Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, chtěla jsem se vás zeptat, byla jste někdo u kartářky? mě se ptala švagrová na mimčo a řekla jí, že ho budu mít až za 2 roky (počítá se to i s porodem). Samozřejmě, že mě to vzalo, jelikož nejsem nejmladší … a pořád na to myslím. Snažíme se 5 měsíců a pořád nic ![]()
Máte zkušenosti s kartářkami?
Ahoj,tak já mám zkušenost a pouze jen dobrou.Vše co mi kdy kartářka řekla se opravdu splnilo,aniž bych musela něčemu nadbíhat,nebo dělat to tak,aby se to splnilo (vyjímkou je kluk,kterého mi přepověděla,u toho „dělání“ jsem být musela
).Jenže jde asi o to,jaká to je kartářka,každá nemusí mít tu schopnost,může jen tahat z lidí prachy.
Jee, Lindo1, neblázni
Vážně tomu věříš?
Hlavně se kvůlli tomu nepřestaň snažit, nebo něco, kartářka podle mě plácla 2 roky, protože to je docela dobrá šance, že se normální zdravé ženě povede - když se povede dřív, tak se na její špatný odhad zapomene, protože budeš i tak šťastná,. kdyby řekla půl roku, tak to by ti třeba nevyšlo a hnedle bys jí mohla nadávat.
Kdybych se tě já zgruntu zeptala, za jak dlouho bude mít někdo dítě, kolik bys tak odhadla? To není zase taková věda. jako napsat do horodkopu „dejte si pozor na kolegu v práci, kuje na vás pikle a dneska potkáte zajímavou osobu“. To se dá říct o každém. Věštci jsou mistři univerzálních odpovědí.
Ahoj,
já jsem byla u kartářky před několika lety a splnilo se mi všechno do puntíku!
Dokonce mi řekla i věci co se staly cca měsíc před tím než jsem u ní byla a to nemohla od nikoho zjistit - tím mě trošku vyšokovala a přesvědčila, že si prostě nevymýšlí a netahá z lidí jen peníze!
Je to jak píše Jaruna záleží na koho narazíš
![]()
Já si nechala karty vyložit jednou, byla jsem těhotná a chtěla jsem vědět, jak to dopadne…bylo mi řečeno, že všechno půjde dobře, miminko se narodí asi trochu později a porod bude krásný zážitek.Porodila jsem ve 30tt akutním cisařským řezem, syn měl hromadu komplikací a na máloco vzponímám s takovým stresem jako na porod.Takže sice uznávám, že možné je všechno a někteří lidé mohou disponovat schpnostmi těžko vysvětlitelnými, ale přikláním se k tomu, že většina kartářek funguje na principu, který popsala Pudloslava…
A minimálně tedy si myslím, že pokud už by ti měl někdo něco věštit, tak bys ty karty měla držet v ruce ty a ne kamarádka…
Nenech se tím vystresovat, přeju ať se brzy zadaří. ![]()
Přes 2. osobu bych tomu až tak nevěřila, ale jinak mám zkušenost dobrou. Některé kartářky se brání přesným termínům, některé dají pomalu i čas akce
Nechala jsem si spíš říct vztahový věci, na koho pozor nebo na co a info ke změně zaměstnání.
Presne… pres nekoho tretiho bych tomu taky neverila, maximalne kdyz se pta matka na svoje dite (jako „odmaturuje mi kluk“ a tak) Rozhodne ne pres svagrovou, ktera s tebou neni v zadnem „pokrevnim“ pribuzenstvi. ![]()
Ovsem psychika je svina, takze jestli tomu veris…
Na me to funguje, o cem jsem 100% presvedcena, to se stane. ![]()
Nestresuj se kravinama, pij bylinky, sportuj a hlavne na to nemysli.
Ja vim, lehce se to rika, taky to mam za sebou. Drzim palce!
Bývalá kolegyně vykládala karty. Ale nám známým odmítala
, prý by ji ovlivňovalo, že nás zná.
Každopádně že se na to ptala švagrová, je nesmysl. Musela bys tam jít sama. Nebo být se švagrovou v nějakém hooodně blízkém vztahu.
Lindi, dlab na to, co nejaka kaca kvakla. Kartarky jsou podvodnice. Vykladani karet muze pomoct, kdyz si to nekdo dela sam a diky podvedomi si ujasni co chce nebo co ma delat, nic vic karty neumi.
V noci sem nemohla spat, videla sem kousek Volejte vestkyni a bylo mi z toho na bliti, nechapu, jak takovy podvod muze byt povoleny. A ty hemzy, ktere ta ,,kartarka" rikala, bych svedla z fleku taky.
holky děkuji, snažím se uklidnit jak se to dá, koupila jsem si teď knížku, ale mám strach právě z toho že psychicky podlehnu … a budu v háji …
budu se snažit cvičit, a rozvíjet nějaké činnosti abych se odregaovala, ale ono je to tak těžké …
Ale tím cvičením nebo bylinkama nic nezkazíš a aspoň se zaměstnáš
Existuje i speciální cvičení podle Mojžíšový, pokud bys chtěla nebo někdo zkouší břišní tance a taky je to hodně úspěšný a ještě se rozhejbáš ![]()
baba ty zijes - proc k nam nekdy jeste nezavitas, uz se mi po tobe styska ![]()
Ahoj Lindo, tak já Ti popíšu svoji zkušenost…nechat si vyložit karty mě vždycky lákalo, ale zároveň jsem se bála, že uslyším něco negativního. Pak k tomu došlo náhodně v jedné čajovně, kde jsem byla s kámoškou a zastavila se tam její známá-kartářka.
Nemůžu říct, že to co by mi říkala, by nějak nesedělo, spíš naopak…ale pozor, rozhodně nemůže nic říkat o třetí osobě, jen tak obecně, já se ptala na sestru a jen mi řekla její charakteristiku, jinak nic víc, že to nejde.
A jak to bylo u mě s mimi? Nemohli jsme otěhotnět a kartářka mi řekla, ať počkám do zimy, že pak to vyjde…a já ty karty zkusila obelstít a na IVF jsme šli už v létě, ale bohužel se to podařilo jen na chvilku…musela jsem pak čekat 3 cykly do zimy, no a zatím je všechno OK (viz metřík). Kartářka mi předpověděla holčičku, a oni to jsou holčičky dvě ![]()
takže se ti to vyplnilo? nějak jsem to teď nepochopila …
jenže vždycky je to v té hlavě zakódované, že by se to tehdy a tehdy mělo stát …
No my jsme to měli podle ní zkoušet až v zimě a já na to nedbala a šla do toho už dřív…mimi se chytlo, ale pak se přestalo vyvíjet v 7tt ![]()
No a v zimě to vyšlo…teda zatím, ještě mám před sebou skoro půlku těhu.
Ale být Tebou fakt si z toho moc nedělám, předpovídat třetí osobě je hloupost, pokud Tě to tak vzalo, tak běž třeba ke kartářce sama a hlavně nepropadej depce!
Hodně štěstí ![]()