Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, mám tmave vlasy a světlou podlahu, tušila jsem, že to bude průšvih, ale až takový…
Známí mají tento vysavač a moc si ho chválí, recenze má taky výborne, máte ho také některá? Nějaké fajn rady a tipy při užívání?
Moc děkuji!
Nevím, jestli mam presne typ S5 max. Ale jsem s ním maximálně spokojená. Mám bílou dlažbu, vlasy mě padají teď pri kojení hodně a vše vysaje. Jezdí systematicky, ovládání přes aplikaci. Akorát náhradní díly nakupuji na Alliexpresu protože tady jsou šílené předrazeny.
@JancaS84 děkuji za info, prozradíš jaké náhradní díly tam kupuješ? Děkuji!
@Mamca_1234 píše:
@JancaS84 děkuji za info, prozradíš jaké náhradní díly tam kupuješ? Děkuji!
Filtry. Hadry na mop. V nadrzce na vodu jsou takový dva čudliky co propousti vodu na mop, ty se občas taky zanesou a je potřeba je vyměnit. Mam koupený i náhradní kartáč, ale ten jsem ještě neměnila. Mám ho už 3 roky myslím.
Já jsem moc spokojená. Samozřejmě je občas potřeba vysát a vytřít ručně (rohy a jiná obtížně přístupná místa), občas mi přijde že je uplně blbej protože ne a ne najet do dokovací stanice, ale jinak je to velká pomoc. Akorát se dlouhý vlasy namotávaj na kartáč takže je potřeba ho pravidelně obírat. A náhradní díl jsem ještě nekupovala, mám ho rok a čtvrt.
Máme xiaomi a měli jsme roombu a sccobu, pokud jsou vlasy dlouhé, budeš je mít neustále namotane na kartaci vysavače a budeš je vytahovat.
Mame primo tento a jsem fakt spokojena. Mame ho ted ctvrt roku, jeste jsme nic nemenili, jen ho udrzujeme a cistime po kazdem luxovani (nadrzka na vodu + hadrik, nadobka na prach + filtr), cca jednou tydne kartace, trysky, kolecka a otiram celej spodek ![]()
Jak jste spokojene s tím mopem? Máme jednolitou sedou podlahu a flekati nám teda fest…
@tulipán já vytírám dvakrát týdně, hadry na mop mám dva, jednou za týden je peru. Po roce a čtvrt furt dobrý, nějak mě nenapadlo že by bylo nutný je někdy měnit ![]()
@Mamca_1234 píše:
Jak jste spokojene s tím mopem? Máme jednolitou sedou podlahu a flekati nám teda fest…
Mop je naprosto k ničemu, prostě to tahá mokrý hadr po zemi, nevyvíjí to žádnou sílu, prostě to jen symbolicky setře prach.
To vytírání je jen pro pocit, tak 1 týdne to bere vysavač a jednou já ručně. Jinak máme s6max a nestezuju si. Na chlupy a vlasy je lepší irobot 7 a má gumovy kartáč a nenamotavaji se tam
@Lily Evans píše:
@tulipán já vytírám dvakrát týdně, hadry na mop mám dva, jednou za týden je peru. Po roce a čtvrt furt dobrý, nějak mě nenapadlo že by bylo nutný je někdy měnit
Mě to ted také překvapilo, asi to tak bude
, i běžný mop se časem ojede…
@tulipán asi časem jo, mop taky měním jak je potřeba, ale tady ty hadry mi přijdou takový odolný, že se nesežvejknou a neojedou hned.