Riziko těhotenství po potratu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.5.19 09:17

Riziko těhotenství

Ahoj holky

Jdu si jak pro radu, pomoc tak i podporu… Čekali jsme s partnerem miminko, ale po odběru plodové vody a infekce z odběru jsem v 19tt porodila (vím že jde o potrat, ale nikdy to tak nebudu brát).
Miminko bylo naprosto zdravé a bez jediné vady.
Je to 4 týdny a začal nám chybět sex. Zdravotně jsem po vyšetření v naprostém pořádku, psychyka je na tom o dost hůř…
Dle MUDr. se můžeme začít snažit po 3 měsících, ale včera jsme měli nehodu… Vím že být hned těhotná nemusím, ale také vím že můžu… A já se začala strašně bát.
Je tu někdo kdo otěhotněl také brzy po potratu, porodu? Bylo vše v pořádku?
Prosím anonym je to pro mě velmi citlivé téma.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
16.5.19 09:23

Já jsme dítě, které matka splodila tři týdny po potratu v 10.tt,kdy měla dodržet šestinedělí. Jsme tu už třicet let naprosto zdravá :mavam: nedělej si z toho hlavu, nic horšího, než že ti doktorka vynadá, se stát nemůže. Stres by případnému těhotenství uškodil víc než cokoli jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4835
16.5.19 09:27

Posílám obejmutí a sílu! Radu úplně nemám, ale kamarádka otěhotněla hned měsíc po spontálním potratu ve 13tt, dnes má zdravou holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
16.5.19 09:56

Je mi líto co vás potkalo, když jsem po potratu (naštěstí jen v 7tt) s mojí doktorkou řešila další těhotenství tak mi řekla, že doporučuje nechat proběhnout jeden cyklus, abych se ujistila že vše funguje jak má, ale pokud je tělo připravené tak další těhotenství klidně může přijít i v šestinedělí a nemusí s ním být nejmenší problém jediné co tak žena by už neměla krvácet ani špinit aby nehrozil zánět v děloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
16.5.19 10:00

Pokud jsi 4 týdny po porodu, tak stejně nejspíš těhotná nejsi. Ale kdyby náhodou ano, tak to bude v pořádku. Nechala bych 1 cyklus a pak to zkusila. Asi jsi ještě neměla po porodu menstruaci, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty