Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, mám dotaz jestli Vám už přišel rodičák za únor? Mně přišel minule 14,pak 10,pak zase 14😁 Tak se jen ptám.
Děkuji
Příspěvek upraven 10.03.23 v 11:41
To by bylo, aby se tu kazdy mesic neobjevilo, jestli uz prisel rodicak
![]()
Jo, mne uz prisel ![]()
@Caridina Pro člověka kterej je po prvý na rodičovský si myslim, že je běžný že má spoustu otázek. V dnešní době se opravdu hodí každá koruna, proto se ptám. Mám KB. Vždy se musí tady objevit někdo kdo si musí „rejpnout“ neskutečně bezohledný. Stačí napsat „Jo“. ![]()
btw: díky ![]()
Příspěvek upraven 10.03.23 v 11:42
Kdy chodi se lisi podle mista. Kazdopadne mne chodi vzdy 10.-12. Musela jsem se teda podivat, neresim to.
@wolfie22 píše:
@shadowbabe jížní čechy a na účet😊
Při prvním dítěti spíš 10.-12. v měsíci, teďka při druhém chodívá dřív. Ale vždy měj rezervu, mají na to celý měsíc a nemusí chodit VŽDY kolem toho 10. v měsíci. Tak ať míváš doma jídlo, plínky atp. ![]()
@wolfie22 píše:
@Caridina Pro člověka kterej je po prvý na rodičovský si myslim, že je běžný že má spoustu otázek. V dnešní době se opravdu hodí každá koruna, proto se ptám. Mám KB. Vždy se musí tady objevit někdo kdo si musí „rejpnout“ neskutečně bezohledný. Stačí napsat „Jo“.
btw: díky
Me prekvapuje, kolik rodin zije od mesice k mesici, ze je spasi tech par drobnejch. Ale to je konec koncu vase vec. Pro priste… neboj, ty penize dorazej ![]()
@Caridina to máte drzost si dovolit tohle napsat
ne každej na tom je tak suprově. Vůbec netušíte jak žiju, tak si Vaše názory nechte. Jste opravdu ubohá… tohle by se mohlo dotknout více lidí a ne jen mě. Už sem nic nepište. Děkuji.
@wolfie22 Ne, neni uboha. Ma pravdu. Nechci rikat, ze rodicak je par drobnych. Ale pokud mam rodinu, tak bych mela mit rezervu / hospodarit tak, abych nemusela vyhlizet jeho vyplatni termin.
@Maggdallena Tohle je fakt na palici. Ubohá je. Copak vy víte jak se věci mají? nevíte.
Rezervy jsou na dluhy které se strhávají pravidelně díky mojí matce. A zbytek je na jídlo a vybavení pro dítě. Než budete soudit tak se zamyslete. Nikdy nevíte co špatného člověka potkalo. ![]()
@wolfie22 píše:
@Caridina to máte drzost si dovolit tohle napsatne každej na tom je tak suprově. Vůbec netušíte jak žiju, tak si Vaše názory nechte. Jste opravdu ubohá… tohle by se mohlo dotknout více lidí a ne jen mě. Už sem nic nepište. Děkuji.
No mne to spis mrzi, ze nekteri ty penize doslova musi vyhlizet. Ja to nemyslela utocne, proto na konci ten smajlik s kytkou
![]()
@Caridina Být to pár let zpět nevyhlížela bych. Bohužel nastala špatná situace do blbé, drahé doby.