Roční dítě a jídelníček

86
23.2.23 11:40

Roční dítě a jídelníček

Holky napište mi jak krmítek vaše dítě nějaký jídelníček chci se inspirovat už nevím co vařit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24994
23.2.23 11:42

To co my, jen před ochucenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
23.2.23 11:42

Mně doktorka říkala, že už má jíst normálně to, co jíme my, takže vymýšlim jen pro nás a jí nic extra neděláme. ;)

• Citovat
  • Upravit
33005
23.2.23 12:23
@Narcis22 píše:
Holky napište mi jak krmítek vaše dítě nějaký jídelníček chci se inspirovat už nevím co vařit :think:

A co mu vaříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.2.23 12:36

Normalne var kvalitne pro vsechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
23.2.23 12:45

Roční už ji většinu s nama, akorat nedávám ostré koření, odendam ji porci než to dosolim. Takže různé omáčky, zeleninové placky apod, když dělám něco vyloženě nevhodného, tak mala dostane kupovanou skleničku. Jinak na snídaně třeba jogurty, presnidavky, kousek pečiva k tomu přikusuje, kaše mi nechce, ale klidně bych dala i ty. Na svačinu ovoce, krupky, růžové chlebicky rada ohlodava. Navečeři kolikrát zbytek od oběda nebo chleba se sýrem, sunkou, lucinou, k tomu zeleninu, občas dam vajíčko( na tvrdo nebo michane), někdy dam pudink. Ale je fakt ze je to třetí dítě a lecos už tolik nehrotim, takže když se s ni bracha podělí o čokoládovou buchtu, lipanka nebo bramburek, tak nehystercim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22931
23.2.23 12:46

@Narcis22 na snídani holky měly kaše , pak velký jogurt, oběd maso se zeleninou, pak ovoce a večer husté zeleninové polévky , vařila jsem poměrně dlouho extra, nebo společně, ale dokořenila až na talíři pro nás..
edit: někdy byla míchaná vajíčka na másle, nebo domácí buchta..ale pečivo jako takové mi holky nejedly dlouho

Příspěvek upraven 23.02.23 v 12:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
23.2.23 12:48

Koukni se na stránku rostemeschuti, tam je seznam potravin co může kolika měsíční dítě, jídelníčky atd… Doufám, že nedělám reklamu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
23.2.23 12:52

To co my, jen ne moc ochucené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7473
23.2.23 13:07

Ráno kaše (většinou domácí…ovesná, rýžová, jáhlová…) domácí buchty, domácí pribináček, bílý jogurt. Svačinka ovoce, přesnidávka. Oběd tak nějak jsem vařila ještě zvlášt v tu dobu… ale podobně svíčková, rajská, pečené maso, rizoto, polévky, baby guláš, boloňská, sekaná, nebo jen zelenina pečena s masem a mixnutá na omáčku nebo i losos a jiné ryby… asi do 18-19m bez soli jsem obědy dávala a pak malilinko začala přisolovat. Ale i tak jsem dlouho vařila zvlášť, omáčky dokupy někdy ale mi vadilo takové to dosolované maso, dosolovaná rýže, brambory… takže jsem vařila dceři extra. Svačinka pak třeba bílý jogurt, nebo zase jablíčko, křupka, sýr, mrkev, okurka… večeře zeleninové polévky na sto způsobu..jednodruhové, více druhu zeleniny s červenou čočkou, pohankou, rýži…nebo jen zelenina… nebo hodně i zeleninové placky… někdy jen zelenina někdy s lososem, se sýrem, s vajíčkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
23.2.23 14:02

@Svistice Tak vařím to co holky tady píšou ale omáčky mi moc nechce polívky papá ale jsou tekuté takže ji to teče všude a když ji udělám hustou tak to spapá naštěstí ale knedlík s omáčkou nebo těstoviny nebo kaše to u nás nejede nechutná ji to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
23.2.23 14:08

Jo, to samé, co já. Když vařím jen pro sebe a pro malou, tak už jsem si taky zvykla bez soli, na nějaké výrazné kořenění jsem nebyla nikdy… Dělávám často různou dušenou zeleninu na másle, třeba s rýží, s těstovinami, nebo zapečenou s vajíčkem a sýrem. Často míváme ryby. Z polévek má nejraději vývary. Má ráda kuře nebo králíka, nejradši je, když dostane kost s kusem masa a okusuje to z ní. Omáčky taky moc nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
14.9.23 09:29

Hele, blbej dotaz jo, ale ja jí davam teda mlíko kase nebo rejzový kase, ale když jimdávate lzickou, jak docílíte toho, aby to nebylo vsude, ja ji musim dycky vliknout dopleny, dat lzicku a držet misku, protoze jinak je to vsude a rada to vysypává…
tradeji ji dam jidlo do ruky nez lzickou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí