Robotický vysavač do 5000 korun
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Robotický vysavač do 5000 korun
Ahojky, přeju si od ježíška robotický vysavač ![]()
Ale nechceme ten nejdražší, ale ani ten úplně obyč. za 1500… Ráda bych nějaký do pěti tisíc. Jaký doporučíte? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Laciný robot. vysavač ti nedoporučuji. My máme Roomba, cena byla cca necelých 10tis. kč. a luxuje denně nekolik hodin (přízemí a patro). Je třeba aby např. vydržela baterka, než dokončí jednu místnost ( my máme přízemí otevřený prostor cca 70m2), zapnu když jdeme ven a akorát za 2 hodiny má hotovo. Pokud bys ho chtěla pouštět na noc, musí být dostatečně tichý. Aby zvládal přejezdy z plovoucí podlahy na koberce o různé výšce-
Kamarádka koupila v Interspáru asi za 3,5 tis. a po měsíci se rozbil a dodnes řeší reklamaci.
Tady skutečně platí, že nejsme tak bohatí abychom mohli kupovat laciné věci.
Ale mít robota je skutečně výhra. Absolutně čisto bez prachu každý den. Já vytírání omezila na pouze 1× týdně.
- Citovat
- Upravit
Já bych si nepořizovala žádnej http://www.stream.cz/…raha-kostata ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já vím, že to myslíte dobře, ale já bych fakt uvítala spíš konkrétní zkušenosti a tipy na vysavače ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iiiv s tím testem nesouhlasím a hlavně, je starý, se divím, že to ted vytáhli znova
My máme taky irobota a jsem maximálně spokojená! Jen teda stál 12 tisíc ![]()
Takže Šájo, neporadím…mám stejný názor jako Luci, do o moc levnějšího bych nešla.
Možná nějaký irobot starší model, ta řada 5.. ta by mohla stát okolo 8-9 tisíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musím souhlasit s holkama, manžel se v tomto bussinuse pohyboval několik let a IRobot patří k nejlepším robotům celkově. Dokonce i v USA patří mezi špičku, bohužel ostatní jsou takové atrapy a nevysají tak kvalitně, jak by sis představovala. to si raději našetři více penízků a zainvestuj do IRobota. Máme doma nejnovější model a neměnila bych ani za svět. Rodiče mají starší řadu z minulého roku a taky spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam, teda měla jsem HOOVER.po měsici odpadlo předni kolečko a jak mame dlouhé vlasy tak se pořád trhal kartaček. na to předni kolečko jsme uplatnovali reklamaci a neuznali.pry to je moje chyba, že se tam navalovali vlasy a vlastne to tu hřidel odtrhlo. trošku jsem se s nima dohadovala a sam servisak mi řekl, že to neni moc vhodny pro dlouhé vlasy.cena byla 9 tis. oprava by stala 600.ja to nechala byt, ted lituju asi to ještě zvažim. přeci jen vysaval dobře. ja bych ho dala mamče, ta ma kratky vlasy.pro nas to nema cenu.mi radili, at se ostřiham
![]()
za mě, když už ho chceš tak lepší a pořádně poptat na, co je vhodny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka-K-85 píše:
@Šája mrkni na tenhle kamarádka ho má a je spokojená na podlahy super
děkuju
jdu ho prozkoumat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, ja 100% souhlasim s Lucy2010, urcite bych nesla do levneho modelu kolem 5000 Kc. ja celkem dlouho vybirala, cetla recenze a tak a nakonec jsme se rozhodli pro Ecovacs D76. je to jejich nejvyssi model, pravda cena kolem 12000 Kc, coz je dost, ale jsem maximalne spokojena. mam doma dva male raubire a znate to, skoro zadny cas na uklizeni. takze ho pouzivam, kdyz jdeme ven a fakt mi usetri cas, ktery jsem driv stravila vysavanim. bez problemu zvladne kachlicky, lino i nizke koberce. pokud mate domaci mazlicky, tak je k nezaplaceni, zkousela jsem to u tchyne, ktera ma dve kocky. super je, ze je to 2v1, soucasti je i rucni vysavac, takze pokud je neco potreba rychle uklidit po naletu mych milacku, tyhle dva pomocnici to hrave zvladnou
) ale pokud chces levnejsi model, maji take v nabidce. koukni sem http://www.euronics.cz/…vace/c-1293/ ja ho koupila v prodejne Euronics, kde jsem si ho mohla osahat a vyzkouset, abych vedela do ceho jdu, takze doporucuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit