Samá máma nebo táta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2218
17.7.09 20:15

Kamčo díky :wink:

Vítám gabinku :-) Máš to náročné,ale občas k nám nakoukni,určitě budeme rády.Já tu taky přispěju tak jednou denně a to večer,když už malá spí.Do práce sice chodím jen jeden den v týdnu,ale i tak mám pocit,že jsem v jednom kole :wink:

Dneska jsme byly opět na koupališti,moc se mi nechtělo,ale vytáhla mě kámoška,co žije v Hradci Králové a teď je tady u rodičů na dovolené,tak jsem nemohla odmítnout.Ale malé se tam dneska nějak moc nelíbilo,byla nějaká protivná,furt si něco vymýšlela a furt chtěla někam jinam,než jsme byly :roll:

Hanucho koukám,s tím tatínkem,to je fajn,že se o malou zajímá a chodí za ní,ale jak si psala,že nastavíš pravidla a on všechno povolí,tak z toho důvodu jsem někdy ráda,že tu není a nekazí mi moji snahu :roll: Věřím,že tě to štve.Ale byla bych stokrát radši,kdyby malá tatínka měla,to zas asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.7.09 00:04

Ahoj holky, můžu se přidat?
Nezlobte se prosím, že se nepřihlásím, ale jsme teprve v začátcích a nechci, aby to po mě četl..Budu se podepisovat K. a časem se snad přihlásím..nebo změním nick..nebo se zamkneme :-)

MY jsme spolu s mužem 3 roky,vlastně byli.
Bydlíme sice ještě spolu,ale to hlavně proto,že mi skončila 2 letá mateřská a nemám kam jít.
Jak to zvládáte s jesličkama, i kdybych tam dítě chtěla dát, absolutně bych na to neměla, to jsou ceny…!
A proč se rozcházíme..?
„něco“ v něm umřelo a on to hledá, ale vlastně nad tím nepřemýšlí.
A já už to nezvládám s ním tady potřebuju jistotu nebo nic :-(
jo a prý nikoho nemá..který chlap to vydrží 4měsíce bez sexu…?

Ještě se zeptám - chci sepsat dohodu o péči - já to podám a on to musí podepsat?
Malému jsou 2 roky a dám jim 2hod. 2× v týdnu, teď ho vidí když se zadaří denně tak 10 min. tak to bude příjemná změna :roll: :roll:
Nechci, aby ho vozil ke tchánům…a taky ještě kojím a malý jinak neusne..

Jak dluho ta dohoda platí, dokud se nerozvedeme, třeba rok..?

K.

• Citovat
  • Upravit
356
18.7.09 23:05

Gabi, zkrátka když Ti to vyjde, zabrus sem :D

K- vítám Tě, bohužel Ti moc pomoct nemůžu, ale holky tady mají s návštěvama tatínků zkušenosti, takže Ti určitě poradí, jinak chápu Tvůj strach, nebo ostych, nebo co to vlastně je, ale za to, že jsi sama se přece nemusíš stydět :wink: , o zamykání jsem se zmínila už na první stránce, tohle si rozhodneme demokraticky, takže kdybys měla pocit, že NĚCO můžeš říct jenom nám stačí třeba napsat soukromou zprávu, přeji pevné nervy do budoucna a malému pevné zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.7.09 09:23

Majčus: díky za přivítání..mně jde jen o to, aby to dotyčný nečetl a takhle mě sotva najde, víš..aby pak něco nepoužil proti mě.

Včera jsem se s ním viděla..vypadá to, že mě fakt nenávidí, netuším, co se stalo a proč to tak má..
Ještě mi ten rozchod zdůvodnil tím, že je doma pořád bordel..
Tím myslela prosím pěkně neutřené nádobí a třeba položené tričko..

Holky, budu mít časem určitě i otázky ohledně rozvodu a tak, ale nevím, zda to pro vás nebude bolestivé o tom mluvit..když tak řektěte a já se vždycky zeptám jinde..

Chci jít př. týden sepsat to svěření do péče a výši výživného..
Nevíte, jak dlouho ta dohoda platí?
Chci, aby žádost o rozvod podal on, já bych na to finančně neměla..
Tak třeba rok můžu takhle s tím papírem být?

A nevíte, jakou částku s malým můžeme dostat - skončila mi 2letá mateřská, nemám malého kam dát a jít pracovat, takže bude dávat výživné i na mě..

K

• Citovat
  • Upravit
30628
19.7.09 13:06

Ahoj, tak Vás zdravím po dovolené, bylo tam krásně, klidně bych vydržela celé prázdniny. Ale zima tam musí být krušná, i když na víkend bych tam zajela.

Tady jsme byli ubytovaní:

http://nd01.blog.cz/…771495_u.jpg

Takhle horko a čerstvý vzduch udolaly Vikču:

http://nd01.blog.cz/…771535_u.jpg

Vycházky po okolí:

http://nd01.blog.cz/…784369_u.jpg

Stín 8)

http://nd01.blog.cz/…784295_u.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
19.7.09 13:32

Ahojky tedka taky moc nestiham, ale vecer vas pocitve doctu a napisu :)

Laduch fotecky moc krasny!!! Nadherna priroda :) A krasny sladky miminko, jee kde jsou ty doby, kdy jsem mela taky takovy maly mimiiii… :)

K. s rozvodem moc neporadim, ja se nastesti ani nestihla vdat… :? :roll:

Dnes mi zploditel po dalsim mesici a neco napsal, ze prej uz o malym od dubna nic nevi a ze mu chybi a takovy kecy… jsem ho utrela, samozrejme jsem mu o malym napsala, taky jsem mu rekla, ze na malyho mu odpovim vzdycky, ze staci, kdyz se zepta :D No docela mu sklaplo, pak napisu vic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
20.7.09 00:23

Ahojky,
musim se vam sverit, jsem ted sama bez male doma v Brne, mala je u nasich a ja si po temer dvou letech muzu doma vecer rozsvitit, pustit televizi a valet se cely vecer v posteli s pc! Ani bych neverila, jak malo staci ke stesti…
Ne ze by mi me zlaticko nechybelo, ale vim ze je v dobrych rukou a ja si doma muzu uzit klidu a hlavne svetla, dodnes jsem ani netusila, jak mi to chybi. Mame 1+1 a kdyz jde mala spat, tak ja se krcim po vecerech v kuchyni pri male lampicce :-( Ma dost lehke spani a tak ani nemzu moc rachotit…

K. - tobe bohuzel taky neporadim :-( tohle nastesti resit nemusim.

Dany - ja mam s malou www stranky, takze treba „tchani“, kteri se zezacatku ozyvali kazdy tyden, kdezto ted jsem je videla po pul roce, tak aspon nemuzou rict, ze uz ani nevedi jak vypada :? Tak si taky neco udelej, jestli mas cas ;-) a posli mu odkaz, at mu sklapne. Treba zacne i zavidet, o co prichazi… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
20.7.09 08:11

Ahoj,zdravím po víkendu :-)
Včera jsem byla v práci a v sobotu jsme byly s malou as mamkou na výletě vláčkem,hrozně to miluje :wink:
Laducho krásné fotky,kdepak jste to byli?Máš teda už fakt velké chlapi.
K klidně se ohledně rozvodu ptej,vůbec nevadí,ráda poradím,pokud budu vědět :wink: Ohledně toho výživného,my jsme to měli od března 2008 a rozváděli jsme se před měsícem a když jsem podala návrh na rozvod,tak jsme to museli mít vyřešené znova,jakoby jak to bude po rozvodu.Ale klidně s tím papírem můžeš fungovat jak dlouho chceš,dokud prostě nebude podaný rozvod.Žádost o rozvod jsem nakonec podala já,tu tisícovku na kolek jsem si půjčila a u soudu mu nařídili,že mi jí musí vrátit,jelikož jsem na mateřské a on vydělává.Jestli mi jí ovšem pošle,to je druhá věc,sama jsem zvědavá.Jiné soudní výlohy jsme neměli.
hanucho věřím,že si to užíváš.Moje malá má taky takové lehké spaní,teď už je to lepší,je starší a taky máme větší byt,ale ještě s manželem jsme byli v 1+1 a to byla síla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.7.09 09:54

Hanucha … s tim bytem jsme na tom podobne, i kdyz ty prec o neco lepe, protoze mas kuchyn ja mam jen garsonku. Ale ditko nastesti v noci spi a kdyz nemlatim moc nahlas do klavesnice tak mu to neva. Ale chtelo by to neco vetsiho.

Ladu.. moc krasne foto, urco jste si to tam uzili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
20.7.09 22:53

Ahoj, byli jsme na Karolínce, je to blízko Vsetína a je tam přehrada…moc hezké místo :wink:

Já jsem tu měla dva dny po sobě otce mého nejmladšího dítěte a hráli jsme si na spokojenou rodinku, byli jsme na vycházce, po nákupech (za jeho peníze), pak asistoval u koupání…no a pak šel k sobě. A já jsem ráda, že on má své a já své. Funguje to líp, než když jsme byli spolu.

Zítra přijde paní ze sociálky, dneska jsem tam byla já, upřesnit některé věci kvůli soudu, který máme 3.8..

Na té fotce to nejsou moji kluci, můj je jen ten větší…Vojta, ten menší je synovec. Vašek chodí do práce a bydlí u svojí kočky…jsem si holt pořídila mimino na stará kolena :wink:

Tady je starší syn Vašek:

:wink: http://nd01.blog.cz/…101878_u.jpg /> Klidně by to mohl být i Vikčin otec 8)

Mladší syn Vojta:

http://nd01.blog.cz/…023101_u.jpg

A nejmladší Viktorie:

http://nd01.blog.cz/…805294_u.jpg

Byt mám naštěstí třípokojový, takže se sem všichni vlezeme, i s naším domácím mazlíkem…potkanem Samem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
22.7.09 14:48

Ahoj holky, můžu se k vám taky přidat ?
Já jsem s malou sama už skoro rok a oficálně rozvedená jsem 3 měsíce. S ex jsme chodili 4 roky, potom svatba a do roka po svatbě těhu - ex se začal pozvolně měnit- vázla komunikace,největší zájem kamarádi, stále mi lhal- hezky se ke mně uměl chovat jenom před lidmi, doma děs běs- po narození Lucinky to už vyvrcholilo- nikdy mi s ničím nepomohl- nadalo se na něj spolehnout- když měla malá horečku a já mu večer volala , že musíme asi na pohotovost (byly jí 2 měsíce), tak řekl, že přijede, ale místo toho si vypnul telefon a vrátil se až ráno ožralej..... zkrátka bylo toho moc, darmo psát.....postupem času jsem se naučila žít sama s malou vedle něj- a potom si našel milenku a já na to náhodou přišla- udělala jsem scénu a vyrazila ho z domu. Šel k ní, bydlí s ní, jejíma dětma a jejíma rodičema. Ještě měl párkrát záchvat chuti vrátit se zpátky, ale to u mně narazil. Mám k němu úplný odpor, ale vycházím s ním ve slušnosti kvůli malé- jezdí za ní cca jednou za týden až 14 dní i s celou svou novou rodinou a chodí se s ní procházet nebo jí mají v autě atd.- u nich zatím ještě nebyla.
Jinak nám s malou (kromě financí, samo), v podstatě nic nechybí- hlavně máme klid a to je pro mě nejdůležitější. Samotu si vychutnávám, je krásné žít bez hádek, bez „husté“ atmosféry doma, bez strachu- jak se zase bude tvářit, bude se mnou mluvit- nebude…
Zkrátka, prestože jsem rozchod i tu jeho milenku dost obrečela, tak jsem dneska spokojená a jí jenom lituju. Na:,–(ila si do baráku nespolehlivýho a sobeckýho a prospěchářskýho ( má ji hlavně kvůli bohatým rodičům a bytu zadarmo, který mu dali k dispozici- sám se nechal slyšet) lhářeˇ, o kterýho se nebude moci v životě opřít. Já sama jsem si přišla na to, že stokrát lepší žádnej chlap než špatnej chlap :lol:

• Citovat
  • Upravit
2218
22.7.09 20:46

Ahoj holky,jak se máte?Jak si užíváte horkých dnů?Já tady mám svojí nej kámošku,která žije ve Švýcarsku,tak si užíváme.Dneska jsme byli na koupališti,bylo to super :wink:

káťo vítám tě.Už jsem na tebe v pár diskuzích narazila,jsi silná ženská a fandím ti :wink: 8) A taky si mi sympatická,protože máš Lucinku :lol: Úplně s tebou souhlasím v poslední větě,taky to tak říkám,že lepší než špatný chlap,tak raději žádný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
22.7.09 21:04

Ahojky, tak jdu plnit resty… :)

Hanucho, ted jsi mi docela nahrala na smec - ja kvuli bejvalymu udelala malymu fotoalbum na rajceti, aby mohl koukat na fotky. Ale pak mi dvakrt neposlal alimenty a porad se dozadoval novych fotek, tak jsem se vytocila, zamkla to a rekla, ze to odemknu, az mi ty penize posle. Na to zacal dalsi psychickej natlak a teror, ale nezastrasil me… Proste je to zamceny. Bejvalen uz mi dluzi 15 tisic a porad se dozaduje odemceni tech fotek… cha. Ani nahodou!!! Znami a rodina maji heslo a on se na to zkratka nedostane… Je to zamceny od dubna, takze od dubna nevi, jak vlastne vypada…

Kato tebe jsem taky potkala uz v nejakych diskuzich.,…vitej :)

Tak a jdu vylovit nejaky fotky, abyste veddeli jak vypadame… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
22.7.09 21:48

Káťo, vítej v „klubu silných ženských“ :wink:

Danyleo, krásné fotky :wink:

Já mám doma maroda, takže na PC mám smůlu. Vojtovi dneska trhali zub kvůli rovnátkům a Mudra mu řekla, že nesmí na slunko, tak tu byl vylepený skoro celý den. A taky s Vikčou se to moc nedá, snažím se jí věnovat, co to jde a za sebe můžu říct, že si tohle pozdní mateřství užívám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
23.7.09 18:03

Ahoj holky,
tak jsem tak narazila na tuto diskuzi a moc ráda bych se přidala…

Odstěhovala jsem se teprve před dvěmi dny a až dnes se poprvé ozval Matyáškovo táta, proto aby mi vynadal, že jsem zabalila skoro všechny hračky… Když jsem mu řekla, že chci odejít, tak mě nepřemlouval, neptal se proč, kdy, nic… čekala jsem dva dny, jestli mě začne přemlouvat at se vrátím, ale nic… Tak jsem odešla, splíny na mě padají až dnes a ještě po jeho telefonátu, kdy se se mnou bavil, jak s nějakou courou …
Odešla jsem kvůli tomu, že jsme spolu nekomunikovali, nemluvili a mě to hodně chybělo, řekli jsme si všední věci, ale nic víc, když jsem se pokoušela - neposlouchal… vadilo mu, jak moc jsem ožárlila, vadilo mu, když byl pařati s klukama a já si s nim chtěla psát, nechtěl hodně objímat, ani pusinkovat ani říkat miluji Tě … Tak jsem se to všechno odnaučila, odnaučila jsem se s nim i řešit problémy, nebo se mu svěřovat.. zdálo se, že mu to tak vyhovuje, že je vše oukej, ale z mé strany to šlo od desíti k pěti až jsem to nevydržela..

Bydlíme s malým ted u mamči, ale trochu se bojim jak to budu zvládat :( !! Ale už kvůli malému musim jít dál …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová