Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Inul, protoze vsechno pred tim je predcasny porod a muze se to rozjet tak rychle ze se porodi treba do vany:D moje mala byla od zacatku bolestivych stahu za hodinu venku a mela jen dve a pul kila! ![]()
karolec píše:
A taky mam děsný navaly. Tak uvidím, pockam ještě půl hodky. Snad neporodim do postele:-))
a nemocnici máš daleko,a co manžel je doma? ![]()
Janichka píše:
Inul, protoze vsechno pred tim je predcasny porod a muze se to rozjet tak rychle ze se porodi treba do vany:D moje mala byla od zacatku bolestivych stahu za hodinu venku a mela jen dve a pul kila!
Aha, děkuji za osvětlení
. To jsem teda nevěděla a do vany vlezla(37+5)..
Holky, díky. Manžel doma je a porodnice je kousek:-). Jen mě mate, ze se malá celjem dost hýbe.
Slysela jsem, ze pri kontrakcich se mimca spíš nehybou?
Karolec a nepřetáhla jsi se nějak? Nepracovala jsi moc? Ta rychlá křeč mi nepřijde na porod. Navíc mimi se při kontrakcích vážně moc nehýbe.
Připadá mi to spíš ze stresu,nebo přepnutí.
Zkus tu vanu,uvolnit se, pak uvidíš. Kdyby to nepřešlo,cítila jsi větší intenzitu bolesti,jedte.
Ahoj,jestli funíš,tak bych řekla,že rodíš,já měla taky křeče ale u porodu to byly spíše menstruační bolesti,prvně jemné a postupně se rozjížděly,až na sále šly do zad…bez funění se ale už ten začátek neobešel ![]()
Nejlepší je ozkoušet tu vanu a uvidíš.Možná už si jela tak držím palečky ![]()
Tak to byl planý poplach:-(. Po cca. 2h to prestalo. Stejne bych necekala, že budou poslicci trvat tak dlouho.
Manžel splasil celou rodinu, ze uz je to tady a prd:(. Dekuju Vám všem za radu:)
já si to myslela. Jen at´hezky ještě zůstane uvnitř a pěkně se dopeče ![]()
karolec píše:
Jsem ve 38 týdnu. O vaně vím, jenže sme se pustili do rekonstrukce a okupujou nám ji obkladaci. Budu je muset vyhnat:-). Funim tady o stosest:-).
Já bych jela…necítíš se dobře,tak tě zkontrolují,nikdo se na tebe zlobit nebude,naopak…pokud to není porod,aspon budeš vědět,že jsi v pořádku ![]()
Hodně štěstí ![]()
karolec píše:
Tak to byl planý poplach:-(. Po cca. 2h to prestalo. Stejne bych necekala, že budou poslicci trvat tak dlouho.
Manžel splasil celou rodinu, ze uz je to tady a prd:(. Dekuju Vám všem za radu:)
Jééé…tak jsem přispěla pozdě,ale to co jsem napsala platí i na příště…když máš pochybnosti,vyraž směr porodka…nikdo ti nevynadá…s tím se prostě počítá ![]()
Karolec-ja mela taky poslicky a uz mesic pred porodem,ale aspon me to psychicky pripravilo,co bude pak ten porod zač:-) a pak ten vlastni porod byl brnkacka:-)