Vzorky

1209
17.10.08 19:13

Vzorky

Ahoj, používáte reklamní vzorky, co jsou k jídlu (např. výživy, UM, kaše)? Tchýně mi na:,–(ila brouka do hlavy, že jsou v tom drogy. Pamatuji si, že někdy po revoluci byla aféra s drogama ve žvýkačkách, ale myslíte, že by to někdo riskoval v dnešní době? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
220
17.10.08 19:22

ahojky já teda reklamní vzorky nepoužívám, ale nedávno sem si psala o zaslání na tuto adresu: hero@hero.cz tak až přijdou, tak určo skusím…
a tchýni bych nevěřila. je to všechno ověřený a otestovaný, tak si myslím, že se zbytečně strachuješ… a navíc než něco synovi dám, tak to zkusím sama tak by sme byli zdrogovaní oba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
17.10.08 19:23

používáme, nikdy nebyl jediný problém… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.10.08 20:13

pouzivame.Mame vzorky sunary,hipp a nutrilonu kasi a vse je v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
17.10.08 21:45

To snad ani nemuze myslet vazne??!!?? 8O :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
17.10.08 22:12

cooožeeee?????? :lol: :lol: :lol: :lol: tedy tak Tvoje tchýně je veselá kopa!!
Nebo že by další „novodobý folklór“?
Asi to někde slyšela a teď má obavy.

Ehm........... no trochu to odlehčím, tak si trochu toho vzorku uvař, sněz, a když budeš za chvíli lítat po stropě, tak v tom byla mařena :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
17.10.08 22:14

tyjo mimochodem - kdo by tam ty drogy dal??? vždyť je to zavařené v neprodyšném sáčku :!
podléhá to přísné kontrole, to by si žádný výrobce nelajznul. Lidově řečeno.
To by na ty vzorky asi moc lidí nenalákali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
18.10.08 22:53

Jenom technická připomínka, jak poznáš, že si tvoje dítě řve o drogu v Sunaru, nebo že by v Nutrilonu, nebo to byla kaše od Hamánka? Hergot já mu neměla dávat ochutnávat víc vzorků najednou :lol:
Nehledě na to, že si nejsem jistá, že by mimino přežilo i minimální dávku jakékoliv drogy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
19.10.08 03:35

to je hrozný..co někteří ze starší generace nevymyslí za ptákoviny..podle mě ale nebezpečný ptákoviny..takový věci- totální nesmysly by se neměly říkat snad ani ze srandy.. ..mě někdo něco takovýho říct..tak se na něj podívám hoodně nechápavě..zeptám se jak na něco takovýho mohl přijít..a pak řeknu, jak nesnáším když jsou lidé ovlivňovány předsudky a blbostmi..a zaměstnávají tím mozek..místo aby přemýšleli např. nad neblahými dopady globalizace, naší vlády, znečišťování planety, reklamy- a ovlivňování médii..apod…
Jako já si myslím, že některé firmy a lidi jsou všehoschopní…ale co by z toho asi tak měli??..navíc- zvlášť věci pro dětičky jsou- jak už bylo řečeno - přísně kontrolovány.. :roll: :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.1.26 10:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat