Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zikado Češi a Moraváci se shodnou v zarputilé nenávisti k nám - Pražákům
![]()
Jistě. Slyšela jsem, že až se deště s povodněmi dostanou na Moravu, nikoho to nebude zajímat, protože se z toho budou vzpamatovávat Čechy.
Teda ještě jsem na nic takového nenarazila, ale musí to být pěkný hnus
Místo toho aby si lidi pomáhali, tak se budou urážet a napadat ![]()
@00000 píše:
Jistě. Slyšela jsem, že až se deště s povodněmi dostanou na Moravu, nikoho to nebude zajímat, protože se z toho budou vzpamatovávat Čechy.
A já jsem slyšela, že až se tam dostanou, tak Češi odstřelí všechny přehrady, abychom měšli konečně moře. Ale pšššššt ![]()
@Bábrdl Ale to zase ne proti Pražákům nic nemám, jen mi někdy přijdou, že jsou z jiné planety, ale to si zase musí myslet oni o nás, když nás třeba slyší mluvit, jsem Valach jak poleno
Bohužel se to děje, ale myslím, ze většina lidi to vidí jinak a soucítí i pomáhá..tech druhých je podle me porad méně, akorát to negativní zase vyvolává silnější emoce…
Hádá se to všude… prej jsme se na ně v roce 1997 vysrali a nepomohli jsme na Moravě. Ale když byla v roce 2002 povodeň v Praze, tak se prej mohli všichni urvat… takhle se hádat. Fakt v téhle chvíli tohle udělá jen totální dement. ![]()
@Bábrdl píše:
@zikado Češi a Moraváci se shodnou v zarputilé nenávisti k nám - Pražákům![]()
![]()
A víš, co si myslí Pražáci o Brňácích?
Vůbec nic.
![]()
Nechápu tu rivalitu. Jasně, všichni si dělají srandu z pražáků a ti zase z těch ostatních. Já jsem původně z Ostavy a teď z Prahy a upřímně to nechápu. Peníze na pomoc lidem posstižených povodní bych poslala jak čechům, tak moravákům. A takyže i letos posílám.
@mejdylko to jsem taky slyšelaaaaaaaaaaa, ale mi to v sobě nebudeme živit lidi jsou všude stejní takže hlavně jim pomoci no ne??? ![]()
No nevim, vseobecne to plati, ale skrz povodne? to by mi prislo trochu ubohe ![]()
@martas22 to ano, já sice nemám jak, střádám každou dvacku, ale myslím na ně…
@zikado píše:
Jen mi třeba štvalo jak se všeci kasali, třeba u těch Zálezlic ohledně stavění protipovodnové hráze a 10 let se nic nedělo![]()
prej dostavěná měla být letos na podzim… to je jim teď prd platný když se 10 let nic nedělo ![]()