Zavinovačka Emitex a pětibodová autosedačka

212
17.10.08 15:29

Zavinovačka Emitex a pětibodová autosedačka

Ahoj maminy, neřešily jste už náhodou podobný problém - mám fleecovou zavinovačku do autosedačky a naše autosedačka má pětibodový systém pásů. Ať dělám co dělám, nedaří se mi tam tu zavinovačku pořádně dostat. Je mi jasné, že tam musím na pásy udělat ještě dvě díry, ale nejsem si úplně jistá jak (mimino se nám narodí až za 3 týdny a žádný plyšový medvěd, na kterém bych to mohla vyzkoušet, nemá tu správou velikost). Jak tedy na to? Díky za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
404
17.10.08 15:35

ahoj resily jsme to tady
https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
17.10.08 15:51

Dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
17.10.08 16:00

No moc jsem se tam nedozvěděla, prořezávaly jste tan nakonec nějaké díry? A kde asi. Díky. P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
17.10.08 16:08

jo, no ja myslela, ze ti pomuze ten obrazek…ja teda tu zavinovacku nemam, ale myslim ze slunicko aliki psala nekde predtim, ze tam ma naznaceny moznosti proriznuti…zkus ji napsat SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
17.10.08 16:52

Ahoj, my ji máme a nic jsme neprořezávali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
17.10.08 23:32

Bohužel do 5-ti bodové autosedačky zavinovačka dát nejde. Ručičky dítěte se musí provléknout pásy a kdyby se tam podařilo i nějakým způsobem nacpat zavinovačku (mě se to nepovedlo), tak by tam bylo vycpané jako kulturista … Takže zavinovačku do autosedačky jsem používala jenom do kočáru jako fusak a využitá byla :-) Do autosedačky jsem používala na přikrytí menší deku nebo jsou fusaky na autosedačky.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
18.10.08 13:38

Ahoj! My to taky řešili fusakem do autosedačky… Od emitexu...... Ale myslím, že postačí deka..... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí