RK Škorcová - zkušenosti

3911
29.4.11 21:06

RK škorcová

Dobrý večer přeju,
chystáme se koupit byt a ráda bych znala váš názor a zkušenosti s RK škorcová, případně kdyby někdo věděl stránku kde se dá hodnocení realitek najít (myslím hodnocení klientem). RK se mi zdá zatím seriozní, ale ráda bych si byla jistá, že nekupujem „zajíce v pytli“ a nenastanou problémy (jako již v minulosti). Všem moc děkuji za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
29.4.11 21:11

Ja delam v RK… nevim, jestli nekde sezenes tyto recenze… kazdopadne doporucuji PORADNE A KLIDNE SESTKRAT procist smlouvu a zamerit se hlavne na terminy a sankce a pripadne odstoupeni!
Dulezite take je zda je to SSBK (smlouva o smlouve budouci kupni) nebo primo KS (kupni smlouva). Jeste me napada rezervacni no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
29.4.11 21:51

díky Báro,
zatím jsme „jen“ u rezervační, ale i tam se dá lecos podělat že :roll: mám tam takovou jednu část, s kterou si nejsem příliš jistá. Ale snad jsem to jen nesprávně pochopila. Chtěla jsem znát zkušenosti lidí, dobré i špatné. Chodí sem holky (a paní :oops: ) z celé republiky a všechny někde bydlíme, tak mě napadlo, že se prostě zeptám. Líná pusa, holé neštěstí, že :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
megg78
11.7.11 11:58

rk skorcová

ahoj ja si pres sr skorcova kpovala rd a prodavala byt,muzu rict ze jsou uzasni a ve vsem vyjdou vstric a vse zaridi za vas.
byla jsem snimi naprosto spokojena p.skorcova je starsi pani je i financni poradce a jak rikam nemuzu si je vynachvalit…je to sice pet let ..ale i tak uvazujeme opet o novem bydlisti a opet bych sla jedine pres rk skorcova…

• Citovat
  • Upravit
3911
11.7.11 12:55

ano, teď už se zdá se také chýlíme ke zdárnému konci. Ochota a všestrannost nabízených služeb jsou příjemné. Někdy sice byl trochu informační šum a proto malé pozdržení ale pokud to bude mít šťasný konec, tak budu spokojeně doporučovat tuto RK dál 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tom V.
4.10.11 15:47

RK Škorcová - špatná zkušenost

Upozrňuji na špatnou zkušenost s RK Škorcová. Aktuálně nevyplácí peníze a zodpovědné osoby nekomunikují. Dejte si pozor ať nenaletíte jako já. Pokud už jste naletěli a Škorcová vám také dluží, kontaktujte mě na ***@post.cz - můžeme proti nim postupovat společně.

• Citovat
  • Upravit
3911
4.10.11 22:31

aktuálně to už není ale také jsme v létě měli problém, to co se mi v určitý moment zdálo jako zdárné chýlení ke konci koupě bytu se celkem krutě projevilo jako zadržení peněz realitkou, nevyplacení majiteli bytu, problém s prodloužením našeho pobytu na starém (a jejich dohodě s další rk ohledně nastěhování dalších zájemců), dále pak spousta dle mého soudu záměrných zdržení při jednání a spousta řečí a výmluv a nikdy v životě už bych jejich služeb nevyužila. Ovšem jsem šťastná že nám nic nedluží (ani nic teda neslevili za otřesné jednání a problémy s tím spojené) a tím s nimi nechci nic mít společného. Kdyby vás zajímalo jak postupovali u nás, pošlete klidně SZ, popíšu to blíže. At víte, co čekat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.10.11 13:50
Doplňuji svůj předchozí příspěvek:
Po osobním jednání s p.Škorcovou se vše urovnalo, moje pohledávka byla ihned uhrazena a byl jsem ujištěn, že se jednalo o vyjímečnou situaci.
Tom. V
Tom V. píše:
Upozrňuji na špatnou zkušenost s RK Škorcová. Aktuálně nevyplácí peníze a zodpovědné osoby nekomunikují. Dejte si pozor ať nenaletíte jako já. Pokud už jste naletěli a Škorcová vám také dluží, kontaktujte mě na ***@post.cz - můžeme proti nim postupovat společně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová