Roblox - co si o tom myslíte?

2
16.3.25 19:41

Roblox - co si o tom myslite?

Ahoj holky, co si myslite o Robloxu? Hraji ho vase deti? A kolik casu jim povolujete? Muj osmiletak by tam byl na tom furt, ale me to prijde proste pitomy :) Plus uz jsem kolikrat cetla, ze jsou tam i pedofilove, tak z toho mam i trochu strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22858
16.3.25 20:45

Dcera hraje, má povolen mobil na hodinu 15min, jak čas užije, nechávám na ni.. ;) je jí 10.
Hranou to všichni a pedofil nevím co by tam zmohl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
16.3.25 20:53

U nás to chce hrát pouze syn. Má limit. Nejsem sice nadšenec her. Ale zakázané ovoce nejvíc chutná.
Máme dohodu, že vše bude do školy splněno. Pak si může zahrát. Většinou si vzpomene 1-2× týdně na 30 minut. Víc ani stejně nemá čas. Nabral si postupně sám hromadu sportovních kroužků. Litá od jednoho k druhému. K tomu má závody, zápasy. Takže je rád, že přijde, hodí sprchu, jídlo a lehne si, vypne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
16.3.25 21:55

U nás to jede dost intenzivně. Děti mám už teda větší, ale čas na PC jim neomezujeme a ani jsme to nikdy nedělali. Pokud mají vše do školy hotové a jdou v rozumný čas spát, je využití jejich volného času v jejich režii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
17.3.25 07:24

Naši to hrajou, k svátku a k narozkám dostávají robuxy. Jsou teda už větší, ale nic závadného na tom nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.3.25 15:43

A sledujete co tam hrajou? Obcas se nestacim divit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3007
17.3.25 15:47

Hrajou, mají tam nějaký limit kvůli věku, teď jsem zrovna řešila, že mladsi chtěl hrát se starším a nějaká hra mu nešla, kvůli veku to tam nepustilo.
Pedofilove apod jsou problem, kdyby se s někým začali vykecavat na chatu o věcech netykajicich se her, což jsem s nimi x-krat probirala, že nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
17.3.25 18:35
@Michma píše: Více

Od určité doby nesleduji a jsem mnohem klidnější 8) :mrgreen: ale on to se synem občas hraje manžel a nebo starší sestra. Tak rodina nějaký přehled má. tohle je prostě období, které přejde, až se těch her nabaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
18.3.25 07:39

@lucynka25 Začne psát vaší dceři, jako "nová kamarádka " a bude se chtít sejít na živo venku. Pokračování psát nemusím že? Moje dcery, mají Roblox zakázány, právě z důvodu online světa, na který jsou podle mého ještě malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22858
18.3.25 10:09

@Pitřice tak to moje dcera je poučena a 100% ji věřím, ví o nebezpečí na internetu a hned by mi to řekla..nikdo cizí ji nepíše ;)
Snapchat bych nikdy nepovolila např. tam rovnou chodí fotky od chlapů a nedá se tomu zabránit..všechno ví a řešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41127
18.3.25 10:15
@Pitřice píše: Více

tak moje děti hrají Roblox obě a ani jedno z nich si tam s nikým nepíše :think: to bych se bála jiných chatových platforem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
18.3.25 19:47

Som trosku ina generacia, stale si zahram moje oblubene hry cca raz za mesiac na hodku, dve…

Deti by najradsej hrali stale. Skusal som Minecraft a Roblox (ich oblubene hry) a nemyslim si o tom nic dobre… No ale popravde moji rodicia si o mojich hrach tiez nic dobre nemysleli :-)

Deti nechavame hrat v priemere asi hodinu denne (cez pracovne dni). Cez weekend mozu hrat iba velmi vynimocne za odmenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí