Říkáte si miluju tě?

Anonymní
10.3.25 21:26

Říkáte si miluju tě?

Ahojte :palec: Říkáte si s partnerem, že se milujete? :lol:
Ten můj mi to asi po roce vztahu přestal říkat, že prý je pro něj mít rád takové víc hluboké a že už ho takové to poblouznění co bývá prvních pár měsíců přešlo. Ze prý miluju tě je takové zažité slovo a nechce to říkat ze zvyku :D
Slovíčkaříte a potrpíte si na tyhle slova?
Díky :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28
10.3.25 21:35

Neříkáme, nešlo by mi to přes pusu. Mám na to stejný pohled jako tvůj partner, mít rád je dostatečně hluboké a upřímnější. Miluju tě je jak z americké romantické komedie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
10.3.25 21:36

Partner mi to říká, já jemu jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.25 21:39

Není to slovickareni. Je to slovni vyjádření prožitku hlubokého citu k druhému. Ten, kdo to tak cítí, tak to tak řekne. Není na tom nic trapného. Takže ano i po 13 letech si to řekneme.

• Citovat
  • Upravit
25395
10.3.25 21:41

Říkáme a upřímně i po 15 letech vztahu. Má to pro nás rozhodně vyznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21960
10.3.25 21:42

Ano, říkáme. I po 20 letech manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
10.3.25 21:46

Miluju tě, si necháváme na takové ty naše okamžiky. Mám tě rád/ ráda si říkáme, když jeden z nás někam odchází, je to hezké a dostačující na běžné vyjádření co k tomu druhému citime :) když pak jsme někde s manželem sami a je tam nějaký hezčí, romantičtější moment, přijde i Miluju tě :D ale je pravda, tě mi to taky nejde přes pusu, ne že bych to necítila, ale taky z toho mám pocit, že je to jak z blbyho americkýho filmu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
10.3.25 21:51

Tak já mám ráda i sousedovic psa. :mrgreen:
Takže ano, mít rád, je hezké, ale „miluju tě“ použiju ve vyjímečných případech a má to pro mě hloubku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
10.3.25 21:57

Ano, říkáme a je to ještě slabý výraz. Už 32 let :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
10.3.25 22:02

„Pepo, ty mi vůbec neříkáš, že mě miluješ. - Řek jsem ti to jednou, až se něco změní, dám ti vědět“.

S tím se můj muž naprosto ztotožňuje. Neslyšela jsem to od něj už nějakých 7 let, jsme spolu přes 9. Já mu to občas řeknu, tak 3× do roka, v návalu emocí. Nevidím na tom nic špatného, lásku si dáváme najevo jinak a je to mnohem lepší, než 3× za den slyšet, že mě miluje. To jsem měla u mého bývalého, to bylo samé miláčku já tě tak moc miluju, ale skutek utek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
10.3.25 22:06

Mám to taky tak, myslím že miluju je něco vesmírného, pro lidi nemožného. Kolik lidí říká miluju tě a za rok, dva se rozvádí. Řekla jsem to asi dvakrát v životě. Taky mi to nejde přes pusu. Chlapi mi to říkali tak po 14 ti dnech vztahu. Já na to jsem skoupá. Miluju své děti. Ale i tak jim to neříkám lásku projevují objetím pusinkami a pochvalou. Jak u dětí tak u muže.
Taky mi to přijde jak amerika- jinak mi přišlo příhodné jak to bylo ve filmu Zloba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5214
10.3.25 22:19

Ano, říkáme. Už mnoho let a různými jazyky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
10.3.25 23:11

Noo, já se musím přiznat, že ačkoliv jsem to od svého partnera ráda slyšela, teda, když jsem si byla jista tím, že mě opravdu ještě miluje… tak i přesto, jsem mu vždy odpověděla „já tebe taky“.
No prostě, i když jsem to doopravdy a upřímně tak cítila, nikdy jsem se mu nedokázala vyslovit přímo do očí… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11360
10.3.25 23:16

Miluji svého manžela, miluji své děti a cítím že strany manžela i dětí, že mě taky milují :srdce: :srdce: :srdce: Čím byly holky menší tím častěji mi to říkaly a manželovi, ta mladší pořád, starší už je v pubertě, ale pořád to říct řekne a jde vidět, že je to upřímné, ale už méně.

S manželem to tak nějak proste cítíme, občas si to řekněme.
Třeba nějaká vypjatá situace.
Jako že a nezapomeň, že tě miluju :srdce:
Nepotřebuji a ani on ne říkat to nějak častěji.
Nicméně svými činy vzájemně víme, že se milujeme.

Od pár kluků za mlada, jsem miluji tě slyšela snad pořád a přitom jsem věděla, že to není pravda.
Takže to, že to někdo řekne a často vůbec nemusí být až tak pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17027
11.3.25 01:29

Není to denně, ale říkáme si to, nebo si to napíšeme. Nemám s tím problém, ale třeba naopak mi nikdy nešlo říct žádnému chlapovi Miláčku, zlato, lásko, nevím proč, ale nikdy mi to nešlo z pusy :nevim: :mrgreen: Napsat ano, ale říct ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí