Kapky Rivotril

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1090
25.3.16 15:58

@LadyRebeka můžu se zeptat, jak vám kapičky zabraly? včera jsme je dostaly od dr. dcerka skoro dva roky, je muosi užívat kvůli nočním desum a pokud se to nezlepší, tak nás taky pošlou na neurologii. Začínáme na jedné kapicce na noc a ta včera moc nepomohla, dr říkala, že můžeme zvýšit postupně do max 5 kapek… Ale je fakt, že jsem ji to kápla až jak usnula na lžičku a dala do pusy, stejně byla tak 6 x vzhůru… Nějak nechápu princip těchto kapek, to ji má uspat na tvrdo? nebo jak to má fungovat? A kdy se pred spaním mají davat-jak dlouho před spaním? :nevim: děkuji za odpověď! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.19 10:30

Holky kolik kapek Rivotrilu a jak často na úzkost? Mám napsáno 3 až 5 kapek.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
5.7.19 11:08

No tak tři až pět kapek. Proč máš pocit, že je internet chytřejší, než tvůj lékař. Začni na třech.

A především si najdi psychoterapeuta či psychoterapeutku a uč se se svou úzkostí pracovat, jinak budeš úzkotná a závislá na benzodiazpiench.

Pro začátek si sežeň a přečti tuhle knihu.

https://obchod.portal.cz/…ost-a-obavy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.19 11:11
@Ou píše:
No tak tři až pět kapek. Proč máš pocit, že je internet chytřejší, než tvůj lékař. Začni na třech.

A především si najdi psychoterapeuta či psychoterapeutku a uč se se svou úzkostí pracovat, jinak budeš úzkotná a závislá na benzodiazpiench.

Pro začátek si sežeň a přečti tuhle knihu.

https://obchod.portal.cz/…ost-a-obavy/

já vím, ale ja často? :nevim: To mi neřekla, mam napsáno na lahvičce je 3 až 5 kapek při úzkosti.

• Citovat
  • Upravit
833
5.7.19 11:15
@Anonymní píše:
já vím, ale ja často? :nevim: To mi neřekla, mam napsáno na lahvičce je 3 až 5 kapek při úzkosti.

To znamená při úzkosti! Pokud ti bude tři dny dobře, brát to nemusíš! Také si občas musím Rivotril vzít, ale mám prášky a zabírají okamžitě! Ale pokud by se měli brát častěji, tak na ně pozor, je to navykové!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.19 11:44
@PitbulLenka píše:
To znamená při úzkosti! Pokud ti bude tři dny dobře, brát to nemusíš! Také si občas musím Rivotril vzít, ale mám prášky a zabírají okamžitě! Ale pokud by se měli brát častěji, tak na ně pozor, je to navykové!!!

Rozumím, děkuju za odpověď. A jde to vzít třeba 2× denně?

• Citovat
  • Upravit
833
5.7.19 12:18
@Anonymní píše:
Rozumím, děkuju za odpověď. A jde to vzít třeba 2× denně?

Myslím, že jo pokud se úzkost vrátí! :nevim:, ale všeobecně je lepší to brát co nejméně! Já to beru převážně při úmrtí nějakého mého zvířátka a vezmu třeba ráno a pak na noc! Ale stačí mi max dva dny a pak se s tím smířím! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.19 13:47
@PitbulLenka píše:
Myslím, že jo pokud se úzkost vrátí! :nevim:, ale všeobecně je lepší to brát co nejméně! Já to beru převážně při úmrtí nějakého mého zvířátka a vezmu třeba ráno a pak na noc! Ale stačí mi max dva dny a pak se s tím smířím! :think:

Já to mám napsáno na silné celodenní úzkostné stavy. Beru i antidepresiva. O možném vzniku závislosti vím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510