Každé prso jinak velké

873
11.3.15 15:16
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale snad pochopíte…trápí mě můj vzhled a to už vlastně od puberty kdy mi začali růst prsa. jedno mám tak nějak normální, plné s takový to jablíčko asi velikosti 2-3 no a druhé prso mám tak 1 a je stočené bradavkou dolů k břichu, má tvar povyslého natáhlého cosi, od začátku si musím vycpávat podprsenku teda jeden košíček. mám depku v plavkách, depku když jde zamnou manžel do koupelny a nejsem oblečená a nesnáším když mi na to prso sahá, protože vím že je to malý hnusný krypl :( už jsem uvažovala nad tou soutěží nový život díky plastice, jenže to se natáčí a nechci být někde na streamu :zed: holky co to máte jak jste se s tím srovnaly? bojím se jednou i těhotenství až budu kojit tak se mi to normální určitě zvětší a to druhé bude úplně k poblití :poblion: :,( :,(

Já mám také jedno větší a jedno menší, řekla bych, že to je i docela běžné prsa nemít stejně velké :) I když u mě jde teda jen o velikost, tvar je normální, ale i tak bych to zas tak nehrotila…a když máš manžela, tak to nebude nic hroznýho (pro rozveselení) :D :) jestli ti to hodně vadí, tak jedině našetřit na plastiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
935
11.3.15 15:17

Normalne si zaplatit plastickou operaci, uvidis bude dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.15 15:19

Taky jsem měla každý jiný, ale nijak extra mě to netrápilo.
Chlap, co by mu to vadilo, by mi za to nestál.
Vdala ses, tak asi žádná hrůza :kytka:
Mému muži to nevadilo, ale plastiku nadnesl, tak jsem na to šla.
Měla jsem jedno prso normální, druhé větší + větší bradavku + bradavka směřovala víc ke středu (mezi prsa). No krypl :lol:
Plastika to jakž takž spravila. Líp to už nejde, zázraky nikdo neumí :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1019
11.3.15 15:22

Má spolužačka měla přesně to co ty…

a pamatuji si, jak jsem přišla do kolektivu tří spolužáků a řešili jí.. ted přemyšlím jak to vlastně bylo, jeden z nich s ní chtěl chodit a nějaká dobrá duše mu to řekla a vím, že nechápal, proč by mu to mělo vadit, ta spolužačka byla moc hezká, najednou o tom věděla celá třída a pořád byla velmi žádaná… taky vlastně nechápu, proč by být neměla, prsa neukazuješ u nákupu rohlíků, je to něco intimního a nevěřím, že by to mělo chlapum vadit, znáš ženský, ty se stresují kvůli všemu. Určitě jsi krásna a kdyby ten tvůj zjistil, co tu píšeš, určitě by ho to mrzelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.15 15:24
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale snad pochopíte…trápí mě můj vzhled a to už vlastně od puberty kdy mi začali růst prsa. jedno mám tak nějak normální, plné s takový to jablíčko asi velikosti 2-3 no a druhé prso mám tak 1 a je stočené bradavkou dolů k břichu, má tvar povyslého natáhlého cosi, od začátku si musím vycpávat podprsenku teda jeden košíček. mám depku v plavkách, depku když jde zamnou manžel do koupelny a nejsem oblečená a nesnáším když mi na to prso sahá, protože vím že je to malý hnusný krypl :( už jsem uvažovala nad tou soutěží nový život díky plastice, jenže to se natáčí a nechci být někde na streamu :zed: holky co to máte jak jste se s tím srovnaly? bojím se jednou i těhotenství až budu kojit tak se mi to normální určitě zvětší a to druhé bude úplně k poblití :poblion: :,( :,(
Úplně vím, co myslíš. Měla jsem to samé a žila jsem pořád v depkách a nechápala, proč nemůžu být normálně ženská :zed:. Díky tomu, ale i jiným věcem, jsem měla sebeúctu na nule a život podle toho vypadal. V 19 jsem si nechala udělat plastiku (vyplnit minimálně, jen aby se to srovnalo do normálu) a vše se otočilo o 180'. Časem jsem se úplně srovnala a vzala si muže, po kterém jsem vždycky toužila a mám krásný život. Neřikám, že to je mustr na štěstí, ale u mě byl a jsem ráda, že jsem to podstoupila. I když to byl po operaci velký vnitřní boj, tak bych šla znovu. Stálo to za to.
Přeju ti, ať je ti brzy líp :hug:.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.15 15:26
@Sini píše:
Normalne si zaplatit plastickou operaci, uvidis bude dobre ;)

Mám známou, ta půjde ted na jaře na plastiku a bude ji to hradit cele pojišťovna. Uhrála to na male sebevědomí a z toho špatnou psychiku. Má rozdíl v prsou o 2 čísla, to už je dost. Tak bych to resila přes obvodaka a nechala se odeslat dál…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.15 15:35

Odsavaji tuk z břicha. Už jsem psala vys, zkus to přes pojišťovnu; -).

• Citovat
  • Upravit
935
11.3.15 15:38
@Anonymní píše:
@Sini píše:
Normalne si zaplatit plastickou operaci, uvidis bude dobre ;) Mám známou, ta půjde ted na jaře na plastiku a bude ji to hradit cele pojišťovna. Uhrála to na male sebevědomí a z toho špatnou psychiku. Má rozdíl v prsou o 2 čísla, to už je dost. Tak bych to resila přes obvodaka a nechala se odeslat dál…

No zkusit to muzes a uvidis jak to dopadne. Je dulezite citit se dobre ve svem vlastnim tele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
11.3.15 15:42
@Anonymní píše: Úplně vím, co myslíš. Měla jsem to samé a žila jsem pořád v depkách a nechápala, proč nemůžu být normálně ženská :zed:. Díky tomu, ale i jiným věcem, jsem měla sebeúctu na nule a život podle toho vypadal. V 19 jsem si nechala udělat plastiku (vyplnit minimálně, jen aby se to srovnalo do normálu) a vše se otočilo o 180'. Časem jsem se úplně srovnala a vzala si muže, po kterém jsem vždycky toužila a mám krásný život. Neřikám, že to je mustr na štěstí, ale u mě byl a jsem ráda, že jsem to podstoupila. I když to byl po operaci velký vnitřní boj, tak bych šla znovu. Stálo to za to.
Přeju ti, ať je ti brzy líp :hug:.

z tohoto duvodu je skvelé, že plastika existuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
11.3.15 15:42
@Anonymní píše:
Mě by spíš zajímalo když tam dají ty implantáty tak jak je to pak třeba s kojením atd?? to se nemusí vytahovat? to je budu mít už na celý život? asi by bylo nejlepší nechat si odsát odněkud tuk a nechat si to druhé doplnit vlastním tukem než umělou hmotou že? jenže kde vezmu cca 100 000 tak to netuším, máme čerstvě hypotéku…

Ja si myslim, ze by to na kojeni vliv mit nemelo, ale ja spise premyslela nad tim, ze ty prsa samovolne v tehotenstvi povyrostou, aby tam ten implantat porad sedel :roll: no asi je to blbost, ale ja kvuli tomuto take s operaci cekam az odrodim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
11.3.15 15:45

Jinak na vypln vlastnim tukem bych nesla, podle me to nebude drzet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.15 15:46

@crazy0 Přesně tak, jsem za tu možnost šťastná. Když bych žila dřív, tak by mi nezbylo, než živořit. Nejlepší jsou poznámky (hlavně od těch s dokonalými prsy), že je to prkotina a o nic nejde :roll:.

@Sini Mám za sebou dvě těhotenství a kojení. Prsa se lehce změnily, ale nic, co by mě rozhodilo. Pořád jsem s nimi šťastná :lol:.

• Citovat
  • Upravit
5010
11.3.15 15:59

Zatím nestíhám přečíst celou diskuzi… Mám taky jedno prso výrazně větší, ne že bych to teda nějak vzhledově řešila. Po porodu a kojení se ten rozdíl ještě zvětšil, i tvar prsů se změnil, takže s případnou operací bych počkala až po dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
11.3.15 16:16
@Anonymní píše:
@crazy0 Přesně tak, jsem za tu možnost šťastná. Když bych žila dřív, tak by mi nezbylo, než živořit. Nejlepší jsou poznámky (hlavně od těch s dokonalými prsy), že je to prkotina a o nic nejde :roll:.@Sini Mám za sebou dvě těhotenství a kojení. Prsa se lehce změnily, ale nic, co by mě rozhodilo. Pořád jsem s nimi šťastná :lol:.

já jsem měla prsa vždy malá, ale zase aspoň hezká. Nesnáším kecy, jak někdo o někom říká… „jéééé, lentilky pod kobercem“ a pak zase ta, co si je nechala zvětšit, tak zase „no fuj, toho bych se nedotkl“, tak co ty chlapy vlastně chtějí, malá prsa vadí a plastika ještě víc, tak máme rovnou skákat ze skály? manžela mám skvělého a moje prsa přímo miluje, pořád ho musím odhánět :lol: ale myslím si, že by mě obtěžoval i kdybych měla jedno větší a druhé menší, jsem si tím dokonce jistá, muj chlap není povrchní jak někteří a tím myslím i ženy, které mají co ukazovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.15 16:20
@crazy0 píše:
já jsem měla prsa vždy malá, ale zase aspoň hezká. Nesnáším kecy, jak někdo o někom říká… „jéééé, lentilky pod kobercem“ a pak zase ta, co si je nechala zvětšit, tak zase „no fuj, toho bych se nedotkl“, tak co ty chlapy vlastně chtějí, malá prsa vadí a plastika ještě víc, tak máme rovnou skákat ze skály? manžela mám skvělého a moje prsa přímo miluje, pořád ho musím odhánět :lol: ale myslím si, že by mě obtěžoval i kdybych měla jedno větší a druhé menší, jsem si tím dokonce jistá, muj chlap není povrchní jak někteří a tím myslím i ženy, které mají co ukazovat..

Souhlasím :pankac:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová