Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky takže nás tady všechny vítám, diskuze nebude zamčená, myslím, tím, že se nemáme za co stydět, tudíž nemusíme před nikým nic zamykat, ale pokud by jste chtěli klidně ji zamčeme
tak doufám, že se tady brzo pořádně rozkecáme, protože zdílená radost dvojnásobná radost a zdílené trápení poloviční trápení ![]()
Zdravím Majčus a doufám, že se diskuze chytí ![]()
Přeji brzké vyřešení bytových problémů ![]()
Ahoj, ted jsem si precetla tvuj denicek a nevedela, jestli mam napsat tam, nebo sem..... ![]()
Muzu se k vam pridat?
Jsme s broucinem sami od jeho pul roku… Nejdriv jsem to obrecela, ale ted jsem za to rada
Jasne, ten chlap nekdy chybi… ale pro nas je urcite lepsi zadnej tata nez ten, co tu s nami zil… ![]()
Ahoj, taky se přidám, jestli můžu. Akorát mně to nevyšlo víckrát, takže mám 3 děti, ale já jich vždycky chtěla hodně.
Jsem sama asi měsíc a půl a je nám taky líp bez chlapa, chybí akorát finance, ještě nemám vyřízené alimenty, takže co by mi dával, že jo.
Byt je naštěstí můj, sice mi z něj po odchodu udělal holobyt, ale postupně jsme se zařídili.
Psala jsem už do deníčku, že jsem měla první dítko za svobodna, pak jsem se vdala, měla druhé, rozvedla a s přítelem jsem po 7 letech otěhotněla. Dítě moc chtěl, ale k otcovství se pak postavil prapodivně, takže jsme se rozešli.
Ahoj Majčus a ostatní!Konečně ![]()
Já už taky psala do deníčku,jsem s malou sama už skoro rok a půl a je nám fajn.Loni to bylo všechno dost kruté,bylo velmi málo financí,našla jsem si brigádu,mamka mi hlídala,ale bylo to náročné časově,protože jsem dělala soboty a neděle 16-ti hodinové směny v hospodě a tak jsme si nikdy neodpočinuly,ani já ani mamka,která zase pracovala přes týden.Koncem roku se mamka přestěhovala ke mě,protože je taky sama bez chlapa,takže mi dává půl nájmu a svůj byt pronajala.Mám teď taky brigádu,ale jen v neděle a to ještě ne pravidelně,takže je to fajn.Táta se o Lucinku nezajímá
hrozně mě to trápilo,ale říkám si,že je to hlavně jeho problém,ona je šťastné dítě,má kolem sebe plno lidí a zatím to nijak nepociťuje.
Rozvedli jsme se před 3 týdny a mě se taaaak strašně ulevilo ![]()
Laducho koukám,že tvoje Viktorka se narodila v ten samý den jako já
V ten den mi bylo 30!A co ti tvoji velcí kluci?Pomáhají?
Majčus o zamčení jsem taky uvažovala,ale říkám si,že se není za co stydět a ať se nás přidá co nejvíc a pak se uvidí,kdyby to někomu vadilo ![]()
Ahoj holky,
nakoukla jsem ze zvědavosti, a laducho prostě zírám
- mám nejstaršího Václava taky 19 a Vojta se narodil 1.2.08, tak jen to prostřední nesedí, dceři bude letos 17 ![]()
Sama jsem taky, jestli můžu, tak bych se přidala, ale většinou nestíhám moc psát.
Tak muj prdolka se narodil 26.unora 2008 a desateho srpna 08 od nas jeho otec odesel. Alimenty nemam… Mame urceno od soudu 2500, ale uz nekolik mesicu neposlal… Jo s tema financema je to kruty. Ale porad mi to za to stoji, protoze on stejne do prace nechodil a nechodi, kazdej den prokouril krabicku cigaret a k tomu chodil do hospody… takze takhle mame aspon klid a nikdo mi malyho netaha ve dve rano z postylky.....
Jo a je mi 22 a s rodici nebydlim, nastesti oni moc nemaji moc nouzi o penize, takze maji jeden byt k pronajmu, a ten pronajimaji mne - ovsem za normalni castku… Vlastne kecam, o tisicovku mi to snizili… ale porad platim za byt 4500 Kc… a to mam jen materskou, bez alimentu ![]()
A jsme taky oba ve znameni ryb
Prcek 26.2 a ja 20.2…
„Zploditel“ byl blizenec......rika se, ze pro ryby je to nejhorsi znameni… hmm priste asi budu vice zkoumat horoskopy ![]()
Danyleo tak můj exmanžel je štír a to je zase prej nejhorší znamení pro vodnáře
Tak na tom možná něco bude.No,na horoskopy moc nevěřím,ale kdybych se náhodou seznámila s nějakým štírem,tak se přinejmenším leknu
Ty žiješ jenom z mateřské a platíš takový nájem?Jak to děláš? ![]()
Ahoj holky … take uz jsem psala pod clanek
ditko byla nahoda ale stastna … protoze ja ho vzdycky chtela a i kdyz ho mam s chlapem o kterem jsem vedela ze spolu nikdy nebudeme, byla volba jasna preci jen je lepsi byti svobodnou matkou nez starou pannou (je mi nejaky ten patek a zenich ani chlap co by se mnou vydrzel neni a asi ani nebude nikdy na obzoru) takze jsem sla do toho i s vedomim ze na klasickou materskou asi nenastoupim a ze budu muse makat dal. Ted jsem se s tim uz nejak smirila ale nektere tydny se mi opravdu ale opravdu pracovat nechce ![]()
Lucajdice, no ja uz blizence jako potencialni partnery definitivne zavrhla..... tenhle byl ukazkovej, samozrejme to bylo taky hodne o povaze, ale jednou stacilo ![]()
No jak to delam…nejak nemam na vyber… proste musim pocitat kazdou korunu..... Maly ma vse co potrebuje, to je jasny… nastesti mi ted minuly mesic priznali prispevek na bydleni 1200, tak ted uz to snad bude lepsi ![]()
Prcek byl „dohodnuty“, snazili jsme se o nej pote, co jsme se domluvili, ze vy:,–(im antikoncepci. Takze u nas zadny „omyl“, ale ucel… no a stejne to takhle dopadlo. Jeste jsem si vydupala, ze ho chci u porodu a ze si prestihne pupecni snuru, nejak jsem doufala, ze po takovem zazitku se chlapovi od rodiny bude odchazet o mnoho hur......hmm spletla jsem se. Iluze me uz definitivne opustily…
Danyleo Lucinka je taky chtěná a plánovaná a dokonce jsme se vzali a já tomu tak věřila.I když jsem věděla,že není dokonalý,ale říkala jsem si,že jednou mu to nevyšlo(má už 11letého syna),tak udělá všechno na světě,abychom byli šťastná rodina.U porodu byl,byl skvělý,z malé nadšený,ale hned první týden se to začalo bortit.Miláček totiž spadl z lopatky
Nepomohl mi pomalu s ničím,jen když jsem fakt žadonila a ještě vyžadoval veškerý komfort,vaření,úklid,nákupy,no mazec
(myslím hlavně šestinedělí,kdy jsem po císaři sotva lezla a dost jsme bojovaly s kojením,jednou mi dokonce řekl,že jsem špatná matka,že nestojím za nic a nic nestíhám) Prostě jsem měla pocit,že mám dvě děti a ne chlapa vedle sebe.Vydržela jsem to něco přes rok,neodešel sice on od nás,ale já jsem odejít musela,abych se z toho nezbláznila.A jsem za to šťastná!!!!!!!!!!
Sranda,že blíženec je nejideálnější partner pro vodnáře ![]()
Lucajdice…Tyjo to je jak kdybych to psala ja
on ma taky dite, trinactiletou dceru
a ma ji s exmanzelkou, ktera je taky ryba, jako ja…
vydrzeli spolu deset let, tak jsem tenkrat nejakymu horoskopu vubec neverila…
A ten zbytek co pises taky sedi, jenom tewda my se nevzali, nastesti…
mluvilo se o tom, ale porad se to nejak odsouvalo…
Dany no jo,jsem už skoro 3 týdny rozvedená,díkybohu
Jediná výhoda,která z toho plyne je,že se s malou jmenujeme stejně
Tak můj ex žil s tou první (jmenovala se taky Lucka) jen 14 měsíců od narození kluka,ale bylo jim 18,když se narodil,tak jsem si myslela,že byli prostě jen příliš mladí.No a hádej,kolik bylo malé,když jsem odešla?No jo,14 měsíců!Zvláštní náhoda,co?Asi se to s ním prostě dýl vydržet nedá,protože ona prej od něho taky odešla.Chudáček a jeho matka mi řekla,že má chlapec prostě smůlu na ženské
![]()
Luci tak to je sila, kdyz jste to teda vydrzeli obe na vlas stejnou dobu
Jooo joo, smulu na zensky..... to ten muj tvrdi o sobe sam a vsude a vsichni mu to zerou...... nejvetsi „sranda“ je, ze on se o malyho nezajima, uz ani nepise, neozve se, prachy na alimenty prochlasta v hospode, kde ale kazdymu breci na rameni, jakej je chudacek, ze on prece nikomu nikdy nic neudelal, a nemuze bejt ani se svyma detma!! On si to totiz po par mesicich, kdy byl nonstop v lihu a moje telefonaty ho hrozne obtezovaly, rozmyslel! A najednou se chtel vracet, asi uz mel zas na chvili chlastani dost a najednou jsme mu byli dobry… to vis, ze jsem ho poslala do haje, a tim strasne utrpelo jeho ego, a jeste nedavno to na me zkousel… Jo a mimochodem bydli odtud 350 km, takze se s malym od srpna videl jen jednou, kdyz prijel v prosinci na otocku na dve hodiny vlakem ![]()
To s tim brecenim na rameni vim zcela jiste, protoze na to presne zbalil i me
Ja mi brecel v hospode (kde jsme pracovala) na rameni, jakej je chudacek..... ze ho zena opustila (nasla si jinyho) a vyhodila ho z (jejiho) baraku… a ja mu to taky sezrala! Jezis ja byla blba…
Nakonec to vzdal a asi konecne pochopil, ze ho teda fakt uz zpatky nevezmu, tak se prestal ozejvat uplne… a zaroven i neplati, ale to neplati uz dlouho.....