Roční nechce večeři
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Roční nechce večeři
Ahoj maminky chtěla bych se zeptat zda máte zkušenosti s tím když dítě přes den moc neji, s tím si hlavu až tak nemámu, říkám si že hlady neumře a když bude mít hlad tak si dá:)… Ale, večer nechce ani večeři a pak se v noci snad 10× budí podle mě hlady protože ji kruci v břiše a z toho 3-4× vyžaduje mléko. Jsem už hotová z toho vstávání a tak jestli nemáte nějaký nápad řadu, nebo zkušenosti
Dekuji vsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já dávala večer UM. Sice jsem kojila, ale asi to nestačilo a večeře nejí do teď
(21m). Po UM spí jako špalek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petula306
Takže poslední jídlo má svačinu? A v kolik hodin?
A pak večer už jen mléko a kolik ml?
Jinak holky zkoušela jsem chleba namazaný, nebo něco co měla k obědu, smetanovy jogurt,, mlicko s kaši od hami, instantní kaše, krupicovou kaši z normálního mléka, a nic nechce, max 2-3 sousta a konec.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petula306
A dáváš mléko až v postýlce a nebo ještě než ulozis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá jde spát, špatně i usina a když usne tak se za půl hodiny až hodinu vzbudí a tak je to až do rána… Většinou uklidní čaj ale 2-3 minimálně se dožaduje mléka za noc..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adelastra píše:
@Petula306
Takže poslední jídlo má svačinu? A v kolik hodin?A pak večer už jen mléko a kolik ml?
Jinak holky zkoušela jsem chleba namazaný, nebo něco co měla k obědu, smetanovy jogurt,, mlicko s kaši od hami, instantní kaše, krupicovou kaši z normálního mléka, a nic nechce, max 2-3 sousta a konec..
Tak asi bohužel nejedlik
Ale v noci teda hlad mít bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adelastra S co nějakou zeleninovou polévku? Nebo to, co jíš ty? Nebo zkusit nedávat v noci mléko, dát ho před spaním a pak už jen čaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skusala si aj roznu konzistenciu a teplotu jedla?
Kase, pyre, ale aj nieco do ruky (uvarenu/upecenu batatu, brambory, tekvicu).
Studene aj teple?
Pripadne nas maly sa pri jedle vzteka, lebo sa chce krmit sam. Takze vlastna lyzicka do ruky a modlit sa, ze skonci viac v puse ako na hlave a zemi?
Alebo je proste nejedlik a nezostava nic ine, len pretrpiet ![]()
Pripadne, co niekedy zaberie, pustit rozpravku/pesnicku na tablete a krmit zhypnotizovane dieta. Ale mne sa toto strasne protivi, to uz by som radsej vstavala 5krat za noc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova polévku nechce vůbec, občas sní když ji dám něco co večerim já ale určitě ne tolik aby ji to zasytilo na noc:/
A jídlo do ruky kromě krupek u nás nefunguje, přijde mi že se rozčílí protože je od toho upatlana nebo např. Brambor lepí atd
: ![]()
Tak nevím
když ji v noci nedám mléko asnazila jsem se ji udržet jen na čaji /vodě, tak byl řev dokud jsem nedala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevím, my nemáme na jídlo moc režim. Má oběd, odpoledne jí tak různě - sušený ovoce, přesnídávku, křupky…a spát chodí mega pozdě, podle nás se neřiď. Dělám jí tak 150-200ml, jak kdy. Snažím se před koupáním, aby měla vyčištěný zuby po tom, ale někdy dostane i do postele mlíko, což je blbě a nedělej to. Nic lepšího jsem nevymyslela, ono prd jí i před den. A to večerní mlíko má jako rituál, asi jí to zůstane na věky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V kolik davas veceri?
me maly ted teda uz 18 mesicu ale odmita spat pres den, takze je hodne unaveny a potom uz do nej jidlo nedostanu jen mliko, takze jsem zacala davat kasi v 18 hod a mliko tesne pred spani asi v 20 hod. kasi mi takhle uz sni v pohode, ale kdybych ji dala v pul osmy, kdy je uz unavenej tak by mi snedl max 3 lzice a uz bych do nej nic vic nedostala jen mliko..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn jí hodně dopoledne, pak po spaní oběd a pak už jen tak uďobává ovoce, zeleninu, sýr, šunku, chleba s marmeládou atp…večeří s náma, ale moc tomu už nedá. Na spaní dostane mlíko a spí celou noc. Má rok a půl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit