Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, zkušenost nemám, ale je mi úplně jasné, že to musí být moc těžké, sama mám 2,5 letého chlapečka, takže se dokážu vžít do tvé situace. Důležité je, že je o něj postaráno a je v dobrých rukou, vydrž! Děláš to hlavně pro to malé v bříšku a za tři týdny už budete všichni spolu. Držím palce, ať je vše dobré a hlavně ať ti to utíká ![]()
Taky jsem takto ležela, jednou kolem 7 měsíce a pak hned za týden v osmém měsíci. Starší dcerka měla 9. Smutno mi bylo strašně moc, ale zvládli jsme to všichni. Mladší už má nyní rok a půl. Vím, že se to strašně vleče a k tomu strach, aby bylo vše v pořádku, ale zvládnete to taky.
Holky prosím jsou tu maminky, které nyní musí kvuli komplikacím v těhotenství ležet na rizikovém oddělení v porodnici a mají doma dalšího malého prcka? Jak zvládáte ty dny bez návštěv, jak moc vám vaše děti chybí? Syn tři roky už týden jsem v nemocnici ačkoliv si voláme každý den přes Skype, je mi hrozně smutno, každý den si zapláču. Jsem teprve 31+0 a ještě by lékaři potřebovali aby těhotenství vydrželo aspoň další 3 týdny ale vůbec nevím jak zvládnu být další tři týdny bez syna.