rodičovský příspěvek

139
26.7.09 13:29

rodičovský příspěvek

Ahoj holky chtěla bych se zeptat,malá bude mít 4.srpna 3 roky a končí mně mateřská.Kdy dostanu poslední rodičák? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
452
26.7.09 13:39

Pokud nebude malá chodit do školky víc než 5 dní v měsíci (což asi o prázdninách nebude) tak i za srpen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.7.09 13:49

Děkuji za odpověd.A to za ty 4 dny nebo za celý?A to i když se půjdu hlásit na pracák od toho 4.srpna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
26.7.09 13:53

Promiň, za celý měsíc.

Měla jsem to stejně. Daneček měl 9.6. tři. Volala jsem na UP, který to vyplácí, a paní mi řekla, že se mám rozhodnout. Pokud půjde malý do školky, tak nedostanu nic, pokud nepůjde tak za celý měsíc. Taky jsem počítala s poměrnou částí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
26.7.09 13:55

S pracákem vydrž, protože za tebe do konce měsíce platí zdravotní pojištění stát. A peněz budeš mít asi víc.

Když tak si to ověř na příslušně instituci :-) Jistota je jistota. Peníze mi přišli za červen v pořádku. A dokonce i teď v červenci, což zase nechápu já. A budu je muset vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.7.09 13:56

Děkuji moc za odpovědi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
26.7.09 13:56

JEŠTĚ MĚ NAPADLO?

VYPLÁCÍ SE RODIČÁK NA BĚŽNÝ MĚSÍC NEBO ZPĚTNĚ?????(to jsou tam fakt taková telata nebo jsem tele já - to by bylo příjemnější)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
26.7.09 13:58
Petricka píše:
JEŠTĚ MĚ NAPADLO?VYPLÁCÍ SE RODIČÁK NA BĚŽNÝ MĚSÍC NEBO ZPĚTNĚ?????(to jsou tam fakt taková telata nebo jsem tele já - to by bylo příjemnější)

rodicak se vyplaci zpetne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.7.09 13:58

Já jsme myslela že se musím hlásit hned po ukončení na pracák?A ty chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.7.09 13:59

Takže ještě dostanu penízky i v září?Asi jo že? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
26.7.09 15:46

Nevím jak je to s pracákem po rodičovské, ale každá změna by se měla hlásit do 8 dnů od jejího vzniku!

• Citovat
  • Upravit
609
26.7.09 18:59

nechci ti brát iluze, ale já když loni končila rodičák a přecházela na mateřskou, tak mi vyplatili jen poměrnou část a sama paní na úp mi tvrdila, že už se částka za celý měsíc nevyplácí - radši si na úp zavolej a poptej se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová