Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AndilekOli píše:
HO HO HO, já bych si dala SMRTĚ převlečeného za Otce Prasátek.Přepadla mě nostalgie, četla jsem ho na gymplu a pak ještě kolem dvaceti. Brzy předám knížky synovi.
knížky nedám, maximálně půjčím. Děti si budou muset počkat na dědictví.
@neumisa píše:
tak tak…
@neumisa Já mu je s klidným svědomím dám, knížky se mají číst a mně už v knihovně jen dělají dekoraci
Navíc věřím, že se o ně časem dobře postará, ale zatím je u Narnie, na Terryho to vidím tak za 2 roky.
„Stories of imagination,“ he said witheringly, „tend to upset those without one.“
Vždycky jsem ho obdivovala, je věčná škoda, že už nebudu prožívat nové příběhy a to mě mrzí, ale nikdy nepřestanu být vděčná za ty, co už znám a vždycky se k nim budu znova a znova vracet ![]()
@AndilekOli
a to já je čtu… jak mám splín na duši nebo dlouhou cestu před sebou, je to jasná volba.
@Regina Hero píše:
se vší úctou… Smrť… věřím, že pro něho přišel Smrť a ne Starý Smrďa Rum…
ať žijou automatické opravy, omlouvám se ![]()
@neumisa píše:
presne tak. Navic se budou muset naucit poradne anglicky, vetsina moji sbirky je v originale. ![]()
Doporučuji www.knihovnadoucha.cz namluveno Jiříkem, knížky o Zeměploše tím dostaly další rozměr.
Hele upřímně, mě to dneska potěšilo. Já byla naměkko ten den, jak napsali, že má Alzheimera, to mě fakt rozsekalo.
Ale dneska, dneska má Terry šťastnej den. Už před lety přece řekl, že kdyby si měl vybrat mezi Alzheimerem a Smrtěm, tak má jasno. A už se mu to splnilo.
Takže blahopřeju, Terry, a měj se tam fajn.