Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holky kdy myslite ze nam dorazi ted rodicak?dekuji za info chtela jsem zajit dnes na ucet ale nechce semi tak zjistuji takhle ![]()
Mi chodi slozenkou a cekala jsem ho dnes…a nic ![]()
Ale na ucte uz by byt mohl..
Ach jo
tak na to nejspis muzu zapomenout i v pondeli…na ucet chodi driv.
to tak blbe vyslo na vikend..
no tak se na vikend uskromnime ![]()
Ahoj tak hlasim ze kamaradka co ma ucet u ceskesporitelny to prislo dnes odpoledne jato budu mit dnes vecer na ucte tak myslim ze vpondeli slozenka bude ![]()
jeto zatim jedina kamoska ktera to ma ostatni jen krouti hlavou ze zatim nic a maji stejnou banku jako ona jeto nake divne ![]()
no ja jsem stoho taky nak mimo proc nedaj nake urcite datum kdyto bude a hotovo achjo to cekani je hrozne jednou toje 8 podruhe 9 pak clovek ceka az do 11 ![]()
jo jo
ja taky jak neznam presne datum,tak nevim kdy mam resit,ze treba ty penize neprisly. Stalo se mi to pred dvema mesici, porad nic nechodilo a ja jsem jen cekala…nakonec jsem tam volala a u nich chyba nebyla…zdrbala to posta…ale i tak jsem proste nevedela kdy uz je cas na to se ozvat..
mise zatim tohle nestalo az ted doufala jsem zeto dnes bude na ucte i kdyz pres vikend sito nevyberu mam jen vybery na pobocce tak mam smulu snad to tam vpondeli bude kdyby daly fakt nake datum kdy to cca budou vyplacet ![]()
dneska jsem byla na ucte a nic tam neni a taky mam CS sporitelnu,takze kamoska asi kecala..
petanah taky jsem si rikala ze asi keca ja jedu az zitra na ucet tak pak dam info jak jsem dopadla zitra 11 oni maj cas fakt
![]()