Nepravidelné kontrakce po 5, 7, 3 min - 41tt - rodím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.3.12 08:23

Až na ty strašný bolesti, který přijdou vždycky po těch 7-8 minutách, tak mi zas tak hroznýho není. :) Ale jak tady AGI20, já pořád nevěřím, že rodím. :mrgreen: Nikdy jsem to nezažila, tak asi i proto. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.12 08:25

Až na ty strašný bolesti, který přijdou vždycky po těch 7–8 minutách, tak mi zas tak nic hroznýho není. :) Ale jak tady AGI20 píše, já pořád nevěřím, že rodím. :mrgreen: Nikdy jsem to nezažila, tak asi i proto. :)

UPRAVENO

• Citovat
  • Upravit
32904
5.3.12 08:32

Počkej až budou kontrakce pravidelné po 5min a šup do porodky.
Mně před porodem neodešla ani hlenová zátka ani neodtekla voda, stahy po 7 minutách jsem měla kolem 20h večer, ale dalo se to, nic hrozného, zkusila jsem vanu, ta neudělala nic, ale o půlnoci jsem zjistila že špiním, tak jsme radši jeli.V té době už byly kontra po 2-3min. Malej se narodil před 4h ráno.
Taky jsem nevěděla že už je to ono, do porodky mě vyhnalo až to špinění..a to se už otevíraly porodní cesty, při vyšetření na příjmu na sál jsme byla otevřená už na 8cm.Jo a od rána jsem chodila na velkou. To se už tělo čistilo.
Hodně štěstí přeju a bezproblémový porod :mavam: mně čeká cca za 3 týdny.

Příspěvek upraven 05.03.12 v 08:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
5.3.12 08:32

Taky jsem byla prvorodička a vůbec jsem nevěděla,jak to má vlastně všechno probíhat. :) V podstatě jsme jeli do porodnice s tím,že se určitě vrátím :D kabela pro jistotu sbalená v autě.Ale jestli chodíš často na záchod,tak je to víc než jasný.Takhle jsem byla u kamarádky,která byla těhotná a taky prvorodička.Za tu dobu co jsem byla u ní na návštěvě,tak byla na záchodě hodněkrát,když jsem jí řekla,že podle mě začne dneska nebo zítra rodit,tak mi řekla nestraš (měla termín za 2 týdny)No nakonec mi došla druhý den sms,že jsou v porodnici.Někdo mi říkal,že to poznáš tím,že když máš bolesti a vlezeš pod vlažnou vodu a přejde to,tak že to jsou jen poslíčky.Jelikož já jsem třeba poslíčky vůbec neměla,tak jsem nevěděla čím přesně se řídit :) Fakt ti závidím :) Já mám doma 19.měsíční holčičku a je mi líto,že už není to miminko. :( Klidně bych to opakovala všechno znovu :)

Příspěvek upraven 05.03.12 v 08:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
5.3.12 08:33

A muzes u tech bolesti chodit nebo te to jakoby ochromi?
Asi to bude porod, ale do tech kontrakci po 5 minutach muze byt jeste dlouha doba.
10 hodin je za chvilku, tak pak uvidis. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
31594
5.3.12 08:35
ArankaC. píše:
Anonymní píše:
Myslím, že hned tak rodit nebudu. :) Ale v 10h. jedu do porodky do poradny, tak to si mě tam určitě nechají. :think: chtěla jsem co nejvíc vydržet doma. :think:
Jak myslíš, ale dost riskuješ. Jeď radši dřív, radím dobře. Že budeš doma? No fajn,ale jet potom na poslední chvíli není vůbec dobré…

Vždyť má kontrakce po 8min, i v porodnici radí prvorodičkám dojet s kontrakcemi po 5min, které jsou alespoň hodinu pravidelné. Když tam stejně jede na poradnu…

Anonymní, podle mě to bude porod, ale může to být taky ještě na hodně dlouho. Jinak prasknutím vody prý začíná pouze 25% porodů, u spousty porodů praskne voda až těsně před vypuzovací fází ;) Já osobně si nemyslím, že je dobré být v porodnici moc brzy, zbytečně je pak svrbí prsty na různé urychlováky a zásahy, kterým je podle mě lepší se vyhnout.
V tu noc jsi nezkoušela vanu? Poslíčky jsou nepravidelné a vana je rozežene, možná jsi bděla trochu zbytečně, pokud rodíš, budeš akorát unavená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 08:43

Když přijde ta kontrakce, tak se musím zastavit a jít třeba do dřepu, děsně mi to vystřeluje do zad. Vanu jsem nezkoušela, ale půjdu asi teď, kdy se to teda třeba náhodou rozjelo. :think:

• Citovat
  • Upravit
2947
5.3.12 08:43
petula.bir píše:
xyolga píše:
Mě hlenová zádka neodešla, ani voda mi nepraskla. Jen se mi zpravidelnily kontrakce. Doma jsem čekala až dokud nebyly opravdu po těch 3-4 minutách pak jsme jeli. Jo a před každým porodem jsem měla průjem :lol:
Já tedy ani u jednoho :-D [/ci
Agi20 píše:
Tak takhle přesně začal můj porod :) Od pul desáté ráno jsem měla ze začátku nepravidelný kontrakce asi po dvou hodinách mi začali kontrakce 3-5min.Lítala jsem na záchod skoro každých 20min.Pořád jsem tomu nevěřila,přesto,že jsem se tam svíjela v bolestech,tak sem přítele nechala spát.O půl 3 jsem to už nemohla vydržet a tak jsem ho vzbudila :) Do porodnice jsme dojeli ve 3.Pořád jsem si myslela,že jen plaším a že mě pošlou domů,protože mi neodtekla voda.Ale pak už to začalo.Vypisování papíru atd.atd.nakonec mi vodu píchli.Malá se mi narodila přesně v 9:00. :srdce: Úplně ti závidím to všechno co se teď bude okolo porodu dít :) Tak držím palce ať máš klidnější porod a ať jste oba s miminkem zdravý :) :mavam:Příspěvek upraven 05.03.12 v 08:13

tak to jsme měli úplně stejně :) já ho tedy nechala vyspat až do sedmi a ve dvanáct se nám narodila, ale trpěla jsem doma celej jeden den, protože mě poslali domů s poslíčkama a druhý den se malá narodila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
5.3.12 08:52

Ty jo kdyby mě poslali domů s poslíčkama,tak se asi zblázním,protože bych stresovala kdy opravdu poznám,že se něco děje :)No na druhý porod příště budu aspoň připravená…teda doufám,vždycky se může objevit něco novýho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
5.3.12 08:53

presne takhle zacal porod me..nepravidelne kontrakce,chozeni na velkou,pak jsem usnula,po trch hodkach se probudila a vedela jsem,ze rodim..do porodnice jsme dorazili o pulnoci a za necele dve hodky bylo po vsem..vodu mi pichali az na sale..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makáš02
5.3.12 08:54

zkus se hlavne u te bolesti uvolnit!ne krecovat.ikdyz to jde blbe,ale snaz se uvolnit jako u masaze,uvidis jakto krasne pujde,spis at neporodis doma :oops:

• Citovat
  • Upravit
1005
5.3.12 09:00

Holky zajímalo by mě u těch co jste měli Epidural jak moc jste ty bolesti měli?Zajímalo by mě jak to většina z vás má.Protože já jsem hysterka na injekce a měla jsem děsný strach s epiduralu,tak jsem rodila bez něj.Bolesti jsem měla strašný.Známá mi zase říkala,že s epiduralem vůbec nepoznala,kdy má kontrakce.Tak by mě zajímalo jak to s tím epiduralem je.Druhý ještě nečekám ale další miminko bych časem určitě chtěla.Když se nad tím tak zamyslím,tak si říkám jestli raději překousnu tu injekci,nebo ty bolesti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
5.3.12 09:00

Já jela do porodnice s docela velkýma kontrakcema po osmi minutách, cesta trvala tak půl hodiny a přišla jsem už otevřená natolik, že mi nestihli dát nálev…
Zátka předem neodešla, vodu mi praskli až na sále chvíli před druhou dobou porodní…A do poslední chvíle jsem si myslela, že mě pošlou zpátky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
5.3.12 09:06
Agi20 píše:
Holky zajímalo by mě u těch co jste měli Epidural jak moc jste ty bolesti měli?Zajímalo by mě jak to většina z vás má.Protože já jsem hysterka na injekce a měla jsem děsný strach s epiduralu,tak jsem rodila bez něj.Bolesti jsem měla strašný.Známá mi zase říkala,že s epiduralem vůbec nepoznala,kdy má kontrakce.Tak by mě zajímalo jak to s tím epiduralem je.Druhý ještě nečekám ale další miminko bych časem určitě chtěla.Když se nad tím tak zamyslím,tak si říkám jestli raději překousnu tu injekci,nebo ty bolesti :lol:

rodila jsem 2 dny. Hodinu před císařem mi dali epi, bolesti to zmírnilo asi o pul stupně, takže za mne sklamání :x ALe anestezioložka říkala, že někomu to zabere, někomu ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
5.3.12 10:17
Agi20 píše:
Ty jo kdyby mě poslali domů s poslíčkama,tak se asi zblázním,protože bych stresovala kdy opravdu poznám,že se něco děje :)No na druhý porod příště budu aspoň připravená…teda doufám,vždycky se může objevit něco novýho :)

já si ještě nakoupila ingredience na koláč, že to tedy přestane, když jsou to jen poslíčci a ne, nespala jsem 30hodin :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí