Jak vybrat robotický vysavač

1300
10.9.22 21:34

Roboticke vysavače poraďte

Zdravím prosím vybíráme robotický vysavač do bytu cca 60m² máme malé miminko takže překážky budou samozřejmě něco dám stranou. Prosim jaký máte? Může být i s mopovani
ale nemusí. Pan v Datartu nám rikal jedině s laserovou nebo kamerovým navigaci. Že ty vysavače s gyroskopickou navigaci stojí za prd
Prosim poraďte jaký máte a jak jste spokojený diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6594
10.9.22 21:43

Máme i s mopováním roborock s6…a za mě velká spokojenost. Jezdí na mokro každý den…jednou týdně to vezmu já, ale přes týden stírá a vysává jen on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
10.9.22 21:45

Máme taky roborock s6 max v a super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
10.9.22 21:51

A bere dobre kraje a tak? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6004
10.9.22 21:53

Mám RobZone xcontrol profi. Větší překážky krásně objíždí. Například hravě to veme i mezi židlemi. Rohy a kraje bere dobře, má na to i vyloženě jeden program, kdy jezdí jen podél zdi, ale i při normálním programu to bere solidně. Vysává suprově. Vytírá taky relativně Ok.

Příspěvek upraven 10.09.22 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
10.9.22 21:54

Vypadá dobře má laserovou navigaci což je supr ale má 9.5 cm výšku nevím zda by nám zajel pod gauc máme 10 cm vysoký gauc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
10.9.22 21:57

Máme roborock s7 a jsme spokojeni. Stírá na mokro a obstojně si poradí i s kobercem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
10.9.22 21:59

Já právě nevím zda když má 9,5cm podjede prekazdu 10 cm vysokou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.9.22 22:09

Měli jsme léta roombu - jen vysavač. Teď jsem koupila roborock 7 a jako ten mop je super věc, zvlášť se psem a dětmi. Ale ta roomba vysavala lepe. Jenže zase nemají verzi s mopem :nevim: takže kdybych chtěla jen vysavač jdu do roomby, pokud kombinaci tak ten roborock

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
10.9.22 22:52
@Lebedka99 píše:
Vypadá dobře má laserovou navigaci což je supr ale má 9.5 cm výšku nevím zda by nám zajel pod gauc máme 10 cm vysoký gauc :think:

Ano, než koupíš robota, zjisti, jak vysoký nábytek, sedačku a postele máte.

robotak s gyroskopickou navigaci je někdy sice tak trochu na ranu- nablblejsi jakoby, na druhou stranu ale taky vysává dobře, a co je hlavní, má trebas jen 7 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
10.9.22 23:05

Já mám ten nejlevnější - Teslu za cca 5 tis, koupila jsem si už druhou do patra, ať nemusím přenášet a jsem maximálně spokojená. Vysává skvěle, vytírá obstojně a když se mi to nezdá, nechám jí vytřít 2×. Navíc je jen 7cm vysoká, takže mi zajede krásně pod sedačky a vím, že mám všude čisto. Zapínám každý den, tu starší mám tři roky a neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.9.22 23:32

Máme taky teslu - konkrétně T60 - za málo peněz hodně muziky, jsem max. spokojená. Vysává dobře, vydrží dlouho (spodní patro má 82 m2) a jen velmi zřídka nechá někde nějaké smetí. Umí i mopovat, ale to je spíš takové lehké vytření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
11.9.22 00:03

Mam zkusenost s vysavacem Symbo xbot a ted s Teslou iq300. Oba jsem vybrala kvuli 3 kriteriim - cena (proto jsem nesla do laseru), mopovani, ovladani pres mobil.
Symbo ok, vydrzel ale jen 2,5roku a oprava vychazela draho. Cca po roce uzivani jsem ho mela na reklamaci.
Tu teslu ted mame neco pres 2 mesice a je vyrazne lepsi nez ten Symbo. Prijde mi ze lip vysava, je celkem tichy, nenarazi tolik do nabytku, mopovani taky ok a jeste ma hlas Pavla Soukupa aka Arnolda Schwarzenegra :lol: :lol: :lol: za ty prachy za me zatim velka spokojenost!!!

Pro doplneni: mame doma batole, kocku, oba s muzem mame dlouhe vlasy. Doma mame na zemi jen vinyl, dlazbu a plovoucku (takze nevim, co na koberci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
11.9.22 07:22

Díky všem moc!
Na tu teslu jsem také koukala. A nebo na etu. Máme doma pouze dlažbu a plovoucku takže o koberce nejde :palec::andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
11.9.22 09:54

Já mám několik měsíců Concept Perfekt Clean Laser a jsem s ním spokojená. Máme dlažbu, plovoučku i koberce a zvládá docela dobře i vytírání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí