Rodiče a soukromí

7
30.9.22 01:51

Aaaa

Ahojky mam takový problém poprvé bydlíme s přítelem sami už skoro měsíc, a nebyl ještě ani jeden den aby k nám moji rodiče nepřisli bydli kousek od nás přijedou ráno i večer ráno mi to nevadí tolik protože jsem stejně doma sama s malou ale k večeru přichází stejně s přítelem takže přijedou kolem 6/ a odchází kolem 8/9 a to přítelem pomalu musí jít spát kvuli své práci takže nemáme žádné soukromí a nejsme sami tak jak by jsme chtěli jak by jste to řešili vy nechci jim nijak ublížit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3745
30.9.22 01:56

A oni už nechodí do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.9.22 01:59

@Beckyttine5 ne nechodí máma po operaci táta na operaci taky jde takže sou doma

Příspěvek upraven 30.09.22 v 02:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
30.9.22 02:00

Jednoduché:
Co třeba: Ahoj mami, jak je? Nene, v úterý máme program, ve středu jdeme ke kamarádce, ve čtvrtek se nám to nehodí…Co říkáš na neděli? Na oběd?
Musíš si vytyčit hranice, bych se zbláznila mít to jako ty. Tohle normální není mít je pořád za pr. delí. Tohle sis ale měla nastavit od začátku. Pokud by máma začala reptat, tak jí to narovinu říct, že je máš ráda, ale potřebujete vlastní prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.9.22 02:02

To bych rada řekla ale přijdou bez ohlášení a vždy tu sou min 4 hodinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
30.9.22 02:06
@MELI1234 píše:
To bych rada řekla ale přijdou bez ohlášení a vždy tu sou min 4 hodinky

Cože??? To si děláš legraci, ne? To obdivuji tvýho chlapa teda 8o Tak prostě říct, že potřebuješ vědět předem kdy přijdou, abys byla doma. A rozhodně jim říct, že neohlášení ať nechodí, že ti to vadí. Musíš pak napřímo (za předpokladu, že mají klíče). Noo dobře vlezlí jsou, to pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.9.22 02:09

Ne klíče nemají ale stejně prostě každý den to samí přijdou rano sou tu hodinku pak přijdou 10 minut po tom co přijde přítel už toho dokonce lituji že jsem šla do vlastního bytu bydlela jsme u tchyně a měli jsme věští soukromí než tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
30.9.22 02:09

Hele já bych jim to natvrdo řekla. že je máš ráda, vidět je chceš, ale ne denně a že ale takhle teda rozhodně ne a musí respektovat tvůj prostor a tvojí rodinu a čas s ní strávený. Ať se třeba urazí, ale předpokládám že nebudou chtít ztratit kontakt a rychle je to přejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
30.9.22 02:10

Musíš jim to říct, jinak ti hrábne..To je jako extrém tohle 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
30.9.22 02:10

Asi budeš muset říct, že jsi ráda že se staví, ale že nestíháš, když máš pořád návštěvu :roll: bude to protivné a budou kyselé xichty ale jinak to nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.9.22 02:11

No zkusím to a uvidím jinak díky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
30.9.22 02:13

Ještě se můžeš odpoledne stavit ty za nima a tak je obrat o večerní návštěvu a mít doma klid :lol: ale nevím jak moc je to realizovatelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.9.22 02:15

Jo tk mě taky napadlo ale myslím že by se stejně stavili aby o něco nepřisli je to hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
30.9.22 02:16

@MELI1234 :? Někdy je to bydlení blízko sebe nevýhoda… No budeš jim to muset sdělit i když to nebude nic příjemného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.9.22 02:19

No docela mám strach z jejich odpovědi ale nedá se nic dělat všem děkuji zatím pa :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová