Rodičovská 2018, když nemám nárok na mateřskou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5501
29.11.18 22:11
@Martha03 píše:
A co konkrétně?

Maximalni vyse je vyse naroku na PPM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
29.11.18 22:50
@rozand píše:
Maximalni vyse je vyse naroku na PPM.

Ok. Jistě beru. Ale to zakladatelce nehrozí když na PPM nemá nárok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
29.11.18 22:53
@Martha03 píše:
Ok. Jistě beru. Ale to zakladatelce nehrozí když na PPM nemá nárok…

Může doložit vyměřovací základ otce dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
30.11.18 08:31

@Martha03 Plus jde vyse rodicaku kazde 3 mesice menit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
30.11.18 09:39
@j.a.n.i1 píše:
@Martha03 Plus jde vyse rodicaku kazde 3 mesice menit.

Ok ale to už jsou detaily… Jinak je to popsáno srozumitelně a stejně bude muset podat papíry tak tam se na zbytek může snad doptat. Nebo prostě zvednout telefon a zeptat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
30.11.18 10:46

@Martha03 Detaily? 8o Ja si ho diky volbe pres manzela vyberu u pul roku dribmv, nez kdyby to brali z me PPM. To je detail? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
30.11.18 10:50
@rozand píše:
@Martha03 Detaily? 8o Ja si ho diky volbe pres manzela vyberu u pul roku dribmv, nez kdyby to brali z me PPM. To je detail? :lol:

Ano chápu. Ale zakladatelka psala, že na PPM nárok nemá a z toho jsem vycházela. Kdybych měla brát v potaz ostatní diskutující bylo by to jinak, ale já reagovala na dotaz zakladatelky ne jak to řešíte vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
30.11.18 10:54

@Martha03 Ale to neznamena, ze ten narok nema otec ditete. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
30.11.18 11:01
@rozand píše:
@Martha03 Ale to neznamena, ze ten narok nema otec ditete. 8o

Tak předpokládám, že to by napsala. Nejsem telepat a jak jsem již psala reagovala jsem na její dotaz a jako jediná z této diskuze jsem ji aspoň poslala odkaz a neryju do ostatních, že informace od nich nejsou dostačující. Pokud to tak všechno znáš, máš možnost to zakladatelce celé polopatě napsat i s PPM, kdo má a nemá nárok. Místo toho, abys hledala chyby v článku a zároveň mě upozorňovala na PPM, na které zde dotaz vůbec nebyl. Mějte se hezky. A zakladatelko pokud ti je něco nejasné zašla bych si na stránky MPSV nebo na úřad práce, kde ti poradí, případně si tam zavolej.
 https://portal.mpsv.cz/…covsky_prisp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
30.11.18 11:43
@Martha03 píše:
Ok ale to už jsou detaily… Jinak je to popsáno srozumitelně a stejně bude muset podat papíry tak tam se na zbytek může snad doptat. Nebo prostě zvednout telefon a zeptat se.

No detaily, ono když nesedí jedna věc, tak jak se dá věřit tomu, že zbytek je správně? Nijak, takový článek je pro neznalého úplně k ničemu a znalý ho zas nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat