Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlavne to řešte hned. Jste odstěhování kratce, nastavujete pravidla. Za rok by ti mohli rict „chodime sem takhle odjakživa, a najednou se ti to nelíbí…“
Neumis jim rict, ze se to dnes nehodí, jsi unavená, Franta si chce odpocinout, cokoliv?
@MELI1234 píše:
To bych rada řekla ale přijdou bez ohlášení a vždy tu sou min 4 hodinky
No ty kraso, asi bych přestala otvirat/reagovat na zvonek.
Nekde sem četla vtipnou radu, chodit otvirat v bunde. Nezvanym navstevam pak oznamit, ze jsi na odchodu ![]()
Hele a co takhle si domluvit, že chlapovi párkrát vezmeš svačinu a buď ho ani nenecháš dojít dom, nebo jak dojede dom už být připravená s malým a jít hned ven a když rodiče dojdou, tak už nebýt doma.
Udělat jim to tak 3× do týdne, tak už začnou volat dopředu.
@Mar__tanka1983 píše:
No ty kraso, asi bych přestala otvirat/reagovat na zvonek.
Nekde sem četla vtipnou radu, chodit otvirat v bunde. Nezvanym navstevam pak oznamit, ze jsi na odchodu
To je pak riziko, ze se budou chtít k procházce přidat “jeee, no to je prima, tak my chvilku pockame a muzem jít s vámi” ![]()
@MELI1234 píše:
Ahojky mam takový problém poprvé bydlíme s přítelem sami už skoro měsíc, a nebyl ještě ani jeden den aby k nám moji rodiče nepřisli bydli kousek od nás přijedou ráno i večer ráno mi to nevadí tolik protože jsem stejně doma sama s malou ale k večeru přichází stejně s přítelem takže přijedou kolem 6/ a odchází kolem 8/9 a to přítelem pomalu musí jít spát kvuli své práci takže nemáme žádné soukromí a nejsme sami tak jak by jsme chtěli jak by jste to řešili vy nechci jim nijak ublížit
Tak jim to prostě řekni
Co tam tak dlouho dělají?
@Eemii píše:
Zakladatelko, ty jsi kazdy den v podvecer doma?
A? Tak mají malé dítě, tak světe div se, asi je ![]()
@Jazmine píše:
A? Tak mají malé dítě, tak světe div se, asi je
Odkdy je to důvod sedět denně doma na zadku?
@Bandii píše:
Odkdy je to důvod sedět denně doma na zadku?
Male deti chodi brzy spat a maji svuj rezim, predstav si to ![]()
@PaníBovaryová píše:
Male deti chodi brzy spat a maji svuj rezim, predstav si to
No a co?
@PaníBovaryová píše:
Male deti chodi brzy spat a maji svuj rezim, predstav si to
Taky nechápu ten údiv ![]()
Rodiče mají pocit, že se bez nich neobejdete. A nedovedou si přiznat, že to oni neumějí být bez vás.
Teď, když je chladno, bude těžké být navečer někde s miminkem venku. To jste měla začít už v létě. Je odnaučovat. Jinak náš příbuzný neotevírá nikomu. Poště, kolegům, rodině. Dělá na směny a říká, že má svaté právo nenechat se nikým otravovat a zdržovat. Děti nemá. Už se všichni odnaučili na něj zvonit. Ten by neotevřel ani hasičům při požáru a evakuaci baráku
…
Dobry den, chci tu rozebrat soukromi a vchazeni do pokojů bez klepani.Moje mama vetsinou neklepe kdyz vchazi do pokoje, a ještě prijde tim zpusobem ze uplne vleti do pokoje.Nebo kdyz se treba koupu tak tam chodi uplne normalne. A kdyz se ji to snazim nejak naznacit tak je to spatne, a vubec to nechape coz by mela jelikoz už nejsem mala holka. Cetla jsem tu i ze rodice klepou detem na dveře kdyz už jim je 7let..