Roční se chce více a více kojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
560
9.2.16 20:50

@Pomka Tak to je zajímavé, nám zubařka řekla přesně opak. Že zoubky večer čistit až po posledním jídle, ale mlíko po čištění nevadí, po tom se prý zoubky nekazí. Co doktor, to názor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
13.2.16 10:35

Ahoj holky, prikladam odkaz ohledne kojeni a zubního kazu, myslim, ze je to krasne vysvětleno…
 http://www.mamila.sk/…/comment.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
14.2.16 21:59

Zdravím, mám čerstvě roční dceru a taky mi přijde, že kojím čím dál častěji. Do půl roku to byla pohoda, po půl roce začíná být závislačka. Taky přijde několikrát denně. Vezme si mazlící tričko a začne se tulit, je to jako signál :-) Někdy baští ukázkově, někdy musím přemlouvat, někdy vysloveně odmítá. V noci kojím 3×-5×. Občas mi to leze krkem. Jakékoli jiné nápoje odmítá, i když nabízím a nabízím. Starší byla závislačka totální. Do oka jen kojená, končily jsme ve 3,5 letech. U mladší to bude asi podobné. Neví zda ach jo nebo díky bohu :lol: A čím míň sosá přes den, tím víc dohání v noci. Jsou to lišky podšité :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
15.2.16 19:37

@Bobule151 tak to je jak pres kopirak u nas :) vyzkouseli jsem milion typu hrnecku, sladsi piti, studeny, vlazny, sladky, vodu, UM… od zavedeni prikrmu ten nas rostak neda do pusy nic jineho nez prso aby doplnil tekutiny… Dr. rikala pri 10m prohlidce, ze by pit mel.. uz je mu skoro 13 m a s flaskama s vodou akorat haze a trepe s nima… pusinkou je vehemntne odmita… zacinam se smirovat s tim, ze do odstavu asi bude chodit sosat ke me :)… jen si obcas prijdu divne na verejnosti /po plavani, po cviceni batolatek, v MC/ si jde ten nas smudla ke me sosat MM… nejak si prijdu uz trosku divne, kdyz ke me prijde sosat takovej velikej raubir, ale pak si rikam, ze na ostatni koukat nebudu… :pankac: Kdyby to bylo na nasem malem, tak snad ani neji jidlo, sni neco jen kdyz ma v ruce hracky a pak tvira pusinku jinak ne… a to jime spise kase a tekutejsi veci bez kousku… vsechno dosud davil, nebo nechtel vubec jist… Bobule jeste bych se zeptala, jak to mate s cistenim zoubku vy? my mame zatim jeden a „cistime“ ) gazou vecer a rano se strasnym revem :( mam strach aby se malemu tim castym kojenim (hlavne v noci) nezkazili zoubky :( verim ze by to „priroda“ takhle „blbe“ nezaridila… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
15.2.16 20:36

@Teresk K čištění zoubků: starší jsem dala kartáček na žužlání asi někdy kolem roku, čistit si zaboha nechtěla. Kolem dvou let žužlala kartáček s trochou pasty, ale nevím, zda se tomu dalo říkat čištění. Od 2,5 let čistíme pravidelně. Ťuk ťuk, je jí skoro šest a zoubky má jako perličky. U mladší nevím ani přesně kolik má zubů, protože nechce zaboha otevřít pusinku. Myslím, že má tak čtyři :lol: Taky občas žužlá kartáček, ale o nějakém čištění nemůže být ani řeč. Na konci února jdeme poprvé k paní zubařce, ale už jsem ji upozorňovala, že jim Justýnka zoubky neukáže :mrgreen: i když se to doma snažíme cvičit. Zítra jdeme na očkování a už teď mám zalehlé uši od toho řevu. No, jinak já nekojila snad jen v letadle a to z jednoho prostého důvodu - zatím jsme neletěli :lol: Na okolí nehleď, asi to vypadá divně, ale na druhou stranu, když jim to chutná. Jinak starší se taky pořád nadavovala a nechtěla kousat. Ale ona do roku nedala do hubičky nic kromě mlíka a nějakého pribiňáčku. Jo, a pítek máme asi tisíc a nápoj snad ještě víc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí