Robátko u babičky....

Anonymní
25.9.21 20:01

Robátko u babičky....

Ahoj holky, tak dnes dcerka, rok a 3/4 spi u babicky.. Manžel je sluzebne pryč a ja mam cely večer pro sebe… No, takze jsem v prvni řadě uklidila, na to vytirani jsem se uz prece jen delsi dobu chystala.. Mam hotovo, jsem spokojena, jak je vse pekne uklizene a čisté… Objednala jsem si baštu a chystam se na svůj večer… Ale sakra, ja furt myslim na tu malou prďolu..🤣 Jako jo, asi se mi podaří se začíst do te nove detektivky, co jsem si koupila nebo mě strhne nějaký seriál, ale myslela jsem, ze si to budu užívat více. Bez malý prakticky moc nejsem.. A přes noc je to podruhé.. Ale poprve jsme byly s manželem. Asi bych bez ni měla být častěji 🤣 jak to mate vy, co nejste teda taky tak zbehly v udavani na hlídání 😁 pěkný večer, jdu dat vanu a vínko, at se to rozjede 🤣 🤣 👍

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33229
25.9.21 20:05

Jo, taky si vždycky připadám divne a trvá mi, než presaltuju, když nejsou doma.
Je tu divné ticho, uklizeno a nikdo po mě nic neustále nechce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3887
25.9.21 20:16

Zrovna ze vcera na dnesek jsem byla bez dcery, manzel v praci a ja lezim s nachlazenim. Takze jsem zvladla vyzehlit a jinak jsem jela Netflix 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
25.9.21 20:16

Mě to čeká zítra. Hlídání máme strašně málo, ale syn je už starší a nedá tolik práce, tak už si ho jedna z babiček bere. Zůstane nám doma ještě jedno mladší, ale jak starší zůstane přes noc, tak to normálně vždy i obrečim, je mi chvíli smutno a pak si zvyknu. Ale je to prostě zvláštní. Bude mu už 7 a celý léta hlídání nebylo, tak nejsem zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
25.9.21 20:19

Nám vzala dítě babička dnes. Jsme s mužem na wellnes. Teď právě večeře. Užívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10096
25.9.21 20:32

Taky mívám podobné pocity a to už je děťátkům o dost víc. Ale jen ze začátku, pak si zvyknu a když byli oba na 3týdenním táboře, tak to bylo super :pankac: :oops: Ale ke konci už se mi po nich zase stýskalo. Jim prý ne, neměli čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
25.9.21 21:12

Je mi smutno, ale užiju si to teda maximálně. A to malý spává u babičky od deseti měsíců. Představuj si, jak by ti bylo, kdyby se ti dítě neplánovaně mělo hned teď vrátit… nezačala by sis tu svobodu najednou víc užívat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
25.9.21 21:51

No, ne tedy přes noc, ale babička dnes hlídala celý den. Měli jsme nějaké zařizování.

A jo byl to sakra divný pocit, že kolem mě nikdo nepobíhá.

A nakonec i docela zklamání. Ta malá cácora po mě ani nevzdychla a když jsme konečně přijeli tak se sápala po tatínkovi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.21 00:10

Tak damy, ve 23:00 jsem dorazila k babicce… Hysterak a pořád mama, mama… O spani nemohla byt rec.. Usla pred chvili 🙈 takze ani takhle jsem si to nepredstavovala 🤣 detem zdar

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML