tre si rucickou o telo

404
16.10.08 09:22

tre si rucickou o telo

ahoj holky, vzdycky mi moc dobre poradite, tak se na vas obracim znovu. Mam 4 mesicni, skoro petimesicni mimi a hodne casto, vlastne skoro porad si tre rucickou o telicko, je to na stejnem miste, je to jakoby se skrabalo, ale nema tam nic, co by mohlo svedit. Vsimla jsem si toho pri koupani, ze je poskrabana a tak jsem zacala sledovat a zjistila, ze to dela porad…tak nevim, je neco spatne, pripomina mi to treba jako si lidi kousou rty v nervozite nebo neco takovyho. Setkaly jste se s necim podobnym u svych deti a hlavne neni to projev nejakeho, treba neurologickeho problemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
331
16.10.08 09:40

nevim ale myslim ze je to jako u nas.Danny si sice netre telo ale stale se skrabe po tvarich a obliceji. budto kdyz se vźteka nebo obcas jen tak.a to dost casto az tak ze mu tece krev a je vsechno krvavy. nic tam ale nema kvuli cemu by se skraval on jen proste rad skrabe do vseho.nekdy i do me nebo postylky podlahy a tak nejhorsi je ten odrenej oblicej. dela to uz skoro od narozeni a do ted jsem neprisla na nic jak tomu zabranit. Zacala jsem mu na radu v lekarne mazat tvare bepanthenem aby se to rychleji hojilo a pomaha to a mam pocit ze mu vadi jak to smrdi tak se tolik neskrabe ale nevim mozna je to kvuli necemu jinemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
16.10.08 19:20

Ahoj, nedráždí ho třeba cejšek na oblečení? Jinak myslím, že je to normální, Terinka to dělá taky a má i svoje oblíbená místečka na bříšku a nad zadečkem. Taky si žmoulá ouška. A má moc ráda když ji při kojení drbu na zádech. :D Mně se drbání líbí taky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
19.10.08 06:29

Máme podobný problém. Před pár dny si začal David cumlat dolní ret a dělá to stále. Když mu dám dudlík, tak na chvilku přestane, ale dává přednost cumlání rtu před dudlíkem, takže ho vyplivne a jede nanovo. Vypadá to na parádní zlozvyk a netuším co s tím. Bojím se, že mu začne mokvat. Nemáte nápad jak ho to odnaučit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
6.11.08 10:25

ahoj, ja jen kdo tohle cetl, tak aby vedel, jak se to vyvrbilo…male se udelal atopicky ekzem, takze to treni rucickou byl zacatek skrabani, kdyz ji to svedilo…ach jo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
6.11.08 14:23

tak to ti preju hodne stesti at se vam to dari zvladat.ja jsem jako mala taky hodne trpela ale ted uz je to lepsi ale kdyz prijde obdobi kdy se to zhorsi tak je to k zblazneni. :cry: preju hodne pevnych nervu a aby se vam to darilo mit pod kontrolou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
6.11.08 18:16

Ahoj, tak to je mi fakt líto. Držím palce, ať z toho vyroste!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí