Rodičák a školka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2237
28.12.05 19:07

Rodičák a školka

Holky,nevíte jestli můžou děti být denně na dopol. ve školce od ledna nebo až od února, aniž bych přišla o rodičák. Je v tom totiž dost chaos na sociálce tvrdí od února,ve školce od ledna . Tak nevím na čem jsema nerada bych něco zapinkala a pak vracela rodičák. Jak jste na tom s informacema vy ,koho se to týká. Díky za odpovědi-volala jsem na sociálku teď znova,ale asi mezi svátky neúřadují ,tak jak mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
28.12.05 19:23

Ahojky ,tak všem mamkám-nakonec jsem po troše úsilí a hledání našla info sama :http://www.aperio.cz/…/dotaz.shtml?…
jo jo je to tak ,zákon sice platí od 1.1.2006,ale s účinností od 1.2.2006.Tak mamky bacha na to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.12.05 21:42

To je super:-), i když si myslím, že spoustu maminek dává už dnes dítko do školky i na celé dny a přesto je na MD. Je to zrovna případ mojí kamarádky, která pobírá rodičák a přesto její 3-letá dcerka chodí do školky na celý den :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
28.12.05 21:48

O TOM NÁM VYPRÁVĚLA ŘEDITELKA NA SCHŮZCE,ALE PAK MUSÍ RODIČÁK VRACET I S PENÁLEMA.
Určitě to není jediný případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.12.05 21:56

No, myslím, že pokud ji někdo neudá, tak asi nic vracet nebude. I když lidi jsou závistivý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
28.12.05 22:00

Jo stačí aby nepadla ve školce do oka a je zaděláno na malér,já bych si nikdy s takovýma věcma nezahrávala,u nás v domě hlídala sousedka vietnamčata a brala sociálku a nějaký dobrák ji nabonzoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.12.05 22:27

Zatím asi podezřele nevypadá:-)
Její první dcerka chodí do 1. třídy, s druhou je na MD (ale chodí do školky) a je doma, protože je v 5-tém měsíci těhu. Ale oni jsou dost prachatá rodina, takže nepobírá žádné sociální dávky, jen rodičák, tak asi proto si jich nikdo nevšímá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.12.05 22:36

Ahoj holky,
sorry, ale vaše téma by asi mělo patřit někam jinam. Jste v neplodnosti a opravdu nám tu nepřidá, když se nemůžeme dočkat potomka a vy tu řešíte školku. Nic ve zlým, moc ráda bych taky měla takový starosti…
 Jana

• Citovat
  • Upravit
2237
28.12.05 23:33

No tak to se moc omlouvám nebylo to úmyslně,ale hodila jsem nové téma,které je pro mě aktuální a nevšimla jsem si kam-nebylo to úmyslem-ještě jednou veliká omluva z mé strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
29.12.05 08:18

Anulko,

to mám teda radost, hlavně, že jsme se ve školce domlouvali, že bude chodit každý den už od ledna..... no nic, ještě, že jsi na to upozornila :) Jo a Žanda mi už psala včera na ICQ, takže ještě jednou díky za upozornění :wink:

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect