Roční dítě hystericky řve

Anonymní
31.1.19 09:55

Roční dítě hystericky řve

Já už nemůžu.. Jsem zralá na Bohnice. Je to na doktora? Syn téměř rok obden hystericky řve až se propina, nevnímá, je úplně propoceny. Dnes co se vzbudil, řev, ale takový, jak kdyby ho někdo vrazdil. Jako miminko byl hodný, usměvavý, hezký spal. Od 8 měsíců jak na houpačce, ale Ted extrém. Projeví se celým dnem, sotva jdu na krok od něj, to je u něj hysterak jak blázen. Tohle přece nemůže být separační úzkost, ne? Já jsem už psychicky totálně na dně. Litiju, že ho máme. Na staršího nemám čas. Představuju si, kdybysme byli jen my dva se starším synkem. Promiňte mi za tyto pocity, ale jeci v kočárku, a nelozi ještě. Cvičíme vojtovku, ale ty poslední týdny téměř ne, pac jeci a jeci 90%dne. Přemýšlím nad nějakým neurologem tohle přece není možné. Dávám mu viburcol čípky, natru zuby, je najezeny, pořád ho nosím, hraju si s ním a je horší a horší. Už to nedávám, občas přemýšlím že bych tady nejradši nebyla. Miluji ho, ale tohle je už moc. Hlídání nemam, on u cizích jeci stejně. Staršímu se nemůžu ani věnovat, což mě šíleně ubiji. Sedíme pořád kvůli jeho řevu doma. Na krouzkach se starším se vzteka,. Teď vyčerpáním usnul, protože 3h v kuse hystericky hulakal. Co mám dělat? Chovám ho, houpu ho, mazlim se s ním. To ho vytáčí pomalu někdy ještě víc..Co s ním je? Maminky neodsizujte mě, už nemůžu, nic mě netěší… :( a v noci se budi i 10 X a place… :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14379
31.1.19 10:00

Náš malý má 15 měsíců a takhle řve, když mu rostou zuby. Chce se chovat, hned vzápětí se ode mě odtahuje. Ale u vás to může být i separační úzkost, ne u každého dítěte musí přijít. Ale pokud máš pocit, že ho něco bolí, nebo má nějaký problém, řeš to určitě s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85868
31.1.19 10:19

A neboli ho neco? Kontrolovali mu usi? Tipovala bych u nej spise nejaky zdravotni problem/blokadu, nenechala bych se u De odbyt. Kdyz mu das Nurofen, nepomuze to? Ze by ho fakt neco bolelo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
31.1.19 10:46

Tohle normální asi není, zkusila bych dle rady Blumen dát nejdřív Nurofen, pokud přestane do půl hodiny brečet, tak ho něco bolí a šla bych k doktorce. Může mít problémy s ouškem, nebo třeba něco nalomeného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
31.1.19 10:46

Pokud to začalo v časové souvislosti s očkováním, tak s tím běžte k doktorce. Příbalový leták u vakcíny tomu říká nenápadně - „neobvyklý pláč“ - může to být docela vážný průšvih s následky do konce života. A vzhledem k tomu, že tento neobvyklý pláč může být i důsledek nenápadné virózky (bez horeček), raději bych zavolala doktorce a poradila se s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3229
31.1.19 11:09

Šla bych k lékaři, třeba odhalí příčinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
31.1.19 12:50

hned bych jela do nemocnice - tohle není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
31.1.19 13:45

Zkus dát ten nurofen, Pokud přestane vyraz k doktorovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85868
31.1.19 17:23

No a jak to dopadlo? Zkusila jsi to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.20 15:07

Dobrý den, mohu se zeptat, jak to u Vás dopadlo? Co bylo s Vaším ročním dítkem? Mám to teď hodně podobné.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.21 09:24
@Anonymní píše:
Dobrý den, mohu se zeptat, jak to u Vás dopadlo? Co bylo s Vaším ročním dítkem? Mám to teď hodně podobné.
Děkuji

Dobry den,
urcite bych nechala dite vysetrit. Obzvlast jestli ma nejake psychomotoricke opozdeni. U ditete kamaradky se pak zjistila celiakie, po vyrazeni lepku najednou uplne jine dite, usmevave, spokojene a zacala se lepsit i psychomotoricky..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML