Roaccutane předepíše?

Anonymní
19.8.20 12:02

Roaccutane předepíše?

Ahoj, už někde od 12 let se trapím s velkým akné. Obličej, záda i zadek(tam je to nejhorší). A nic mi nepomáhá. A už mi je 23. Jsem 2 roky po porodu a je to ještě horší. Nebaví mě vyhazovat už za to peníze. Tak mě napadlo jestli když si zajdu na kožní, tak mě tenhle lék předepíše bez toho aby mi chtěla prodat jiné přípravky nebo doporučila něco jiného. Ničemu už nevěřím, protože na mě nic nefunguje.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76918
19.8.20 12:53

Tak to je dotaz století :roll: to si najdi věštkyni, která vidí tvé kožní doktorce do hlavy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
19.8.20 12:55

Pokud mas v poradku jatra a nekojis tak se muzes zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.20 13:07

@stinga jde mi o zkušenosti jiných například ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.20 13:08

@stinga Jo a svojí kožní nemám. Objednala bych se k někomu poprvé.

• Citovat
  • Upravit
22061
19.8.20 13:29
@Anonymní píše:
Jo a svojí kožní nemám. Objednala bych se k někomu poprvé.

Jestli se budeš ke kožnímu lékaři objednávat poprvé a až dosud jsi jen tak sama patlala různé volně prodejné přípravky, tak skutečně jen vyhazuješ peníze a o nějakém „nic mi nepomáhá“ nemůže být řeč.

Není žádný důvod, abys musela za každou cenu trvat zrovna na předepsání léku Roaccutane - existují i jiné přípravky a kožní lékař Tvůj stav zhodnotí nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.20 13:37

@BohunkaP u kožní jsem samozřejmě byla, ale už je to pár let ;) nefungovalo vubec nic. Teď pujdu k nové kožní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex