím na pásy udělat ještě dvě díry, ale nejsem si úplně jistá jak (mimino se nám narodí až za 3 týdny a žádný plyšový medvěd, na kterém bych to mohla vyzkoušet, nemá tu správou velikost). Jak tedy na to? Díky za pomoc
ahoj resily jsme to tady
https://www.emimino.cz/modules.php?…
No moc jsem se tam nedozvěděla, prořezávaly jste tan nakonec nějaké díry? A kde asi. Díky. P.
jo, no ja myslela, ze ti pomuze ten obrazek…ja teda tu zavinovacku nemam, ale myslim ze slunicko aliki psala nekde predtim, ze tam ma naznaceny moznosti proriznuti…zkus ji napsat SZ.
Bohužel do 5-ti bodové autosedačky zavinovačka dát nejde. Ručičky dítěte se musí provléknout pásy a kdyby se tam podařilo i nějakým způsobem nacpat zavinovačku (mě se to nepovedlo), tak by tam bylo vycpané jako kulturista … Takže zavinovačku do autosedačky jsem používala jenom do kočáru jako fusak a využitá byla
Do autosedačky jsem používala na přikrytí menší deku nebo jsou fusaky na autosedačky.
Martina
Ahoj! My to taky řešili fusakem do autosedačky… Od emitexu...... Ale myslím, že postačí deka..... ![]()