Jak vybrat robotický vysavač
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Roboticke vysavače poraďte
Zdravím prosím vybíráme robotický vysavač do bytu cca 60m² máme malé miminko takže překážky budou samozřejmě něco dám stranou. Prosim jaký máte? Může být i s mopovani
ale nemusí. Pan v Datartu nám rikal jedině s laserovou nebo kamerovým navigaci. Že ty vysavače s gyroskopickou navigaci stojí za prd
Prosim poraďte jaký máte a jak jste spokojený diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Máme i s mopováním roborock s6…a za mě velká spokojenost. Jezdí na mokro každý den…jednou týdně to vezmu já, ale přes týden stírá a vysává jen on
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám RobZone xcontrol profi. Větší překážky krásně objíždí. Například hravě to veme i mezi židlemi. Rohy a kraje bere dobře, má na to i vyloženě jeden program, kdy jezdí jen podél zdi, ale i při normálním programu to bere solidně. Vysává suprově. Vytírá taky relativně Ok.
Příspěvek upraven 10.09.22 v 21:54
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vypadá dobře má laserovou navigaci což je supr ale má 9.5 cm výšku nevím zda by nám zajel pod gauc máme 10 cm vysoký gauc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme roborock s7 a jsme spokojeni. Stírá na mokro a obstojně si poradí i s kobercem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já právě nevím zda když má 9,5cm podjede prekazdu 10 cm vysokou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme léta roombu - jen vysavač. Teď jsem koupila roborock 7 a jako ten mop je super věc, zvlášť se psem a dětmi. Ale ta roomba vysavala lepe. Jenže zase nemají verzi s mopem
takže kdybych chtěla jen vysavač jdu do roomby, pokud kombinaci tak ten roborock
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lebedka99 píše:
Vypadá dobře má laserovou navigaci což je supr ale má 9.5 cm výšku nevím zda by nám zajel pod gauc máme 10 cm vysoký gauc
Ano, než koupíš robota, zjisti, jak vysoký nábytek, sedačku a postele máte.
robotak s gyroskopickou navigaci je někdy sice tak trochu na ranu- nablblejsi jakoby, na druhou stranu ale taky vysává dobře, a co je hlavní, má trebas jen 7 cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám ten nejlevnější - Teslu za cca 5 tis, koupila jsem si už druhou do patra, ať nemusím přenášet a jsem maximálně spokojená. Vysává skvěle, vytírá obstojně a když se mi to nezdá, nechám jí vytřít 2×. Navíc je jen 7cm vysoká, takže mi zajede krásně pod sedačky a vím, že mám všude čisto. Zapínám každý den, tu starší mám tři roky a neměnila bych.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme taky teslu - konkrétně T60 - za málo peněz hodně muziky, jsem max. spokojená. Vysává dobře, vydrží dlouho (spodní patro má 82 m2) a jen velmi zřídka nechá někde nějaké smetí. Umí i mopovat, ale to je spíš takové lehké vytření.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam zkusenost s vysavacem Symbo xbot a ted s Teslou iq300. Oba jsem vybrala kvuli 3 kriteriim - cena (proto jsem nesla do laseru), mopovani, ovladani pres mobil.
Symbo ok, vydrzel ale jen 2,5roku a oprava vychazela draho. Cca po roce uzivani jsem ho mela na reklamaci.
Tu teslu ted mame neco pres 2 mesice a je vyrazne lepsi nez ten Symbo. Prijde mi ze lip vysava, je celkem tichy, nenarazi tolik do nabytku, mopovani taky ok a jeste ma hlas Pavla Soukupa aka Arnolda Schwarzenegra
za ty prachy za me zatim velka spokojenost!!!
Pro doplneni: mame doma batole, kocku, oba s muzem mame dlouhe vlasy. Doma mame na zemi jen vinyl, dlazbu a plovoucku (takze nevim, co na koberci).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky všem moc!
Na tu teslu jsem také koukala. A nebo na etu. Máme doma pouze dlažbu a plovoucku takže o koberce nejde
. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám několik měsíců Concept Perfekt Clean Laser a jsem s ním spokojená. Máme dlažbu, plovoučku i koberce a zvládá docela dobře i vytírání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit